Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben de size minik kuzumun resmini gönderiyorum. umarım başarırım.
inşallah hallledersiiniz canım...bu arada bugün doktordaydım bu aklam bekle doğumu dedi...olmadı yarınyaniiii doğum açok yaklaşmışım ağrılarım nts de çpok çıktı......bakalım hayırlısı....
kızlar ben de size minik kuzumun resmini gönderiyorum. umarım başarırım.
kızlar yaa netten emzirme atleti siparişi vericem ama kaç beden vereceğimi şaşırdım.göğüsler çok büyürmüki acaba emzirme döneminde.normalde 80 beden kullanan biri kaç olur sizce.85 alsam iyimi.ama atlet alıcam farkedermi acaba.alanlar nasıl aldı??
İlk açılma var mı diye baktı bana da ozaman pek can yakıcı değildi de ardından çatıya baktı dar dedi ewet tatlım eliyle 2 parmağıyla aşağı yukarı sağ sol yaptı valla normal doğum için önemli aslında belki bakmıştır da sana mı demedi ki anlamadım kız insan merak ederde sorarrrrklava:
meraba kizlar saolun desteginiz icin anca geldik ewe ,islerimizi halettik bizim tahmin ettigimizden cok cok kolay gecti :)))
sibellas cnm massallah bebisine cok cok tatli rabbim onu nazarlardan korusun Anali babali büyütmek naspi etsin ins.
bebisimkayra cnmmmmm inanmiyorumm yaaaaaa nasil heyecanlandim sag saglim al bebisini kucagina ins. :))))
ohh be güzelim çok sevindim o kadar sıkılıyodun üzülüyodun bak hiçte zor olmamış..sositososito
Beyaz bulut dün bizde salonu temizledik eşimle. Sadece arkasında dolaştım hiç birşey yapmadığım halde en çok ben yoruldum. Çok zorlanıyorum artık. Allah sabır versin kaynananla. klava:iyiakşamlar kızlar bugün ben bittim resmen annemle temizlik yaptık ben ufak tefek şeyleri yapmama rağmen sanki bütün evi ben temizlemişim gibi yoruldum camlar silindi perdeler yıkandı büyük işler bitti çok şükür allah razı olsun annemden o olmasa ben napardım bilmiyorum kaynana yeni geldi geçti tvnin başına gidene kadar kalkmaz artık klava:klava: