slm annişler dün gittim dra ayy ne kalabalık ne kalabalık, (içimden inşallah gece doğururum rahat rahat sessiz dedim) sağolsun drum 2 de gel demişti tam vaktinde gittim sıra beklettirmedi hemen verdim idrarı yarım saat sonra sonucu aldık, idrar yollarım tertemizmiş, albuminde yokmuş çok şükür:Saruboceq:
ee neden peki bu kadar yüksek çıkıyor sancılarım dedim, doğumun yaklaştı iyice, bol bol dinlen ve su iç dedi ne zaman geleceği belli olmaz dedi delikafadulden
bu arada eşim 2 gündür istanbulda dünde bursadaydı bende annemdeydim şimdi yoldaymış kociş dönüyor çok özledim yaaa kızım bile yokluğunun farkında..:çok üzgünüm:
bu arada kızlar druma nefes alamadığımı çok heyecanlanmışım gibi kalbimin hızlı hızlı çarptığını söyledim sırt üstü yatma sakın dedi hakikatende doğru sırt üstü yatınca ve hızlı yürüyünce oluyor..bu tarz şikayeti olan varsa denesin tavsiye ediyorum.. derincim çok özledik seni :1hug:
daha 2gün önce arkadaşımızın kocişi gelmiş askerden, seninde kuaklarını çınlatmıştım derinde bekliyor diye allah ayırmasın
bak üzülüodun doğumda yanımda olamicak diye..tadını çıkar..:içelim:
cimcime nasıl oldun ikimizde çok çektik bu dişlerden daha doğrusu dişetinden..
benim allahtan geçti arada yokluyor ama idare edicez artık inşallah iyisindir..
bu arada bakıyorumda arkadaşlar çoğunuz sezaryen olacaksınız ilk başta herkez normal istiyordu, bazı arkadaşlar bebeğini riske atmamak için sezaryen olucak, ee keyfi kederi neden yaptırmak istiyosunuzki?
klava: korkmaya başladı herhalde herkez.. accukda normal doğumda bizlerinde yeniden doğmuş gibi yenilenecek olduğumuzu düşünün..:enbuyukkk: