Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaslar sıteye yenı uye oldum bende ınsallah subatta dunya tatlısı bır kız annesı olacam ...benım sızlere bı sorum olacak bu hafta doktorumla gorustum 33 haftalık hamıleyım ama bebısım 1,910 gr doktorum bana mınık melegımın normalden 2 hafta gerı oldugunu ve kucuk dogacagını soyledı bu benı cok tedırgın ettı 33 haftada bebegın normal agırlıgı yaklasık olarak ne kadar olmalı sımdıden tesekkur edıyorum
selamlar,
ben sibel'in eşiyim, sibel'in isteği üzerine bebişin ilk fotoğrafını eklemeye çalışıyorum. Umarım becerebilirim :)
çınar bebek 2970 gr ve 47 cm dünyaya geldi
herkes keyifle kavuşsun bebeğine....
[ımg]http://img407.imageshack.us/img407/9166/dscf6398zv4.jpg[/ımg]
[ımg]http://img407.imageshack.us/img407/dscf6398zv4.jpg/1/w640.png[/ımg]
kızlar bende bugün doktordaydım yine...nst ye girdim...herşey yolunda...sancı filan çıkmadı...ultrasonda benim oğlan 4400 gr. çıktı teyzeleri...gerçi doktorum son haftalarda yapılan ölçümler git gide yanlış çıkar dedi...yarım kilo yanlışlık payı koysak 3900 gr. a geliyor...ben bu çocuğu doğuramayacağım sanırsam...ille de epidural diyor doktorum...sanırsam epidural sezaryana karar verdim iyice...31 ocak da doğuma gireceğim inşallah...tam 3 hafta var...37. hafta da doğurmuş oluyorum...inşallah bende sibel gibi sağlıkla atlatırım bu işi...
arkadaslar cok tesekkur edıyorum ınanın 1 haftadır kendı kendımı yıyorum bebegımı besleyemedım dıye...son dr gorusmem berbattı .bebegım dogum pozısyonuna donmemıs sezeryan olmam gerektıgını soyledı doktorum ustune bırde bebek normalden kucuk deyınce yıkıldım resmen..
bebegımı dogdugunda gormek ıstıyorum bu yuzden normal anestezı ıstemıyorum epidural anestezı hakkında bılgısı olan varmı acaba.....
kızlar bende bugün doktordaydım yine...nst ye girdim...herşey yolunda...sancı filan çıkmadı...ultrasonda benim oğlan 4400 gr. çıktı teyzeleri...gerçi doktorum son haftalarda yapılan ölçümler git gide yanlış çıkar dedi...yarım kilo yanlışlık payı koysak 3900 gr. a geliyor...ben bu çocuğu doğuramayacağım sanırsam...ille de epidural diyor doktorum...sanırsam epidural sezaryana karar verdim iyice...31 ocak da doğuma gireceğim inşallah...tam 3 hafta var...37. hafta da doğurmuş oluyorum...inşallah bende sibel gibi sağlıkla atlatırım bu işi...