2009 Şubat Anneleri

Günaydın şubat anneleri benim gibi erkenci olan yokmu ?doğum yaklaştıkça heyecan bastı uykuda uyunmuyoki sabah eşimi gönderdim müthiç bir karın açlığıyla kahvaltımı yaptım rahatladım :).
Tatoşum hepimiz dua ediyoruz canım yalnız değilsin pozitif düşün sakın olumsuz düşünme oğlun atlatacak inşallah...
Hüvik canım başın sağolsun mekanı cennet olsun arkadaşım...
Beyazbulut canım gecelik bütün deneyimli kişiler tavsiye ediyor mutlaka alınmalıymış.

Günaydın canım,
Tatoş geçmiş olsun canım.Umarım bebeğin sağlığına en kısa sürede kavuşur Dua ediyoruz burdan senin ve bebeğin için canımm...
Hüvik başın saolsun canım.Allah geride kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler versin...
Beyazbulut canım ben takım olarak aldım sabahlık gecelik ve pijama takımı takım olarak satılıyordu.

Bebek şekerlerinden bende yaptırdım.
Bende önce internetten ve dışardan fiyat araştırması yaptım.Modellere baktım.Dışarda tanesi 1,5 tl den satılıyordu.Bebek en tepesinde tülü ve kurdelası tülün içinde badem şekeri ve nazar boncuğu da koydurtdum içine güzel oldu.Bebek görmeye gelenlere vereceğıim işallah :))

günaydın kızlar teşekkürler fikirleriniz için alayım ozaman gecelik napalım kızlar ben evde kaldığımdan beri çok yemeye başladım sürekli karnım acıkıyor yaa

şimdi doğum hikayelerini okudum normal doğum yapan okadar azki neden böyle anlamadım cesaretim kırılıyo etrafımdada öyle çoğu insan sezeryan normal doğum yapan çok azınlıkta

şimdi doğum hikayelerini okudum normal doğum yapan okadar azki neden böyle anlamadım cesaretim kırılıyo etrafımdada öyle çoğu insan sezeryan normal doğum yapan çok azınlıkta

evet bende konu açtım doğum hikayeleri bölümünde hangisini tavsiye ediyorlar diye benim eşimin tarafı sezaryen ol diyor kendi ailem normal doğumdan yana normal doğumdan sonra bazı şikayetler oluyorya rahim sarkması idrar kaçırma vs. görümcemin arkadaşı ebe ve sezaryeni tavsiye etmiş zaten sancılar artınca beni sezaryene alın diye fikir değiştiriyor gebeler demiş .şu an kendime inanamıyorum normal doğum savunucusu ben sezaryeni düşünmeye başladım :)))

Kızlar normal doğum bence en güzeli doğal olanı.kızlar şiddetli kabızlık yaşıyorum ne tavsiye edersiniz.

valla normal doğum dıye yırtınan ben bıle tırsmaya basladım zaman yaklastıkca o kadar kotukı anlatılan hıkayeler rezıllık ya bı yandanda sezeryanın sonrasındakı ağrılar var off ya kısacası her seklıyle zor gunler beklıyo bızı rahat olmak ve oluruna bırakmak en ıyısı sanırım yoksa doğuramayız kalır bebişler içerde valla ya kızlar sızın beişlerınızın hareketlerıde rahatsız edıcı sekıldemı resmen kırdı kaburgalarımı aksam bızımkı sabaha kadar uyuyamadımm kemıklerımın ağrısından catladımı ne bole gıderse ben kendımı atcam doktorun ayaklarına nolur doğurt beni diye

sudesıla canım ihmal etme
kabızlık önemli
sabahlar aç karnına yemen gerekiyor 2 adet kuru kayısı
bir de sabah kalkınca ılık su dene
bunlar çare olmazsa ben yaklaşık 4 aydır duphalac kullanıyorum yatakta olduğum için bağırsak düzenleyici- gece yatmadan içiyorsun sabaha karşı tuvalete çıkartıyor -yalnız tatlı şerbeti gibi yoğun şekeri ve kıvamı var druna danışıp kullanabilirsin belki

çgdmabky canım sorma ya
eşşek sıpaları çok zevk alıyorlar bundan sanırım ayakları kemiklere dayayıp sanki gerinip gerinip ittiriyorlar
sonra gel de nefes al

yok ben cıktığı an dövecem ahtım var artık ıkı tane şaplağı var garanti benden bu nedır ya kaburgalarımı kırdı resmen ve hala yapıo benı korkutan onumuzdekı 1 ay sımdı boleyse 1 ay naparım ben offff offffff bitermi yaw

valla zaten poposuna şaplağı yiyince neye uğradığını şaşıracak:))

ohoooo
kızlar kalabalığız yine ama üretim yok :)
yazsanıza yavv
şurda 3-4 gün kaldı aday olarak yazacağımız tadını çıkartalım bari

Merhaba kızlar
İnşallah bebişleriniz sizler iyisinizdir. Benim oğluşumda kaburgamı çok itiyor hatta orada şuan ayağı. Bazende küçücük ayagını bana gösteriyor. Çok yaramazlar şimdiden.
Kızlar ben çok çabuk yoruluyorum.Sizlerde mi öylesiniz.
Ha birde bu göbek bağı nasıl birşey acaba göbeğine bağlayacağımız bir bez mi?
Hepinizi öptüm.

çgdmabky canım sorma ya
eşşek sıpaları çok zevk alıyorlar bundan sanırım ayakları kemiklere dayayıp sanki gerinip gerinip ittiriyorlar
sonra gel de nefes al

söyledim mi hatırlamıyorum ama benim oğlan daha ters dönmemiş senağlama geçen ablamla konuşurken daha dönmezmiş gibi konuştu doktor muayenesinde 10 gün sonra görmek istedi velhasıl kelam kaburgalarıma minik ayaklarıyla baskı yapan bir minik yok bizde durup durup kaburgalarımın altından kafasını uzatan sevince de kaçan bir oğlum var benim çok hoşuma gidiyor ona dokunmak :asigim:

Merhaba kızlar
İnşallah bebişleriniz sizler iyisinizdir. Benim oğluşumda kaburgamı çok itiyor hatta orada şuan ayağı. Bazende küçücük ayagını bana gösteriyor. Çok yaramazlar şimdiden.
Kızlar ben çok çabuk yoruluyorum.Sizlerde mi öylesiniz.
Ha birde bu göbek bağı nasıl birşey acaba göbeğine bağlayacağımız bir bez mi?
Hepinizi öptüm.

sorma hemde nasıl yorulmak yani alışveriş merkezinde arşınlanmamış yer bırakmayan ben iki adımda bir soluklaıyorum bir nefeste ev işlerini hallederken dün 1 oda ve mutfağı akşama kadar zor temizledim

selam kızlar keyifler yerindedir umarım sizlere bir fikir danışcam da katı meyva sıkacağı alacağım ama hangisi kaliteli bilmiyorum babam geçen yıllarda sinbo almıştı ama kesinlikle sıkmıyordu işe yaramaz bir şey çıktı geri iade etmek zorunda kalmıştı kullananlarınızdan tavsiyeler bekliyorum

X