Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım o zaman 8 hafta 5 günlük dedi, kalp atışını dinletti bize doktor çok güzeldi ama hiç ayaklarını falan seçemedim sadece başının nerde olduğunu anlayabildim :)
kızlar bende et, balık, tavuktan tiksindim. şimdi yazarken bile iğğğ midem bulanıyo düşüncesi bile...
hiç ağzıma koyamıyorum. ki üçünü de çok severdim. nolacak bu işin sonu bilmiyorum.
canım ben etlik lokman hekim hastanesinde elif terziye gidiyorum muayene başı 11 ytl veriyorum normal doğum 300 küsür sezeryan 500 küsür müş
gayet güzel ilgileniyo çok rahat sorularını sormaya izinveriyo istersen bi git ben memnunum haftaya tekrar gidip test sonuçlarımı göstericem
Kızlar benm işten ayrılmaya karar verdim ayın sonuna doğru istifa edicem. yapamıyorum günlük 2 saatim yolda otobüste geçiyo çoğu zaman ayakta hiç halim kalmıyo zaten yemek yiyemiyorum işte bende işi bırakıcam. herşey bebğim için onun sağlığı için. nedersiniz doğru bi karar vermişmiyim
ben de aynıyım, artık dışarıda yürümeye bile çıkamıyorum lokantaların önünden geçerken et kokuyor diye, eve hapsoldum, eşim zorluyor ye diye ama imkansız, ne yapacağımı bilemiyorum hele ilk üç ayda mutlaka balık tüketilmesi gerekiyormuş, ben resmine bile dayaamıyorum, ıyyyyyyykafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
:teselli: aynı dertten muzdaripiz cnm bnmde hem işim yorucu hemde yol bunaltıyoo eşimle görştm patronlada konuşup bu ay sonu çıkam heralde işsizlik sigortasına başvurmayıdüşünüyrum sende araştır hiç değilse bebişin ufaktefek şeylerini alırsın benim planım öyle bakalım zaman n egöstercek
canım ben eryamanda oturuyorum etlik bana çok ters o nedenle gidemem. sincan lokman hekim de güzel değilmiş. batıkentteki özel bilgi hastanesini de beğendim bakalım nolcak
canım işsizlik sigortası için 1 seneyi doldurman gerekşyo benim sigortamı ilk 4 ay yapmadılar onun için alamam sanıırm ama yinede araştırırım teşekkürler
merhaba kızlar..vidicim...canım ok ben denerim şimdi sana hazırlamayı
merhaba kızlar..vidicim...
canım çok tşk. ederim ben yaptım umarım olmuştur...