Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vidicim canım istanbulda öğretmen misin? bende öğretmenim..kayınvalidemler istanbulda..ağustosta bende oraya gelcem..
Selam kizlar bende şubat annesi olucam 8+3 günlük hamileyim.....hala gebelik takvimimi yapamadim:)
bu arada mide hazimsizliği çeken varmi aranizda?
Kızlar benm işten ayrılmaya karar verdim ayın sonuna doğru istifa edicem. yapamıyorum günlük 2 saatim yolda otobüste geçiyo çoğu zaman ayakta hiç halim kalmıyo zaten yemek yiyemiyorum işte bende işi bırakıcam. herşey bebğim için onun sağlığı için. nedersiniz doğru bi karar vermişmiyim
teşekkürler canım bilmem ev hanımı olmak belkide daha iyi olur benim için ben hreşeyin hayıtlısına inannırım bugün patronla görüşüp haftaya işten ayrılmayı düşünüyorum. Bakalım ne diyecek .....
arkadaşlar inanın dayanamıyorum işe geleli 45 dakika oldu daha kendimi yeni toparlıyorum1 saat yol. bir gün düşüp biryerlerde bayılacam diye korkuyorum artık bir yerde parayı sigortayı geçtim benim ve bebğimin sağlığı daha öemli gerçekten tavsiyeleriniz için teşekkürler bu arada 6 aydır çalışıyorum ama gücüm gerçekten kalmadı
merhaba arkadaslar nasilsiniz nasil gidiyor
hayirli olsun selimecim, her iste bir hayir vardir.
arkadaşlar inanın dayanamıyorum işe geleli 45 dakika oldu daha kendimi yeni toparlıyorum1 saat yol. bir gün düşüp biryerlerde bayılacam diye korkuyorum artık bir yerde parayı sigortayı geçtim benim ve bebğimin sağlığı daha öemli gerçekten tavsiyeleriniz için teşekkürler bu arada 6 aydır çalışıyorum ama gücüm gerçekten kalmadı
tatoş ben de 3 kilo vermişim böyle devam ederse serum takmamız gerekcek dedi doktor. İnşallah gerek kalmaz, bu arada idrar yollarımda bakteri çıktı antibiotiğe başlıcaz
teşekkürler canım bilmem ev hanımı olmak belkide daha iyi olur benim için ben hreşeyin hayıtlısına inannırım bugün patronla görüşüp haftaya işten ayrılmayı düşünüyorum. bakalım ne diyecek .....