2009 Şubat Anneleri

annesi gibi güzel olur eminim:KK70: hüvikcim valla benden tam kan tahlili tam idrar tahlili vs. bi kaç tahlil istedi ama ben yapmadım henüz erken ssk doktoruna devam edeceğim icin o doktorum ne derse o tahlilleri yaptıracağım şuan beklemedeyim bende
 
kıslaaaaaaar bende şubat annesi olucam inşallah.internetten baktım 11şubat gözüküyo doğumum.bakalım artık.benimde son adet tarihim 7mayısdı.doktora gittim 12 sinde keseyi gördük.bebişide gördük,nokta gibiydi aynı.minnacaık.24 haziranada kontrolüm var büyüme olmuşssa bebişte tahliler başlıycak .inşallah büyümüştür bebişim çok endişeleniyorum.
bu arada acaip midem bulanıyo.kasık ağrılarım azaldı çok az oluyo.ama bu bulantı fena.
 
şimdilik iyi gidiyo çok şükür bakalım.hafif bulantılarım var ama inşallah fazla olmaz.senin nasıl gidiyoo zeynep
 
funda ve zeynep hoşgeldiniz. fundacım benimde senin gibi bu bulantılar feci . daha bu kadar erkenden başlayacağını tahmin etmemiştim. benimde doğumum 1-10 şubat gözüküyor. hepimiz hemen hemen aynı zamanlar bebişlerimizi kucağımıza alıcaz desenize inş.
 
7 Temmuzda Doktora Gidicem, Simdilik Pek Bir Belirti Yok Bir Tek Bel Agrisi Oluyor Bazen. Benim Ilk Hamileligimde Bulantim Yoktu Insallah Bu Kezde Olmaz, Insan Calisinca Zor Oluyor.

Cizelgeyi Nasil Eklendin, Mumkunse Anlatabilirmisin ?

yaptığın takvimi önce linki açıp öyle kopyala sonra kilo doğum çizelgesine yapıştır yapamzsan ben yaparım san yazmak istediin mesajı yaz
 
iyigeceler hamişler nasılsınız ben syresliyim bugünlerde iş stresi beni mahvetti birde işler yoğun pazar günü bile çalışabilirim :1no2: benimde bel ağrılarım başladı birde 2 gündür sağ böbreğim ağrıyor hamilelikle ilgisi varmı acaba:uhm:allahın izniyel bi görseydim bebişimi inşşallah sağlıklıdır miniğim:asigim:
 
iyi geceler şekerler. beyaz bulut benimde sağ tarafım ağrıyor. arasıra sancı giriyor hafiften. normaldir herhalde
 
Günaydın annecikler, nasılsınız bakim bugün??? Ben yorgunum çok hafiften bulantılar başlıyor. Tiksintilerim de tam gaz devam ediyor. Kısır ve Pizza kokusundan tiksiniyorum, halbuki bunlar benim en çok sevdiğim iki yemekti. Hatta şu an pizza yemek istiyorum ama kokunu aldığım an bitiyorum. Daha 1 hafta var bebeğimizin kalp atışlarını duyabilmemiz için Allah'ın izniyle.
Sizler ne yapıyorsunuz bakim. Bu arada benim de doğum günüm 8 şubat bebeğimle aynı burçta olacağız hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeyi nasşp ederse Allah'ım inşallah.
 
günaydııın canım. bendede bulantılar omaya başladı aslında herşey tatsız geliyo oturmaktan uyumaktan bile zevk almıyorm ne olacak halimiz.
bu arada çok güzel zamanlama bebeginle aynı buç ne güzel.
 
Kızlar günaydın.Biz yeni kahvaltımızı yaptık şimdi.Süt içmek inanın çok zor geliyor.Allahtan peynir yoğurt seviyorum.Hayırlısı ile bu cumartesi kalp atışlarımızı duysak rahatlıycaz.Çok heyecanlıyım. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle:teytey:
 
Merhaba arkadaşlar bende hayırlısıyla Şubat Annesi olucam.. Benim bebeğimin tahmini doğum zamanın 16 Şubat, Babamın doğum günü ayrıca :)) Bende kız bebek istesemde herkes erkek diyor bakalım artık neler olucak... Benim ilk bebeğim biraz acemiyim yani, kasıklarımda 3 haftadır ağrı var geçen hafta gittim ilk kez dr a
vajen ultrasonla baktı iice bi problem yok normal dedi, ama ben biraz korkuyorum, beni bilgilendirebilirseniz sevinirim....

Hepimize sağlıklı bebekler ve annelik diliyorum :)):emir_bebek:
 
günaydııın canım. bendede bulantılar omaya başladı aslında herşey tatsız geliyo oturmaktan uyumaktan bile zevk almıyorm ne olacak halimiz.
bu arada çok güzel zamanlama bebeginle aynı buç ne güzel.

Hüvik, sanırım benden öndesin hamilelikte ama ben henüz bulantılara başlamadım, sabah hafifce oluyor ama güzelce kahvaltımı yapıorum. Dr. her sabah 1 yumurta ve günde 1-2 bardak süt içmemesi sölemiştiki, kahvaltı alışkanlığım olmasada yapıorum... Midesi bulananların işi çok zor, allah kolaylık versin, ama bebişler için herşeye katlanılır :)) Bende sölediğim gibi kasık ağrısından şikatçiyim ama dayanmaya çalışıyorum. Lütfen bilinçsiz ilaç içmeyelim arkadaşlar, sonuçları çok fena olabilir, özellikle bulantı için kullanmamaya çalışın... Sağlıklar......
 
X