- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayanlar sizzin bebeler doğduğunda aşkım askerden gelmiş olucak
hadii biraz çabuk olun bakimm:)
Selam kızlar ben de 5 hafta 1 günlük hamileyim. İnternetteki hesaplayıcılara göre bebişim 16 şubatta doğacak yani tam bir memur çocuğu olacak:) Bugün dr a gittim ve keseyi gördüm bebişim ordaydı çok heyecanlandım. Sizce kalp atışlarını ne zaman duyabilirim? Ayrıca biraz kafam karıştı yaa dr hamilelikten önce kullandığım folbiola devam etmemi istedi ancak bunun yanı sıra vitamin olarak elavit verdi. Elavitin prosektürünü okudum ve onun içinde de folbiolda bulunan folikasit var. Acaba folik asit alımı dozu aşılmış olmaz mı her iki ilacı alırsam. Hiç böyle kullanan var mı aranızda???
herkese günaydın allah hepimize sağlıklı sıhatli bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin arkadaşlar çok şükür bende bu ay hamile kala bildim netteki hesaplamalara göre 4+3 günlük hamileyim çok yeni daha henüz doktora gitmedi temmuz un ilk haftasına kadar beklemek istiyorum o zaman daha belli olur diye aslında size bişey sormak istiyorum benim eşim ikiz eğer doktora gidersem ultrasonda hemen görürmü acaba tek mi çift mi diye bazıları görebiyor daha sonra dan da çıkabiliyormuş açıkcası korktum da. ama bu arada hamileliğim evet çok yeni ama hiç bişey hissetmiyorum mide bulantısı veya uyku veya halsizlik gibi inşallah böyle devam eder.
merhebe Hanımlar Bende Geldim Nasipse şubat Annesi Olcağım Son Adet Tarihim 13 Mayıs Henüz çok Küçüğüz :):) Oyüzden Doktor Için Beklemedeyiz 2 Hafta Sonra Gideceğim Inşşallal Sorunsuz Bir şekilde Bebeklerimizi Kucağımıza Alırız
Merhaba Kizlar Nasilsiniz ?
Beyaz Bulut Benimde Son Adet Gunum 13 Mayisti, Galiba Bebislerimiz Ayni Gunde Dogma Ihtimali Olabiliry.
Her Kadinin Siklusu Degisik Oldugu Icin Doktorlar Son Adet Gordugun Gunden Itibaren Hespliyorlar Ama Ultrasona Girince Tam Olarak Dogum Tarihi Kesinlesir.
kadınlarda bie ayda iki yumurlama dönemi oluyo ya biri adet bittikten 4 gün sonraki bir hafta biride adet olmadan önceki 1 hafta yumurtlama dönemi oluyo ben ilk degilde ikinci yumurlama döneminde hamile kalmışım ondan bebek küçük ilkte kalsaydın 6 haftalık olcaktı. inşallah anlatabilmişimdir
hayırlısı Artık Sen Doktora Gittinmi Keseyi Görmek Için Birde Benim Pek Belirtim Yok Biraz Bel Ağrısı Ve Iştahsızlık Başladı