Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu canım muckkkk :)))9
arkadaşlar günlük ne kadar su tüketilyorsunuz? doktorum her gittiğimde bol su içeceksin diyor ama evdeyken su içmek hiç aklıma gelmiyor böyle olunca da çalıştığım yare 1,5 litre sabhtan 1,5 da öğleden sonra toplam 3 litre su getiriyor bunu bitirmek için uğraşıyorum genelde bitiyor da ancak eve gittikten sonra içtiğim su 3 bardağı geçmiyor bu şekilde su tüketimi de zaralı olur mu diye düşünmeden edemiyorum gün boyu 3 litre içip akşam 5ten sonra ve hatta gece boyu 3 bardağı geçmeyen su tüketimi??? ne dersiniz kızlar zararı olur mu siz nasıl ve ne kadar su içiyorsunuz?
eflatun cnm benim saol yazin icin bi yandan icimi cok rahatlattin bende allah korusun bebis bogulur falan diye süpheye girmistim
ins. güvenilir ellerde dogum yapariz arkadaslar :))
benim yapcagim hastanede cok ögrenci giriyormus doguma falan ama benim kafam atar cikartirim onlari disari :))) ben istemedikten sonra zorla gircek degiller ya dogumuma :))
inşallah canım Allah hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin izlediğim kadın evinde doğum yaptı valla ben bile heveslendim emin de değilim ama senden duymuştum galiba suda doğum ilk doğumda olmuyormuş diye aklmda bir şey kalmış gerçi türkiyede oluyor mu onu da bilmiyorum ya hayırlısı daha 3,5 ayımız var araştırmak lazım...
saol cnm ins. canim benden duymamistin sanirim
benim ilk dogumumda suda olcakti ama hersey okadar cabuk gelisti ki ,birde esimin üvey annesi yanimizdaydi oyüzden cekindim suda doguma, normal yaptim oda zaten 8 dk sürdü
dedigin gibi daha vaktimiz var iyice arastirmak lazim :1rolleyes:
8 dk mı canım sen ne kolay doğurmuşun öyle peki sancın ne kadar sürdü yani toplamı ne kadar sürdü annem beni toplam 9 saatte doğurmuş da ben o yüzden korkuyorum ne güzel ya 8 dk aman Allah'ım hiç bu kadar kısa süreceğini tahmin etmemiştim