2009 Şubat Anneleri

geçmiş olsun özlem..hastaykende çalışmak zor gelir şimdi sana...
keşke rapor alsaydın en azından 2 günü hafta sonuyla birleştirir kendinide toplardın..

özlemim merak etme canım döner..
daha böyle bir konuda henüz doktorumla konuşmadım..zaten ben sezeryan olacagım büyük ihtimalle..ister dönsün ister dönmesin:))

Anladım canım bu hastaneye ilk defa gittim İst. iyi hastanelerden biri ama ben gene memnun kalmadım dr dedi zaten sonradan da dönebilir diye ama ister istemez aklıma takılıyor acaba sezeryan yapmayı tercih ettiklerinden mi baştan söyleme gereği düşündü dönmediğini falan ben sezeryandan acayip korkuyorum ya epidural normal istiyorum onda da bin bir türlü şey söyleniyo iyice kafam karıştıCADIARZUCADIARZU:bbo:

Anladım canım bu hastaneye ilk defa gittim İst. iyi hastanelerden biri ama ben gene memnun kalmadım dr dedi zaten sonradan da dönebilir diye ama ister istemez aklıma takılıyor acaba sezeryan yapmayı tercih ettiklerinden mi baştan söyleme gereği düşündü dönmediğini falan ben sezeryandan acayip korkuyorum ya epidural normal istiyorum onda da bin bir türlü şey söyleniyo iyice kafam karıştıCADIARZUCADIARZU:bbo:

canım daha zaman var fazla endişelenme..ozaman kadar dönebilir..
epiduralı bende düşünüyordum ama dediğin gibi iyi şeyler söylenmeyince insan korkuyor..keşke elimizden gelsede normal doğum yapsak şöyle bir avazda kurtulsak ama işde çok zor doğum olayı ..rabbim hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim...hepimize kolay doğumlar nasip olsun..:Saruboceq::Saruboceq:

Özel olunca biraz daha zor oluyo izin meselesi zaten sabah mesai 9 ama ben 10 a doğru anca gelebiliyorum bide kahvaltı derken izin almaya utanır hale geldim hamileliğimden beri kaç defa söylemişimdir keşke devlet işinde çalışmış olsam diye

Özel olunca biraz daha zor oluyo izin meselesi zaten sabah mesai 9 ama ben 10 a doğru anca gelebiliyorum bide kahvaltı derken izin almaya utanır hale geldim hamileliğimden beri kaç defa söylemişimdir keşke devlet işinde çalışmış olsam diye

sende haklısın canım.:teselli:.şartlar bunu gerektiği için çalışmak zorunda kalıyoruz..bende daha önceleri çalışıyordum ama oğlumun okul problemleri yüzünden işi bırakmak zorunda kaldım..pişman mıyım dersem yalan olur..ama iş hayatınıda arada özlüyorum :içelim:

devlet işi bu yüzden güzel..en azından saatin belli hafta sonun yok yani avantajları çok:))

Özlemcim bende epidural normal doğumu isteyenlerdenim.Ama bu konuda henüz doktorumla erken olduğunu düsünerek paylasmadım.Doktoruma güveniyorum.Onunla doğum konusunda konustuktan sonra bir karar vericem.Sezeryan bir nevi ameliyat sonrası zor oluyor tıbbi acıdan gerekli ise yapılması gerekiyormuş ama bizim ülkemizde ilk tercih edilen doğum şekli.Yurtdısında ünlüler bile daha sağlıklı olduğunu bilerek normal doğum yada epidural normal doğumu tercih ediyorlar.Bizde ise tam tersi.Ayrıcaa sezeryanda bebeğin tam olarak gelişme sürecini tamamlamadan sezeryan olmak bebek acısındanda sakıncalı yönleri var.
Ama doğuma yakın tabi belli olur.Nasıl doğum olacağı.Şimdiden düsünüp bunun da sıkıntısına girmek istemiyorum.Ne şekilde olursa olsun doğum kolay birşey değil.
En güzeli ALLAH bize sağlıklı sıkıntısız kolay doğumlar versin bebişlerimize sağlık versin canımm:nazar:

Ben de bi ara bırakıcam artık dedim gelip gitmek en zoruda sonra özlem pişman olursun dedim eşime de pek belli etmek istemiyorum çünkü çık dicek ama çalışmak lazım bebek doğduktan sonra kullanmak istiyorum iznimi ücretsiz izinde istiyorum ama bakalım vercekler mi oda kesin değil herşey muallakta

doğum iznine kadar idare et canım..ondan sonrada duruma göre hareket edersin..o günler gelsin gerisi kolay olmadı işini burakırsın bir süre bebeğinle ilğilenir daha sonrada tekrar işe başlarsın..
hayırlısıyla bebişleri alalım gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten...

İnşallah canım ya en güzeli de dediğin gibi zamana bırakmak herşeyin hayırlısı olsun diyorum

saol özlemcim sanada gecmis olsun ,bebislerin artik yavas yavas dönmesimi gerekiyor erken degilmi daha cnm?

saol özlemcim sanada gecmis olsun ,bebislerin artik yavas yavas dönmesimi gerekiyor erken degilmi daha cnm?

Ya ben de bilmiyorumki tatlım dr öyle dedi dönenler varmış ama son zamanda da dönen oluyormuş çevremde bazıları daha çok erken diyorlar aslında doktorun bana bunu dememesi lazımdı ilk gitmiştim bidaha da gitmem zaten hem de çok pahalı bir hastane aklım kalmasın dedim belki iyidir ama benim kendi dr dan pek bi farkını göremedim bende nasıl doktor istiyorsam valla kendimde çözemedim:)))))))

mrb kızlar nasılsınız? ya bugün bebiş oynamadı bişiy mi oldu acaba? bide geçen cuma gittim doktora gebelik 25 haftalık bebek 26 haftalıkmış 950 gr dedi biraz fazla geldi kilosu acaba bi problem mi var üff yaa tam takıntılı oldum.

eliftürk doktorun ne dedi tatlim kilosu hakkinda ?? kilosu problem olsaydi doktor uyarirdi diye düsündüm
ins. yoktur cnm bisey benimkide kac gündür cok sessiz hafif hafif atiyor tekmeleri ama ben cok asiri yoruldum bu günlerde ..

mrb kızlar nasılsınız? ya bugün bebiş oynamadı bişiy mi oldu acaba? bide geçen cuma gittim doktora gebelik 25 haftalık bebek 26 haftalıkmış 950 gr dedi biraz fazla geldi kilosu acaba bi problem mi var üff yaa tam takıntılı oldum.

canım benim bebişinin kilosu gayet ii.benimde bebeğim önden gidiyor.bu kafaya takılacak bir durum değilmiş bende dr sık sık sordum bu konuyu.ama artık düşünmüyorum bile.canım eğer bebeğin 1 gün bounca hiç oynamadıysa dr görünebilirsin.yok bikaç saatti oynamadıysa normaldir.sessiz bir yere geç ve hafif göbeğine masaj yaparak bebeğini uyar ve bekle sonucu.baktın hafifta olsa hareket varr rahat olabilrsin.ama bu bazen 1 saatten fazla sürebiliyor bebeğini dinlemek.baktın bebğinle ilgilendin 1,2 saat ama sonuç yok yine panik yapmadan dr görüş derim ben.allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.....

Ya ben de bilmiyorumki tatlım dr öyle dedi dönenler varmış ama son zamanda da dönen oluyormuş çevremde bazıları daha çok erken diyorlar aslında doktorun bana bunu dememesi lazımdı ilk gitmiştim bidaha da gitmem zaten hem de çok pahalı bir hastane aklım kalmasın dedim belki iyidir ama benim kendi dr dan pek bi farkını göremedim bende nasıl doktor istiyorsam valla kendimde çözemedim:)))))))

daha döner tatlim bebisim takma sen kafana bazi doktorlar hastalarini düsünemiyorlar ...
bende doktorumdan cok memnun degilim information vermiyor hic kötükedihüso
ama hemen bi kac apartman ilersinde oldugu icin ona gidiyorum kolay oluyor
isini iyi yapiyor ama dedigim gibi pek bizimle bi imformation paylasmiyor kötükedihüso

eliftürk doktorun ne dedi tatlim kilosu hakkinda ?? kilosu problem olsaydi doktor uyarirdi diye düsündüm
ins. yoktur cnm bisey benimkide kac gündür cok sessiz hafif hafif atiyor tekmeleri ama ben cok asiri yoruldum bu günlerde ..

canım dr sağlıklı bi problem yok dedi sanırım sadece tombiş biraz

Benim oğluma da ilk başta öyle dedi dr ama şimdi normal bide bende çok kilo almıştım vitamini 2-3 günde bir iç hergün içme dedi boşyere kilo alırsın bebeğinin de gelişimi güzel demişti

benimde bir kaçgündür sessiz sesiz atıyor ..olmazsa haftaya bir baktırıryım diyorum..kaydirigubbakcemile5

X