Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyine imraniyorsun ki? anlamadım yani..
dün programı tesadüfen ben de izledim, eşim bana hemen sen daha zayıfsın dedi: ))))
dünkü konuğu kağan kocatepeydi, sohbetleri güzeldi, ama bugün dandikti hoşuma gitmedi, izlemedim..mirmirmirmir
ben ilk defa dün rastladım programa ve kağan kocatepeyle görünce genel olarak gebelikle ilgili olacak sanmıştım
bugün ben de sıkıldım
benim imrendiğim noktaya gelince hamileliğimin başından beri yok lekelenme yok kanama yok idrar yolları iltihabı yok spastik kolon kaynaklı bebişin sıkışması üstüne de rahim ağzı yetmezliği kaynaklı erken doğum riski sebebiyle serklaj ameliyatım yetmiyormuş gibi plasenta previam ve son olarak da gestasyonel diyabet ve sürekli yatak istirahati
ben bunca şeyle mücadele ederken o bütün yazı denizde plajda geçirip üstüne şimdi de program yapıyor
hep tadını çıkartabileceğim bir hamileliğe hasret kaldım
şöyle göbeğimi gere gere:CüvCüv: dolaşamadan da doğuracağım kısmetse
3 tane hamile pantalonu almıştım kendime öylece duruyorlar
devlet olsa bi şekilde yaparsın ücretsiz izin falan alıp 6 ayına kadar evde durma şansın var ama özel olunca kabul etmezler
benim kullandığım demir hapının içinde de folik asit ve B12 vitamini var gyno ferro diye bi ilaç.bu arada ben hiç balık hapı falan kullanmadım kızlar,doktorum ben demesem vitamin bile yazmıcak herşeyi doğal yollarla almamı öneriyor.odasına gelen ilaç mümessillerini bile kovuyor adam:) ama ben tedirgin oluyorum balık konusunda çünkü pek yiyemiyorum,size ne önerdi doktorlarınız balık hapı,omega falan olarak?
özelde çalışanlar ücretsiz izin kullanamıyorlarmı :1shok:ama nedennn ben bebğimi çok küçükken bırakamam:çok üzgünüm:gerçi annem bakıcak nasib olursa ama ben doğuma 1 ay kalana kadar çalışmayı düşünüyorum bebek doğunca 3 ay ücretli 6 ay ücretsiz iznide kullanırım diyordum 9 aylıkken fialn bırakması daha rahat olur benim için hem ek gıdaya başlamış olurdu bende gönül rahatlığıyla bırakabilirdim