Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ebnimkiler çok şiş canım ama öyle ağrılı falan değil zaten küçüklerdi büyüdükleri azıcık iyi oldu hehe
12 saatlik açlıkmı benim doktorum sabah erken aç karnına gel dedi sadece hiç böle bişeyden bahsetmedi
Kizlar birşey soracagim..sizlerin gögüslerinde şişkinlik varmi yani süt dolduğunu hissediyormusunuz?ben de o hassasiyet yokda..acaba sütüm olmayacakmi diye endişelenmeye başladim:uhm:
tatoşcum hamileliğin ilk başındaki hassasiyet şişlik kayboldu bende,tabi büyüklükleri aynen duruyoryasakkelime ama meme ucunda ara ara kurumuş sarı bişiyler oluyo,kabuk kabuk dökülüo,onlar süt belirtileriymiş.
bide benimkilerin ucu kapkara tatoş senin de erkek demii allah nalı babalı büyütsün benimde allah izin verirse erkek olucak .
amin canım zaten ben nedense öel karamsar oldumki bütün arkadaşlarım bana imrenirdi bir insan bu kadar mı umursamaz bu kadrmı vurdumduymaz olur diye keşke bizde senin gibi olabilsek diye ama şu an gel gör havadan nem kapar oldum psikoljim sıfır desem aslında kenime çok kızyorum ama şu hormonlar varya şu an beni cayip kuşatmış durumda .eee tabi biraz hamielliğimin şu dönemine kadar yaşadığım olumsuzluklarda var ama bende üzerinde tabi kurmalı saat gibi kurunca patlamaya hazır bomba gibi dolanıyom.işallah bu stresten erken doğum yapmam .çünkü çok etkisi var bu stresin ama kendime engel olamyorum napıyım.tabi bide çalışıyortum üstüne iş yeri streside ayr dert.
arkadaşlar biş sorcam sizinde gece uyurken sağınızdan solunuza dönerken karnınızın içi acıyomu zorlanıyomusunuz yani dönerken
Kızlar şeker yüklemesi nasıl yapılıyor? Bide tetenos aşısı kaç doz yapılıyor bilgilendirirmisiniz
Kızlar bende örgü yapıyorum ne zamandır. Bir battaniye ördüm krem rengi şiş ile. onun arkasına polar bir kumaş ve yanlarına da kalın bir saten kurdale geçirecem. Geçirince resmini eklerim. Şimdi ise bebek şekerleri örüyorum yine şiş ile küçücük, patik şeklinde. 35 tane falan oldu.Onların içine de lavanta dolduracağım tüller ile doldurup ince kurdale ile bağcık yapıp birer tane de nazar boncuğu ile süsledikten sonra, kızımın sağlıkla doğmasını bekleyeceğim Allah'ın izniyle ve sonra o patikçikleri hastaneye ve daha sonra mevlütüne gelenlere dağıtacağım:)
Kizlar birşey soracagim..sizlerin gögüslerinde şişkinlik varmi yani süt dolduğunu hissediyormusunuz?ben de o hassasiyet yokda..acaba sütüm olmayacakmi diye endişelenmeye başladim:uhm: