2009 Şubat Anneleri

merhaba arakdaşlar bende 24+3 haftalık hamişim.. bu sene erkek senesi sanırım özellikle şubat ayında doğum yapacak olan herkes erkek bebek sahibi oluyor :)

gece üzerim açık kalırsa benim de öyle ağrılarım oluyor. bel, göbek kısmının açıkta kalmamasına özen göster canım. benim de uyku düzenim garipleşti. sabahları 4 gibi falan uyanıyorum çoğu zaman bir daha uyuyamıyorum. emzirme saatlerine hazırlıyoruz kendimizi bilmeden galiba. ama gece uyku kaçınca dikkat etmemiz gereken tek şey yemek yememek. çünkü ben karnımın kazıntısıyla uyanıyorum. yesem o saatte neler yerim. ama meyve süt falan bastırıyorum açlığımı.

dilek imza bölümündeki gebelik çizelgesini nasıl koydun yani hangisini yapıştırdın adreslerden ben bi türlü yapamadımda

url de yazan adresin bir kısmını yapıştırıyorum sadece
sen çizelgeni hazırladıktan sonra bana en son url falan yazan sayfanın adresini kopyala ben sana yapıştıracağın yeri verim

ah sorma ben birkaç gün öncesinden strese giriyorum. hamilelik emzirme hepsi bitsin kesin epilasyon kararı aldım. bu çile çekilmez. ama hamilelikten önce böyle değildi. işimiz çok zor.

benim şimdi çıkmam lazım ama öğleden sonra yapıp sana adresi kopyalarım olur mu?

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olduuuuuuuuuuuuuuuu olduuuuuuuuuuuuuuuu :)

teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile5

forumda kimseler yokmu mirmirmirmir

merhaba arakdaşlar bende 24+3 haftalık hamişim.. bu sene erkek senesi sanırım özellikle şubat ayında doğum yapacak olan herkes erkek bebek sahibi oluyor :)

evet canım ben de çok erkek bebek olacak haberi alıyorum. hayırlısı olsun.

Evet 2009 senesi sanırım erkek senesi benimde bir erkek bebeğim olacak hayırlısıyla işallah.Bugun doktor kontorolüm var bebesimi görcem cok heyecanlıyım.Nasıl oldu büyüdümü sağlığı nasıl cok merak ediyorum.Özlüyor insan bir sonraki doktor randevu tarihine kadar.Şimdiden bu kadar alışırsak ilerde ne olcak düsünemiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…