- 2 Temmuz 2008
- 178
- 0
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayıp arkadaşlar başkalarının sıkıntılarından mutlu olunmaz
O benim verdiğim cevaba gülmüş hayatım senle alakası yok.
Merhaba kızlar benim iştahım hiç yok bana yardımcı olurmusunuz bebişim gelişmeyecek diye korkuyorum hiç birşey yiyemiyorum yarın kontrolüm var işallah sağlıklıdır bitanem yardımcı olursanız sevinirim ayrıca çalışıyorum yemeğe fırsatım pek olmuyo
canım demir cool arkadaşımızı gerçekten yalnış anlamışsın..inanki o diğer arkadaşın yaptığı yoruma gülmüş ve sana yapılmış asla kastı birşey yoktur..ayıp arkadaşlar başkalarının sıkıntılarından mutlu olunmaz
canım demir cool arkadaşımızı gerçekten yalnış anlamışsın..inanki o diğer arkadaşın yaptığı yoruma gülmüş ve sana yapılmış asla kastı birşey yoktur..
demir arkadaşımız gerçektende yüreği iyi kalbli biri..yazılarındaki hassaslık ve sevecenlik onun ne kadar güzel bir yüreği olduğunu gösterir ve senin sorununa gülecek kadar basit biri asla değildir..
sende aramıza hoşgeldin canım..umarım herşey gönlünce olur...:1hug::1hug:
canım demir cool arkadaşımızı gerçekten yalnış anlamışsın..inanki o diğer arkadaşın yaptığı yoruma gülmüş ve sana yapılmış asla kastı birşey yoktur..
demir arkadaşımız gerçektende yüreği iyi kalbli biri..yazılarındaki hassaslık ve sevecenlik onun ne kadar güzel bir yüreği olduğunu gösterir ve senin sorununa gülecek kadar basit biri asla değildir..
sende aramıza hoşgeldin canım..umarım herşey gönlünce olur...:1hug::1hug:
yanlışlıkla alıntı yapmışım özür dilerim...:)
selam arkadaşlar bugün itibariyle 7 haftalık hamileyim...şubat annesi olucam bende allahım izin verirse.
bundan 1 hafta önce koyukahverenginde yoğun akıntım geldi...acil olarak doktora gittim.düşük tehlikesi varmış malesef.10 günlük bir rapor verdi.şimdi sabırsızlıkla kontrole gideceğim günü bekliyorum
keseyi gördük fakat bebek görünmedi daha kontrole geldiğinde göremezsek bebek oluşmamış demektir dedi
çok korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var...
Aslında şu durumda bende yanlış anlasıldım ortada kasti yapılan bişi olmadığını söylesem...
dersum sende bir okadar tatlı ve bir okadar hanım bayansın canım..rabbim seninde kalbine göre versin..
bilerek insanları inciltmeyeceğinize eminim...iyiki tanımışım sizleri...:1hug::1hug:
7 haftalık olduğuna eminmisin canım...çünki genelde 7 haftalığa kadar olan bebişler mutlaka anormal bir durum yoksa görünür..
kanaman olması üstelik bu kadar yoğun olması gerçekten hoş bir durum değil sana mutlaka dinlenmen gerektiğini söylemiştir ve içmen için ilaç vermesi gerekiyor..bence ana sağlık ocagı var hemde ücretsiz istersen orayada bir görün canım..bebek varsa ve sen 7 haftalık hamilsen mutlaka bu zaman kadar en azından bebeğin kalp atışını görmeniz gerekiyordu...
inşallah bir aksilik yoktur ve sağ sağlim bebeğini kollarına almayı nasip eder rabbim...
gelişmelerden bizi haberdar et canım...allahım yardımcın olsun...
8 haftaya kadar olan düşük tehlikelerine üdahale edilmediğini söyledi doktor...düşecekse erken dönemde düşsün bebek problemli demektir dedi...evet dinlnmem gerektiğini söyledi...
benim hesabıma göre netten hesapladım bugün tam 7 haftalık doktora gittiğimde 6 haftalıktı oda zaten 5-6haftalık dedi... endişeliyim bende