- 14 Şubat 2008
- 507
- 1
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kontrolüme daha 2 hafta var nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Sabretmek çok zormuş ya. Önce hamile kalacağız diye sabırsızlanıyorduk şimdi de hamileyken kontrollere gidip bebeği görmek için sabırsızlanıyoruz...Ne olcak halimiz????
canım bende folik plus kullanıyorum yemeklerden sonra 3 kere olmak üzere..
bildiğim kadarıylada bu ilaçda tok karnına içiliyor ama dr un no su varsa arayıp sormanda yarar var...
Canım ben 6 haftalık hamileyim ve ben hamilelikten 1 ay önce folbiola başalmıştım. Folbiol kullanımım bu hafta bitti ve dr a dün gittim ve bana elevit hapına geçmemi söyledi. Eleviti ancak tok karnına mı yoksa aç karnına mı alıcam onu anlamamıştım. Bunu sormank istemiştim ben özel dr gitmedim devlet hastanesine gitmiştim canım bu nedenle tel nosu yok...
merhaba bende şubat annesiyim.geçen hafta doktora gittim keseyi göremmedi rahmim arkadaymış.dün tekrar gittim yine göremedi bu sefer alttan muayene etti ve sonunda gördü.15 gün sonra tekrar gidicem bakalım hayırlısı
merhaba ben de ınsallah subat annesı olacagım henuz bebegım 6 haftalık.kalp atısları ıcın onumuzdekı hafta gıdecegız Allah hepımıze sag saglım kucagımıza almak nasıb etsın..
arkadaslar bır de cetvelımı hazırladım ama ımzama eklemeyı bır turlu bulamıyorum yardımcı olabılecek var mı?
çok endişeliyim geçen hafta keseyi gördük fakat kalp atışı için erken dedi dr yarın gidiyorum tekrar umarım görürüm
mrh ben çiğdem bende 2009 anne adayıyım.ikinci hamileliğim benim daha önce bir düşük yaptım ..şimdide midem çok bulanıyor onun haricinde herşey çok güzel.ben bebeğimin kalp atışlarını geçtiğimiz hafta dinledim çok güzel bir duygu. yasen dinledinmi*kib