evet ya sok gecirdim uyaninca senağlama daha önce cok olmazdi hamile kaldigimdan beri SIKLASTI ,gecen hamileligimde de böyle asiri korkardim
öyle bisey duydum üc harflile hamileleri cok korkuturlarmis ,bizden uzak olsunlarda ...
simdi rüyada besmele cekmek ne anlama gelir diye baktim cok güzel bi anlami var ,
Bismillahirrahmanirrahim okundugunu veya söylendigini görmek, Allah (CC) tarafindan malinin artacagina, rizkinda bereket hasil olacagina, duasinin kabul edilecegine delalet eder. Rüyasinda besmele-i serife yi birkaç kere okuyan veya dinleyen Allah (CC) katinda makbul,dünya ve ahiret de övülen ve halk arasinda saygin ve sözü geçen bir adam olur.Besmele-i serife yi yazdigini veya biri tarafindan yazildigini gören, dünya islerinde halka hayirli hizmetlerde bulunur.
bende üc defa besmele cekmistim rüyamda sonrada uyandim senağlama
dünde esra ceyhani izleyip dua etmistim ALLAHIM COCUKLARIMA SAGLIK VER ;HIC BIR ANNEYE EVLAT ACISI YASATMA DIYE....
besmele cekmenin anlmini okuyunca insallah dualarim kabul olur dedim
bisey sorcam cnm ben evlendikten 6 -7 ay sonra rüya görmeye baslamistim devamli bir genc arkamdan kosuyordu bende ondan kaciyordum
devamli ayni rüyayi görürdüm sonra azaldi sonrada görmemeye basladim tam olarak bir bucuk yil falan ayni sekilde kovalandim rüyamda :uhm:
ALLAH HAYIRLARA CIKARSIN