- 28 Haziran 2008
- 17
- 0
- 45
gitti gidiyor ve hepsi burada :))
bunlar dışında var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gitti gidiyor ve hepsi burada :))
ÖZLEMCİM bişey sorucam sana, sen ayrıntılı ultrasona girmişsin ben cuma günü istanbuldayım izmirdeki dr 180 ytl ye bakıyormuş sen ssk indirimli olarak girmişsin ultrasona, benim yok karnem karnesiz olunca ücret ne kadar oluyor gittiğin hastanede? sanırım uygun fiyatı hazır oraya gelecekken orda yaptırırım 20 haftalık oldum benim dr bayramdan sonra yaptır dedi ama ordayken 21 haftayı bitirmiş olcam.. gittiğin dr un adını hastaneyi ve ücretinin ne adar olduğunu yazarsan çok sevinirim canım.
günaydın kızlarrrr....bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğu kesinleşti çok şükür...sat a göre bugün tam 19haftalığız ama bebek tüm ultrasonlarda 20+4 filan çıkıyor....boyu 19 cm...kilosu da 270 gr...gerçekten gelişim önceliği var bebekte...bu da beklenen doğum tarihini öne çeker dedi doktor...tabi o tarihi bekler erkenden gelmeye kalkmazsa....yalnız tek sorunum var hala hiçbir şey hissetmedim..ne kelebek , ne kayma ne de başka bir hareket....ben de mi anormallik var anlamadım....benim kaşıntısı olmayan akıntım vardı...doktora söyledim...bazen çamaşırı lekeleyecek renkte oluyor filan diye...mantar dedi...vajinal fitil verdi...ama fitilin içini okudum gebelik kategorisi C diyor...kullanıp kullanmamakta cidden kararsız kaldım....kaşıntım filan hiçbirşeyim yok...öyle duruyor evde ilaç...bu arada bana yazdığımız calcimax ilacı benim çok midemi bulandırıyordu...onu değiştirdi bu gidişte...plasenta maalesef hala önde...ama merak etme 1 ay a yukarı çeker...çekmezse de daha kötü durumda olan anneler bile bebeklerini kucaklarına aldı sende alıcan inşallah dedi...5 ay da 5 kg aldım bu arada allahıma şükürler olsun:))) kilo artışına dikkat dedi...hafta içi diyetisyene gideceğim kızlar..bakalım ne yapabiliriz...elimde bir liste olunca kendimi daha iyi frenliyorum...bu arada medical park hastanesi cuma akşamı kendi kendine fiyatlarını 35 ytl ye çıkarmış...benim randevum cumartesi öğlendi...tabi orda bir kıyamet koparırsın...bir isyan..bekleyen hastaları da ayaklandırdım...ücretler yeniden 10 ytl ye düştü...35 alınanlara da paraları iade ediliyor...buradan gidip 35 ödeyen olduysa haberiniz olsun....şimdilik bu kadar...
aaa nasıl kendi kendine fiyatları yükseltir bende bu cumartesi gideceğim zaten test fiyatları çok pahalı ayrıntılı ultrason için 192 ytl diyor şaşırmış bunlar doktorum orda çalışmasa kesinlikle gitmem fırsatçılık bu başka bişey değil
0216 443 71 00 numara bumu canım
Arkadaşlar..
Kalp çarpıntısı yaşayan var mı? Kalbim atış hızı o kadar yüksek ki. Özellikle gece yatarken. Sizlerde de oluyor mu?
hangi değerin 1 e yakın çıktı amniyo sentez mi yaptırıyorsun cnm
Slm kızlarrr, nasılsınız???
Off ya ben çok kötü grip oldum gözlerimden yaşlar akıyor sürekli, ne yapıcam ben arkadaşlar? Sadece ıhlamur içiyorum, ne yapsam geçer kızlar bebişe zarar vermesinden korkuyorum. Bir de normalde kolay kolay hasta falan olmam en son belki 3-4 sene önce grip olmuşumdur, bu da bebişime denk geldi çok sinir oldum yaaaa.