- 13 Haziran 2008
- 241
- 0
- 41
merhaba kızlar, bugün ilk kez aşerdim.. :CüvCüv:işten eve aceleyle geldim, malzemeleri aldım, keyifle yaptım ve pişerken içime çeke çeke kokladımm..ohh şimdi yiyorum. gece gece canınız çeker diye yazamadım buraya.. bi de bebişimi hissetsem bugün keyfim iyi olacak..haftaya çarşamda 20. hafta dolacak hala tık yok. ters birşeyler olacak diye aklım çıkıyor. 17sinde detaylı ultrason randevum var benim de,doktor hayırlısıyla sağlıklı dese, herşey yolunda dese.. oof ya, gerildim iyice..
hamişler birleşsek, ortak ultrason aleti mi alsak?hergün birimizde kalır.sırnaşık şey
bu arada sevgili cimcime inşallah misafirlerini kolaylıkla ağırlarsın, ben tıkandığımda www.portakalagaci.com diye bir site var, oraya bakıyorum, çok çeşitli tarifler var, denediklerimden %90 memnun kaldım. herkese tavsiye ederim.
merhama annişler..ya kızlar ben dün ayrıntılı ultrasyona girdim sözde!!! normalden hiç bir farkı yok ki,bir kaç ölçüm yaptı ve 5-10 dk. sürmedi ben daha uzun ve adı gibi ayrıntılı bi şey bekliyodum...medical parka gidiyorum sizlerin ki nasıl oldu.ayr.ultrs.bu arada dağ evi sende mi henüz tam hissedemiyosun bebişi...ya bende çok güçlü hissetmiyom sadece hafif gıdıklanmalar...bi hareketlense şöyle ordan oraya uçsa oynaşsa.... hihoyyyt