Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yaaa ciddimisinn :1shok::1shok: yeminle ben o kadar net hissediyorum ki anlatamam yaa.resmen gözümle bile görüyorum bebeğimin oynadıgını.demin elim kolum karnımın üstündeydi elimle seviyordum.galiba yanlış yeri seviyormuşum ki kızım kolumun altında oynadı ve resmen kolum kalkıp indi :roflol:ama artık git gide artıyor hareketleri.her gecen gün hızlanıyor ve şiddetleniyorkaydirigubbakcemile2yawww ben hala hissedemedim bebeğimiiiiiii...
cimcime ben anlamıyom şimdi sen 16+4 haftalık değilmisin? buda 116 gün yapıyo, 3-4 gün sonra 4aylık hamile olcaksın, ee 40 hafta bitimi gebelikte toplam 280 gün yapıyo tam 9 ay 10 gün, benimde şu an 4 buçuğa yakın bak takvime elleme eğer böyleyse 2-3 gün sonra 4. aya atlar..
cimcimecim geçen benimde halamın kızı geldi aynen senin gibi hazırlık içindeydim temizliği yemeği vs.. ben neler yaptım bak.ana yemek fırın poşetinde sebzeli tavuk (bebiş içinde faydalı), taze fasulye pilav olarak pirinç pilavı yanına salata ve yoğurtlu havuç birde mercimek çorbası tatlı olarakta sütlü ismik tatlısı. o gün onları yaptıktan sonra ben iptaldim ama :bbo: bel ağrısından ölüyodum bebiş yazık benle birlikte nasıl yoruldu kıyamammmm
günaydın arkadaşlar bugün doğum günüm ve ilk dün gece 12 den sonra bebiş kutladı epey bi oynadı ilk kez bende eşimde hissettik. çok güzel bi duyguymuşş
benimki 20+1e denk gelecek ama 20. haftadan itibaren dediklerine göre 20. hafta zaten dolmuş olacak 18 eylül benimkisi
günaydın şubat anneleri;
bende mart annesiyim, nede olsa bizden tecrübeli olduğunuz için sizlere iki şey sormak istiyorum. birincisi bacaklarımda ve kalçalarımda isilik gibi döküntüler oldu. cildiyeci isilik dedi ama 2 haftadır geçmedi. canımı çok azaltıyor. sizde de oldu mu? neler kullandınız?? ikincisi ise gece bacağıma giren kramplar. çok erken bunun için ama gün aşırı yataktan bacağım kasılmış acıyla uyanıyorum. herhangi bir vitaminim eksikmi kalıyor acaba? elevit vermişti doktor ama.
hanımlar bi fikir verirseniz çok sevinicem. hepiniz bebişlerinizi sağlıcakla kucaklayın inşallah :)
inşallah iyi haberler getiririz birbirimize. söylediklerine göre ten rengi dahi anlaılıyormuş bu ultrasonda. çekecek dr. karnımın tok olması ve çikolata yiyip gitmem konusunda uyardı. hareket etmesi için sanırım. aklında olsun.
yaa kızlar benim doktor iyice cılkını çıkardı bu işin, bana ne ultrason fotoğrafı veriyor, ne bebek hakkında bilgi veriyor, bebeğin ne boyunu biliyorum ne ağırlığını, ne de ilaç veriyor, bakıorum hepiniz demir hapı alıyorsunuz, bana daha yazmadı bir ay sonra gel dedi yaaaa,, wsanırım doktorumu değiştirmek zorunda kalacağım, zaten 3 lü testte yapmadı içim bir türlü rahat değil,
güzelim drundan memnun değilsen aklına takılanları sana anlatmıyor ve bilgilendirmiyorsa bence hemen değiştir derim
bizi hamileliğimiz boyunca bilgilendirmekle yükümlüler.
ilk hamileliğimde uzun süre yumurtlama takibimi yapan dr ultrason çıkışında "hıı evet var" demişti sadece
e ne yapmamız gerekiyor vitamin falan diye sorduk bişey yapmıycaksınız 15 gün sonra gelin dedi sadece
kapısından son çıkışım oldu o gün
aylarca çabadan sonra o mutlu haberi hıı evet var diye veren bir insandan ne beklenir ki
ama sonra harika bir dr bulmuştum
bence etrafından araştır güzelim
inşallah iyi haberler getiririz birbirimize. söylediklerine göre ten rengi dahi anlaılıyormuş bu ultrasonda. çekecek dr. karnımın tok olması ve çikolata yiyip gitmem konusunda uyardı. hareket etmesi için sanırım. aklında olsun.
cnm sen sanırım fethıyedeydın bende fethıyedeyım drun kım bende değiştirmeyı dusunuyorum drumu ama bıldığım ole ıyı dr yok sen memnunsun anladığım kadarıyla
saslan canım siz test falanmı yaptıracaksınız ben anlayamadım bilgilendirirmisin beni?