- 24 Mart 2008
- 1.399
- 1
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar ne sorcam size
sizde hic uyanir uyanmaz tatli yada tuzlu bisey yemek istiyormusunuz ?
NİSAN yapmışsın alışveriş güle güle giy iyi günlerde
selam canım evet akşam gittim hemen aldım pantolon bide gömlek çok şık çok beğenerek aldım çok sağol benettona da girdim ama çok çeşit kalmamış bitane kot pantolon beyendim ama işe gelirken fazla giyemem diye almadım bayrama doğru yine bakarız bakalım :))
bu arada üzüldüm yaa senin hamile olduğunu bilmiyolarmı niye fazla yoruyolarki seni, gelmişlersede yardım eder insan ayağına sürekli hizmet beklermi ben mesela kimseyi yemeğe davet etmeyi düşünmüyorum bu sene önceki yemeklere saysınlar valla kendimize zor hazırlıyorum
Ya yemin ederim yorgunluk bişey değil . Ama yemekten önce duyduğum birşey çok canımı sıktı . Bana çok sık gelmezler zaten yakın oturuyoz ama daha önce yaptıkları seyler yüzünden resmi olmaya çalışıyorum .Başkası olsa evlerine sokmaz ama eşlerimizin hatırına katlanıyoruz işte . Allahtan sabah kalkınca yorgunluğum bitmişti .Çok saol desteğiniz için .
Annişler naber, umarım herkes iyidir...şuan ney dinletisi dinliyorum çok iyi gelirmiş bebeğe ve hatta doğduktan sonrada huzursuz olunca dinletirseniz sakinleşirmiş çünkü daha karnınızdayken ney sesine karşı duyarlı ve sakin olurmuş...deneyin isterseniz.....
Kızlar selamlar . Dağevi hoşgeldin aramıza . Benim canım çok sıkkın bugün . Dün yazmıştım kayınvalidemler ve görümcemler yemeğe gelicekler diye . dün resmen saat 9 a kadar bir dakika oturmadım birde illa bişey çıkartırlar hiç durmadan 45 dakika boyunca ağladım . sadece kahvaltı yaptım ve sahura kadar hiç birşey yemedim. Sonra da çok kızdım kendime bebğime zarar veriyorum diye .Ve ben yorgunluktan ölürken görümcem sahura kadar bende oturdu yaaa.böyle bişey olabilirmi . yatarken parmaklarım bile sızlıyordu yorgunluktan . Offffffffffff
ay esencen o kadar iyi geldiki sağol valla çok gergindim rahatlattı gerçekten . http://www.neyzen.com/neytaksimleri.htm bu siteden dinleyebilir isteyenler.:CüvCüv:
Çok sağol canım iyiyim şimdi sizlerle konuştukça daha iyi oldum .Burası çok güzel ya normalde ben annemle yada kız kardeşlerimle dertleşirim ama bazen onlara bilke anlatamadığım şeyleri burda sizlerle payşalıyorum . Gerçekten çok çok sağolun . İyiki tanışmışız sizlerle .cnm benimm üzme kendini , sen hamilesin bak bebisinde üzülür ,sen aglayinca o kendini kasiyormus hareket falan etmiyormus
hem yorgunum diyipde isleri birak yorma kendini hamilesin sen cok yorulmaman gerek ,onlar yardim etmedilermi sana
iyimisin simdi biraz nasil oldun ??? :1hug:
buarada biz boya yapiyoruz simdi heryerim boya olduklava:
Ya yemin ederim yorgunluk bişey değil . Ama yemekten önce duyduğum birşey çok canımı sıktı . Bana çok sık gelmezler zaten yakın oturuyoz ama daha önce yaptıkları seyler yüzünden resmi olmaya çalışıyorum .Başkası olsa evlerine sokmaz ama eşlerimizin hatırına katlanıyoruz işte . Allahtan sabah kalkınca yorgunluğum bitmişti .Çok saol desteğiniz için .