- 24 Haziran 2008
- 63
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar bişey sorucam bebişin kalp atışı kaç haftalıkken duyuluyo.ben daha 5-6 hafatalık hamişim.doktor kesin bişey söylemedi.küçük daha dedi.24ünde gittim gördü ama kalp atışı belli olmadı tam çok ufak görünmüyo .dedi.kan tahlillerini yptır.hafataya gel gene dedi.ama bence erken daha biraz geç mi gitsemki?bi de 11-13 hafta tarama testi yapılıcak sonra.biraz daha bekliyimmi sizce?
kızlar neler yapıyosunuz bakıyım bugün hafta sonu kimsecikler yok bende erken kaçtım işten kızlar açlığa artık hiç dayanamaz oldum hemen miydem bulanıyor sizdede böylemi
merhaba,ben bu siteye yeni üye oldum.size sormak istediğim bi şey var yardımcı olursanız sevinirim.ben en son 1 mayısta adet oldum.sonra 28 mayısta tekrar.fakat 2 gün sürdü.normalde adetlerim 5 gün sürer vede erken adet olmazdım hiç.şüpelendiğim için 1haziranda test yaptım.negatif çıktı tekrar yapmadım.ama şuandada mide bulantım,kasık ağrısı,göğüslerimde ağrı var.acaba hamile olabilirmiyim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
kızlarr hıc umıtlenmeyın bendede hıc bısey yoktu sımdıye kadar ama 7.haftama yarın gırıyorum ve 2 gundur oluyorum bulantı ve kusmaktan
Kizlar Ben Dün Doktora Gitdim Ve Bebegin Kalp Atişlarini Duyduk şimdilik Bir Sorun Yk Dedi Doktor Sorun Da Olmazsa Bu 1 Ay Içinde 1 Ay Sonra Tekrar Konturole Gidecegim.
Kizlar Ben Dün Doktora Gitdim Ve Bebegin Kalp Atişlarini Duyduk şimdilik Bir Sorun Yk Dedi Doktor Sorun Da Olmazsa Bu 1 Ay Içinde 1 Ay Sonra Tekrar Konturole Gidecegim.
bende simdilik hicbirsey degismedi ne bulanti ne birsey eskisi gibiyim inslh boyle devam eder:dance:
canım negüzel şanslısın.bende çok erken başladı bulantılar.yanılmıyosam 2haftadır bulantım var.sıcaklar dahda azdırıyo bulantımı.kusamıyorum sadece acaip kötü bi bulantım var.çok zormuş yaw.ilk gebeliğimde hiç yaşamadım bunları.2.gebelik zor geçecek gibi.yoracak beni galiba.dışarıda çıkamıyorum.yürümek bile zor geliyo.çıktımmı fenalık geliyo.eve kaçıyorum.kilo almazsam iyi.inşallah senin böyle devam eder.ilk bebişmi bu?
kalp Atışını Duyan Yada Bebişini Gören Arkadaşlar Bende Dün Dra Gittim Allaha çok şükür Gördük De Kalp Atışlarını Da Duyduk.benim Size Bi Sorum Olcak Benim Adet Tarihime Göre Bebeğim 6+5 Olması Gerekiyo Ultrasonda 6+3 Görünüyo Doktor 1-2 Günlük Değişiklik Olabilir Dedi Birde Boyu 7.53 Mm.sizinkiler Nasıl Sizde Yazarsanız Sevinirim.
Merhaba Canim Bende Dün Konturole Gitdim Benimkide 7hafta 1günlük Dedi Adet Tarihine Görede 7 Hafta 3 Günlük Olmasi Lazim Di Doktor Benimki Içinde 8 Mm Dedi Normalmiş Yani Herşey Seninde Normal Dir Mutlaka Allah Sağlikla Kucagumuza Almayi Nasip Etsin
canım negüzel şanslısın.bende çok erken başladı bulantılar.yanılmıyosam 2haftadır bulantım var.sıcaklar dahda azdırıyo bulantımı.kusamıyorum sadece acaip kötü bi bulantım var.çok zormuş yaw.ilk gebeliğimde hiç yaşamadım bunları.2.gebelik zor geçecek gibi.yoracak beni galiba.dışarıda çıkamıyorum.yürümek bile zor geliyo.çıktımmı fenalık geliyo.eve kaçıyorum.kilo almazsam iyi.inşallah senin böyle devam eder.ilk bebişmi bu?
ne güzel herkez görmüş bebeğini bir ben kaldım 6+4 düz bugün doktorda olmamız gerekiyordu ama olmadı nasib değilmiş bakalım ben ne zaman tanışacağım miniğimle