- 2 Ağustos 2008
- 3.791
- 1
ben bugün sabah yaptırdım ikili test. doktor açlık filan sormadı açıkçası...gerekli değil demek ki?
sonuçlar ne zaman çıkıyor?
umarım iyi haberler alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugün sabah yaptırdım ikili test. doktor açlık filan sormadı açıkçası...gerekli değil demek ki?
kızlar hepinize merhaba,uzun süredir evde olmadığım için bakamadım siteye şimdide bi arkadaşımın evinde kısacık fırsat buldum hemen bi slm vereyim dedim:)
2 haftaönce doktora gittim bebişimin cinsiyeti belli oldu.doktor eğer bu gördüğümüz kordon değilse bu bi erkek dedi:) çok tuhaf bi duyguydu ya.bide o kadar değişmişki parmağını emiyor,geriniyor,ayaklarını kollarını oynatıp duruyor.hemen videoya çektik tabi durmadan izlioz.neyse benden şimdilik bu kadar öpüyorum sizi ve bebişleriinizii
kızlar hepinize merhaba,uzun süredir evde olmadığım için bakamadım siteye şimdide bi arkadaşımın evinde kısacık fırsat buldum hemen bi slm vereyim dedim:)
2 haftaönce doktora gittim bebişimin cinsiyeti belli oldu.doktor eğer bu gördüğümüz kordon değilse bu bi erkek dedi:) çok tuhaf bi duyguydu ya.bide o kadar değişmişki parmağını emiyor,geriniyor,ayaklarını kollarını oynatıp duruyor.hemen videoya çektik tabi durmadan izlioz.neyse benden şimdilik bu kadar öpüyorum sizi ve bebişleriinizii
erkek bebişler kafilesine bir yenisi eklendi desenize
hayırlı olsun
bu arada galiba SATlarımız aynı seninle:dance:
neredeyse grupta en önce benim doğumum olacak diye tedirginlik duymaya başlamıştım :CüvCüv:[/QU
merhaba,
benim doğum tarihim 2 şubat seninki kaç .
slm kızlar.11+3 günlük hamileyim ve inşallah şubat annesi olacağım.allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.[/
allahım bebeklerimizi saglıklı kucaklarımıza alırız
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
slm kızlar.11+3 günlük hamileyim ve inşallah şubat annesi olacağım.allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.[/
allahım bebeklerimizi saglıklı kucaklarımıza alırız
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
aminnn işallah:Saruboceq:
erkek bebişler kafilesine bir yenisi eklendi desenize
hayırlı olsun
bu arada galiba SATlarımız aynı seninle:dance:
neredeyse grupta en önce benim doğumum olacak diye tedirginlik duymaya başlamıştım :CüvCüv:[/QU
merhaba,
benim doğum tarihim 2 şubat seninki kaç .
nete göre 4 şubat ama drun ilk söylediği 7 şubattı
SAT'ım 30 nisan
sonuçlar bir hafta sonra çıkacakmış dediklerine göre. doktor ense kalınlığını ölçmek için uzun süre uğraştı, en son bi rakam yazdı ama o rakamı makina ölçmedi, ölçülenler ekranda çıkıyor çünkü.sonuçlar ne zaman çıkıyor?
umarım iyi haberler alırsın
Başka birşey yok canım, ultrasonda bebeğin ense kalınlığı ile beraber diğer ölçümleri de yapılıyor (baş çapı, femur uzunluğu vs gibi).sadece kan testi+ultrason. buradan çıkan değerler bir bilgisayar programına girilerek risk hesaplanıyormuş. güvenilirliği üçlü testten daha yüksekmiş.merhaba arkadaşlar konuyu başından takip etmeme rağmen bulantılar ve düşük tehlikesi yüzünden buzamana kadar girememiştm bende 14 haftalığım ikili test yaptıran arkadaşlara sorum var sadece ultrasona girip kan veriliyormuş böylemi acaba başka bişide varmı
arkadaşlar benim bacaklarım çok agırıyor ayaklarım da şişdi sürekli yatmak istiyorum ama çalışdıgım için o da olmuyor.benim gibi ayakları şişen varmı hiç.
kızlar yaaaaaaaaa benden baska catlayan yokmuu?bacaklarım ve göğüslerimm çatlıyo ((((((
Nisan selam sen de jimere gidiyorsun değil mi jale hanım beni en son odada bi ultrason var oraya alıyor benim bak ne kadar erken gördü cinsiyeti ordaki cihazlar çok gelişmiş testlerimiz de temiz çıktı . allahıma şükürler olsun . Bu arada ben ikili teste 60 ytl. verdim . 3'lü de öyle bişeydir herhalde .hoşgeldin :))
hayırlı evlat olur işallah sağlıklı sıhatli bizimki daha belli değil bakalım haftaya gitcez belli olcakmı bakalım çok merak ediyorum:dance: