Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar selam . iyi akşamlar. ben bugün doktora gittim. tahliller istedi kan ve idrar tahlili. neyse onların sonuçlarını cuma alıcam. yarında ultrason için gideceğim. birde doktor kullandığım folic plus ı değiştirdi onu kullanmayı bırak dedi ve bana Elevit diye bişey yazdı. bunu kullanananız varmı aranızda arkadaşlar.
iyi aksamlar kizlar benim 4-5 gundur lekelenmem vardi bugun biraz daha azaldi pembemsi gibi doktora gittim bugun daha once dusuk yaptigim icin korkuyorum sizdede lekelenme oluyormu gecermi aceba
merhabe canım ben senin takviminden istiyorum ama yapamadım nasıl yaptığını anlatırmısın
hesabima gore 19 subat sanirim dogrumu?
slm kızlar bende allah nasip ederse 14 şubat annesi olcam 12 gundur dusuk tehlıkesınden yatıyorum ve hala yatmam gerekıyo hıc kalkmıyorum memleketten annemler geldı bakmaya ah ah kaynanam 1 kere arayıp gecmıs olsun demedı dusundukce uzuluyorum ama bebegım bana sevınc kaynagı oluyo allahım sagsalım kucagımıza almayı nasıp eder meleklerımızı