2009 şubat anneleri buraya bebişlerimizin ilk doğum günü

fatoşçum nette araştırmıştım adres bilmiyorum aklımda kalmadı yani ama bebek kostümü yaz googleye çıkar
fiyatıda biri 35 diğeri 50 idi sanırsam ama hangisi olacağına karar veremiyorum

Ama ikiside çok şekerde ben biraz daha sanki tavşan kostümünde takıldım gibi o daha bir şeker duruyor gibi...

kızlar ben doğum gününde kostüm giydirmeyi düşünüyorum pek hoşuma giden bişey bulamadım iki tane beğendim
biri noel baba
yeni yıldada giydiririm dedim
bakalım siz beğenecekmisiniz fikirleriniz neler

tavank.jpg

noelbaba.jpg

YELİZCİM AYNEN HAYATIM BENDE DÜŞÜNÜYORUM ALMAYI FAKAT BENİM TAVSANIM BEYAZ OLUCAK YADA KRALİÇE KOSTÜMÜ VAR COK HOSUMA GİTTİDE FAKAT ASKILI BİZİM MİNİKLER KIS BEBEKLERİ ÜŞÜRLER DEĞİLMİ....NEYSE İLK MİSAFİRLERİMİZİ O KOSTÜMLE KARSILAYACAGIZ 1 SAAT SONRADA ELBİSE GİYDİRECEĞİM....
http://www.kostumcum.com/?urun-detay_2371_Kralice_Kostumu.html
http://www.kostumcum.com/catinfo.asp?cid=259&mrk=3&slmt=2
http://www.kostumcum.com/?urun-detay_1579_Disney_Marie_Kostumu.html
http://www.kostumcum.com/?urun-detay_1545_Tavsan_Kostumu.html

oo maşallah kuzucukların doğum günü hazırlıkları bşlamış .. biz diş buğdayı partisi verdik evimizde .. güzel bi parti oldu evi süsledik..pasta yaptırdım.. doğum günümüzüde evde teyzeleri annane ve dedemizle ufak bişi yapıcaz..:) evde kutlama yapıcak arkadaşlara bizim partiden örnek resimler ekleyim..

Yeliz çooooookkkk şeker Emek'i düşünemiyorum tavşanın içinde çok tatlı yaaa .
Emelcim içine body giydirirsin üşümez o zaman dimi bebiş :)
RANUNA sana zahmet resimleri 640 x 480 olarak yüklermisim canım yapıştım pc ye kaldım çok hoşmuş pastanız daha ayrıntılı görelim canım .ıncilerinizde hayırlı olsun sağlık sıhhatle büyüsünler inşallah :))

Yeliz çooooookkkk şeker Emek'i düşünemiyorum tavşanın içinde çok tatlı yaaa .
Emelcim içine body giydirirsin üşümez o zaman dimi bebiş :)
RANUNA sana zahmet resimleri 640 x 480 olarak yüklermisim canım yapıştım pc ye kaldım çok hoşmuş pastanız daha ayrıntılı görelim canım .İncilerinizde hayırlı olsun sağlık sıhhatle büyüsünler inşallah :))

teşekkür ederiz teyzesi benim eklediğim sitede en büyük boyu bu sanırım canım ama yinede bakayım.

resimlerde görüldüğü gibi çok güzel bi parti oldu kızıma.. gelen misafir çocukları için günün anlam ve önemini taşıyan diş fırçası ağacımızdan hediyemizi çocuklara vermek çok güzeldi çocukların heycanı beni bile heycanlandırdı..
pastayı ve diş şeklindeki kurabiyeleri.. neslihan hanıma yaptırdım.. kurabiyeleri beğendim ama.pastanın sadece görüntüsü vardı.. tadı hoş değildi..
sizlerde doğum gününde gelen misafir çocuklar için hediye köşesi hazırlaya bilirsiniz .. evinizi balonlarla süsleyip. benim yaptığım gibi çıkartma yazılardan bişiler yazabilirsiniz..
şimdiden.. yeni yaşları kutlu olsun kuzucukların nice nice senelere inşallah..

pastamızı tekrar ekliyorum inşallah büyük olmuştur :))

Son düzenleme:
resimlerde görüldüğü gibi çok güzel bi parti oldu kızıma.. gelen misafir çocukları için günün anlam ve önemini taşıyan diş fırçası ağacımızdan hediyemizi çocuklara vermek çok güzeldi çocukların heycanı beni bile heycanlandırdı..
pastayı ve diş şeklindeki kurabiyeleri.. neslihan hanıma yaptırdım.. kurabiyeleri beğendim ama.pastanın sadece görüntüsü vardı.. tadı hoş değildi..
sizlerde doğum gününde gelen misafir çocuklar için hediye köşesi hazırlaya bilirsiniz .. evinizi balonlarla süsleyip. benim yaptığım gibi çıkartma yazılardan bişiler yazabilirsiniz..
şimdiden.. yeni yaşları kutlu olsun kuzucukların nice nice senelere inşallah..

evet ranuna arkadaşım pastan çoooooooook güzel görünüyor.partinizde süper olmuş gördüğüm kadarıyla.bu arada misafir çocuklara hediye fikri süper.dikkate alıcamalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

benim oğlumun dişi bayramda çıkarsa memlekette kutlarız.

doğumgününü evde kutlamayı düşünüyorum.yakınlarımla ve samimi arkadaşlarımızla

özlem ewet herkez tavşanlı olanı diyor bende büyük ihtimalle onu alıcam
başka kostüm bulamazsam tabi
fikirleriniz içinde sağolun mızlar

X