Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben doğum gününde kostüm giydirmeyi düşünüyorum pek hoşuma giden bişey bulamadım iki tane beğendim
biri noel baba
yeni yıldada giydiririm dedim
bakalım siz beğenecekmisiniz fikirleriniz neler
Yeliz çooooookkkk şeker Emek'i düşünemiyorum tavşanın içinde çok tatlı yaaa .
Emelcim içine body giydirirsin üşümez o zaman dimi bebiş :)
RANUNA sana zahmet resimleri 640 x 480 olarak yüklermisim canım yapıştım pc ye kaldım çok hoşmuş pastanız daha ayrıntılı görelim canım .İncilerinizde hayırlı olsun sağlık sıhhatle büyüsünler inşallah :))
resimlerde görüldüğü gibi çok güzel bi parti oldu kızıma.. gelen misafir çocukları için günün anlam ve önemini taşıyan diş fırçası ağacımızdan hediyemizi çocuklara vermek çok güzeldi çocukların heycanı beni bile heycanlandırdı..
pastayı ve diş şeklindeki kurabiyeleri.. neslihan hanıma yaptırdım.. kurabiyeleri beğendim ama.pastanın sadece görüntüsü vardı.. tadı hoş değildi..
sizlerde doğum gününde gelen misafir çocuklar için hediye köşesi hazırlaya bilirsiniz .. evinizi balonlarla süsleyip. benim yaptığım gibi çıkartma yazılardan bişiler yazabilirsiniz..
şimdiden.. yeni yaşları kutlu olsun kuzucukların nice nice senelere inşallah..
fatoşçum nette araştırmıştım adres bilmiyorum aklımda kalmadı yani ama bebek kostümü yaz googleye çıkar
fiyatıda biri 35 diğeri 50 idi sanırsam ama hangisi olacağına karar veremiyorum