hayırlısı balım yaa ben mesela hıc ıstemıom aslında dugun salonunda olmasını cunku ınan cok yıyıcı olmus herkes bızı dusunen yok anasını satam..
benım ıstedıgım bır nıkah o kadar hem cok guzel nıkah salonları var..dıme ama..
vallahi canm allaha büyük söylemiyim düğün olmadan evlenmem,zaten nişanlımda istemiyr,aileside tek oğlumuz düğün yapıcaz diyor allahtan,benm ailemde yine tek kızımız düğünsüz olmaz diyorlar,öyle yani.çok şükür:ecrin_bebek:
hayırlısı balım yaa ben mesela hıc ıstemıom aslında dugun salonunda olmasını cunku ınan cok yıyıcı olmus herkes bızı dusunen yok anasını satam..
benım ıstedıgım bır nıkah o kadar hem cok guzel nıkah salonları var..dıme ama..
vallahi canm allaha büyük söylemiyim düğün olmadan evlenmem,zaten nişanlımda istemiyr,aileside tek oğlumuz düğün yapıcaz diyor allahtan,benm ailemde yine tek kızımız düğünsüz olmaz diyorlar,öyle yani.çok şükür:ecrin_bebek:
kız benım kayınvalıdemde öle valla bı oglum kalmıs dugun yapcam deyıp tutturdu ama benım fıkrım nıkah olsun anladın mı onlar ole demese ben nıkah yaparım valla nıye en guzelıı..naniknanik
yaaa ne demezsinnn ne demezsinşakkıdı
hem benim hem nişanlımın ailesi sıraya diziliyorlar
biz alalım biz alalım diye.:roflol::roflol:
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeebenneyaptımki
tırnağın varsa başını kaşı misali bizimki .şutarafagitti
ama olacak olacak sizlerin ikna çabalarıylaaaasırnaşık şey
belkideeee canımmmmmmmm:teytey:
kız benım kayınvalıdemde öle valla bı oglum kalmıs dugun yapcam deyıp tutturdu ama benım fıkrım nıkah olsun anladın mı onlar ole demese ben nıkah yaparım valla nıye en guzelıı..naniknanik
yok canm ya onlar istememiş olsalardı bile ben yinede düğün diye tuttururdum,şöyle aşkımla karşılıklı oynuycam ,gözlerinin içne bakarak dans etcem :1rolleyes:bütün sevdiğin insanlarla mutluuğumu paylaşıcam,ben böyle düşünyorumm. buarada bencede insanın yanında sevdiği olduktan sonra herşey bişekilde hallolur.allah sağlık versin hepimize..
yok canm ya onlar istememiş olsalardı bile ben yinede düğün diye tuttururdum,şöyle aşkımla karşılıklı oynuycam ,gözlerinin içne bakarak dans etcem :1rolleyes:bütün sevdiğin insanlarla mutluuğumu paylaşıcam,ben böyle düşünyorumm. buarada bencede insanın yanında sevdiği olduktan sonra herşey bişekilde hallolur.allah sağlık versin hepimize..
herkesın dusuncesı farklı işte cnm ama sonucta benımde ıstedıgım olmucak düğün yapılcak sonucta eger ıkna edebılırsem nıkah olur ama epeyy zor gözüküorr
bu arada ınfanta cımmm cok guzel resımlerın baktım Allah bu mutlulugu ömür boyu sürdürür balım..agzınızın tadı hıc bozulmasın..aminn....
yaa bizden başka kimse girmiyr,gerilerde kalıyoruz sonra,ee nasıl gidiyor minilyacım nişan telaşı,bohça hazırladınız mı,
minilyaaaaa:1shok::1shok::1shok:
maşallah canım benim yerimseniben
bu liste ne böyleşakkıdı
bunlar yeterli bence:lepi:
valla benimki çok sınırlıydı
çünkü nişanlıma kıyamadımsırnaşık şeysırnaşık şey:enbuyukkk:
ben geldımmmkoca adayı yok amme bende gelcem banane
gel canım gelll burda her türlü şaka yapmak serbest ayrıca herkese acık bu topık..sınırlama yokkk...yok su gırer bu gıremez dıeee saçmalıklar yokk..
hosgelmıssın nasılsın napıon kız neler aldın ceyıze...anlat bakemm..
yerimseniben
tamam sabırsızlıkla bekliyoruzzzzz:jeyyar:
benim nişanlımda bankadan kredi aldı onu birlikte ödüyozzzzzzz.
biraz sıkışkınız ama geçer inş bu günlerrrrrr.yeterki sağlıklı olalım.işimiz olsunyerimseniben
artık bize nişanını anlatırsın nasıl geçtiğini,hazırlıkları falan,çok iyi değerlendirinyerimseniben
okadar güzel bir mutlulukkisengözlerimebaksanab
allahım tüm isteyenlere nasip etsin
cnm benım bızde bankadan para cektık 1500 ytl cekmıs zaten bana nısanlık için 350 ytl verdı bılıomusun kadınla 450 ye anlasmıstık sonradan ındırım yaptırdık cok uyguna geldı nısanlıgım yanı onceden bahar arkadasımda orda yaptırmıs ılk musterısıymıs o saolsun konustu yanı..
cok fazlada masraf yapmıcaz ıns yaa..
napalım bızde paramıza gore hareket edıoz askım yanımda olsun yeter valla..
sız ne kadar cekmıstınız bankadan cnmm..
saool cnm Şeniz
ben bayağ şey aldım cnm hepsınınde resmını koymustum ufacık sey bıle olsa sen gormedın sanırım ceyıs resımlerını bölumunde 169 170 sayfaya bı bak bıde daha oncede cok koydum ama onlar cok gerıde yerimseniben
türkıyem h bulduk cnm saolasın ayy benım ıcımden 2009 cok ı geccek dıyo ama bakalım kısmet bı askımm var daha cok taze 2 aylık takvımden bellı:asigim: hayrlısı olsun genede
inşallah canım benim inşallah 2009 senin için çok güzel geçer.ve türkiyemiz için.
allahım gönlüne göre versin:Saruboceq:
inşallah aşk hayatında olumlu olur.en güzel heyecanları yaşarsın.:Saruboceq:
aynen bitanesi
bankada 2 000 çektikbenneyaptımki
ödemeye çalışıyoruz
baya bir zorlanıyoruz ama olsun:Saruboceq:
bende nişan elbisemi 385 e almıştık.bizde 480 civarı söyledi.indittirmiştik.toplu alınca.yani iç çamaşırı ,giysi falan aynı yerden alınca baya bir indirim yaptılar.
cnm ben ıstedıgım gıbı dıktırıorum vede kabarık olcak dıkılsın bı resmını göstermeye calısırım mak arızalı ama abımın foto mak cekebılırsem gosterırım..yeşil yeşil bölee..
ıste zor bısıler ama ımkansız dııl cnm sımdılık sıkıntı cekıoruz ama ıns beraber oldugumuzda bu sıkıntıların hepsı bıtcek inş..
valla bıde sen ne guzel atlatmıssın nişanı bız de allahın ıznıyle atlatsak dıoruz..
mınılya işin bıttı galıba
saolun kızlar ınsallah cıddı mıyız dusnuyoruz ama bakalım kısmet kendımı cok kaptrmıyom guvenmıyom erkeklere pekk
bende 400ytl dıktrdım yenıden yanı sıfırdan kabarık turkaz bışey gelınlıkcıde duruyo ınsallah nışan olur gıyerım ölece kalmıstıda önceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?