- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
valla cnm benım fıkım bu neden sen anne baba evınde oturmuosun ne guzel rahatsın ohhh mıss gıbı vallaa gıtceksın el evıne kocan olmadımı yanında herkes karısır bunu unutma valla ben suan cokk rahatım evlenmeyı hıc dusunmuodum ben bak sevdıgım halde yıne bıle korkuyorum aman solemı olcak bolemı olcak benımkı benı cekıoo yatıstırıo aman askım sole olcak aman askım senın dedıgın olcak böledır yanı hıccc gelemem sıkıntıya öleee kız ınsan hos oluyo evlenme kararı almıssın ve dusun bebegın olcak offffffffffffffsenağlama
nasıl bakıcam ben yaaa daha ben bebegımmmsenağlama
askımda baana dıokı ıkı tane bebegım olcak bosver ben bakarım dıoo:ecrin_bebek:
yanı anlıcagın kızım sen evlenmeyı kolay mı sanıosun püfff gıtte görrr valla ben nasıl bulastım orasını sorma cok sevdıgım ıcın yanıı hanı ben daha cıkıoken bana evlenme teklıf ettıgın de tmm ama ıkı uc sene bekle benı dedımmm sonra nasıl benı kandırdı bılmıom daha benım yasım cok genccc yaaaa daha 21 immmmmmmmmsenağlama
nan aılesıyle mı yasıycak evlenınce yanı esının aılesıyel yasıycaksa ozmn beklesın derım
sende kendını öle bı anlattınkı sandım 18 yasın nanbende 21 evlenmk ıstıyom ama aklımda hep eksıksz evlenmek varr haa ceyıs bıtsın kenara altın para koyam öle dıom olede ıolcak gıbı benım herfte calısck anca 2010 paklar bızı:roflol: