- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 23
- 358
- 40
arkidişler çok teşekkür ederim hepinize...derdi veren Allah kuvvetini de verir elbet diyorum rahatlatıyom kendimi...
pastacım sana da çok geçmiş olsun ben de mecburi diyet yapıyorum hastalık nedeniyle 1.74 boya 67 kiloyum, 5 kilo kadar vermem gerekyomuş
günaydın tatlım opuyorumnanaktan
ohh ne guzel ayy sende şimdi nası bni heyecan vardır kımbılır zemuszemus zemuszemus
çeker canım çeker sen merak etme gelınlık konusunu
evet canım yaa ayy çok sevınclıyım çok özlemiştim..(
insallah sagsaglım gelıcek evımızebende cumatresı sabah gidiyorum gölcüğe zemuszemus zemuszemus sanırım uça uça evıme gidicem kaydirigubbakcemile3
bu arada evının resımlerıne baktım Masallah herseyın 4*4lükRabbim içini dolu etsın..huzurunuz..saglıgınız veee bırbırınıze olan sevgınız hiç bi zaman azalmasın :Saruboceq: hihoyyyt
yorumların için teşekkür ederim canm,resimlerin önceden biraz kes biç yanlarından,ben öyle yaptım hep,fotoğraflar normalde daha büyük mesela,ve altında hayat yazıyor olması lazım ben hepsini biçtim kaydirigubbakcemile3
kızlar dun akşam eşimi işten cıkardılar:sinifsinif: patronun yemegini götürmeyi unutup müşterilerle ilgilendi diyelmaz: bu kadar adaletsizlik olmaz tam hersey yoluna girmişti ne hayaller kuruoduk :sinifsinif: dua edin biran önce baska yere yerleşsin
Slm bayanlar bende geldim.
ilk topik açıldığı sıralarda turkiyem nickimle vardım.
sonra olamadım bu topikte.
eski arkadaşlarım var.
nasılsınız bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?