2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

arkidişler çok teşekkür ederim hepinize...derdi veren Allah kuvvetini de verir elbet diyorum rahatlatıyom kendimi...
pastacım sana da çok geçmiş olsun ben de mecburi diyet yapıyorum hastalık nedeniyle 1.74 boya 67 kiloyum, 5 kilo kadar vermem gerekyomuş

boyun kilon iyiymiş. ben 1,64 kilo 61 . düğünden sonra 5 kilo aldım veremiyorumda
yemek yemeyi özellikle fast food yemeyi çok seviyorum.akşamları ne kadar zararlı şeyler var hepsini çok seviyorum

:roflol: valla al benden de o kadar...abur cubra karşı çok zaafım var bi de akşamlar eşimle çok yeriz tv karşısında ama bıraktım artık mecburen...
kilom bence de normal ama doktorcum sağolsun strese soktu beni, bol bol ara öğünlerde meyve yiyorum artık ve özellikle akşam yemeğinden sonra da abur cubur yok...baktım işe yaramadı bi şekilde spora da başlayacam

kuzum ben albüm yapmayı bılmıyorum resımler buyuk dıyor resım kucultmeyıde bılmıyorum ayy kaç kere yapmaya calıstım beceremedım facebook gibi olsa can feda ama yok yapamıyorum işte..bide 3 fotodan fazla yukleme hakkımız yokmuki? gerci ben daha 1 foto yukleyemedım 3foto az dıyorum yaa bende bi aleemimm :roflol: :roflol: du bakem resımlerıne opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTE]

yorumların için teşekkür ederim canm,resimlerin önceden biraz kes biç yanlarından,ben öyle yaptım hep,fotoğraflar normalde daha büyük mesela,ve altında hayat yazıyor olması lazım ben hepsini biçtim kaydirigubbakcemile3

didemcim ve pastacım geçmiş olsun.Allah şifa versin.

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için...amin inşallah...

kaydirigubbakcemile3 hadi yaa işin püf noktaıs kesip biçmek dime :))) artık bidahakı sefere ( yarın golcuge evime gidicem
,ucaraktan. zillleri takıp oynaya oyanaya hemde sositososito sositososito sırnaşık şey
çok özledim aşkımı :asigim: Şeniz :jeyyar: :kedi:
evimiiii...esyalarımı... :1rolleyes:
haziranda gelıcem tekrar anneme bide temmuzda 1ay seyırlerı olcak gibi ozaman gelicem bakam .. ben gelınce CEE derim size ,,umarım sizlerde burda olursunuzda bolbol konusuruz
ancak aybueri bulamam sanırım yenı evlı olaraktan :)))))

kendınıze çok ama çok iyi bakın kızlar öpüyorum sevgiyle... bıraktıgım gibi kalın
yarın gidiorum evime :lepi:
soranlara selam söyleyin..
hoşçakalın..

yine görüşürüz abbacım..inşallah geldiğinde ben yeni evli olacagım...4 -13 haziran arası yokum 14 ünde burdayım :) hasret gider eşinle özlemişsiniz birbirinnizi...

kızlar dun akşam eşimi işten cıkardılar:sinifsinif: patronun yemegini götürmeyi unutup müşterilerle ilgilendi diye lmaz: bu kadar adaletsizlik olmaz tam hersey yoluna girmişti ne hayaller kuruoduk :sinifsinif: dua edin biran önce baska yere yerleşsin

günaydın kızlar iyi haftasonları...
Dilekçim çok moralim bozuldu görüncebenneyaptımki Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı bir işe yerleşir eşin:Saruboceq:

canım çok üzüldüm. inşallah en yakın zamanda yeni bi iş bulur. :Saruboceq:

ıyı akşamlar kızlar nasılsınız
you cnm cok üzüldüm yaa ınş en kısa zamanda hayrlı bı iş bulr
dasılvadommm sanada cok gecmış olsun hayrlısı olsn
herksı cok optm cok özledım sızlerı

kızlar günaydın nasılsınız...

sonunda mobilya işlerimizi hallettik.tek eksiğimiz halılar perdeler gelinlik damatlık davetiyler kaldı.

oturma odam işte böyle...salonum kasası deri kollar oturma alanı krem sırt yastıkları krem üstüne simetrik hareketler var...yemek odam byeaz ceviz...evimin döşenmesini bekliyorum şimdi merakla :)hayırlısıyla çok az kaldı artık...

Son düzenleme:
abbacım gözün aydın eşin gelmiş,inşallah tekrar geldiğinde yine burda olur muhabbet ederiz.:1hug:
you know canm çok üzüldüm,hayırlısıyla en yakın zamanda eşin iş bulur,sağlık olsun.
aybuercim canmm çok güzel görünüyor,eminim çok güzel bir evin olucak.benm de oturma yerlerim krem rengi,kenarları deri,ve sırt yastığımın da bir kısmı deri bir kısmı yine kumaş,iyi ki sende öyle almışsın,yanları deri olması süper bişey silinebiliyor,kırık krem rengi olması da fazla kiri belli etmiyor.a.s
böcüğüm nerelerdesin sende özlettin kendini.

Slm bayanlar bende geldim.

ilk topik açıldığı sıralarda turkiyem nickimle vardım.

sonra olamadım bu topikte.

eski arkadaşlarım var.

nasılsınız bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…