• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar nerdesiniz yaa kimse gelmemiş kaç gündür..

davetiyelerimizi de belirledik.tek ev döşemesi kaldı işimiz,o da koltuklar gelince 16 sına döşenir sanırım...çok az kaldı artık şaka maka...

selam kızlarrr
aybuer cnm davetiyeni çok beğendim artık geri sayım başladı sizde hayırlıısyla..
bizim de dün evleneli tam 7 ay oldu...zaman şaka gibi gerçekten
hepiniz kendinize çok iyi bakın
öpüyorummmopuyorumnanaktan

kıızlar teşekkürler sevindim beğenmenize..

davetiyeleri matbaada çalışan bir ablam hediye yaptı ne kadaraa mal oldu hiç bilmiyorum.

esracım bkliyorum resmleri merakla :)

Aneeemmm heyecan dorukta deseneakannehir
canımbenim Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin çok mutlu olursunuz inşallaholumunekankayizsmile

son 11 gün didemcim heyecan tırmanmaya başladı :)dün saçlarımı boyattın yarın cilt bakımım var gelecek hafta gelin ağdası..çok işim var çokk...

son 11 gün didemcim heyecan tırmanmaya başladı :)dün saçlarımı boyattın yarın cilt bakımım var gelecek hafta gelin ağdası..çok işim var çokk...
eee kolay mı gelin olmak...ama sen akıllıca bi iş yapıyosun, işleri günlere bölerek...
ben cilt bakımı ve ağdayı aynı gün yaptırmıştım, inan canım çıkmıştı:roflol:

eee kolay mı gelin olmak...ama sen akıllıca bi iş yapıyosun, işleri günlere bölerek...
ben cilt bakımı ve ağdayı aynı gün yaptırmıştım, inan canım çıkmıştı:roflol:

evet cnm günlere böldüm her şeyi yetişecek inşallah :) kolay değilmiş gelin olmak :)

sen nasılsın?

mıraba kızlar

pamık hayırlı bı evlat olsun ınş cnm
çok sevındım cokk

aybuerım heycn dorukta son bekar günlerın hadı kolay gelsın:jeyyar:
dıdemcım sen nasılsınn cnm esra dılek nırde

Back