• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

selam kızlar..
hakikaten zaman çok çabuk geçiyor,bi bakmışız evlilik yıldönümlerimizi kutluycaz :)) ne hediye alsak diye düşüncez :)
aybuercim ne kadar az kalmış,en önemli işi evin tadilatını halletmişsiniz.
pastacım bende arabayı aldığımızdan beri eşim direksiyon dersi veriyor,ehliyetim var zaten,arabada otomatik vites aldı,sırf bende rahat kullanıyım diye,ama hala beylikdüzünün içinde turlayabiliyorum.trafiğe çıkmadım :))

iki akşam eve giderken ben kullandım. ama o korku bana yetti. araba kullanmak zor değil sadece panik yapıyorum. sanki arabalar hep bana çarpmak için sıraya dizilmişler gibi. korkuyorum feci halde gamyoncuiremsu

selam kızlar nasılsınız ? ben abba yım :D yenı nıkım bu oluyor..
evımde net yok ancak anneme geldıgımde sizlerden haberdar olabılıyorum..kociş almıyor napak ascık eskıyem ozaman alacak yanee.. püff...
benım eşim denızcı olduguna işte ancak eşim seyıre cıktıgı zaman ben solugu annemlerde alıyorum :) özlüyoruumm yaa napıyım..
aybuercim tatlım çok az kalmıs sanada çok sevındım..sımdı nası heyecan sarmıstır senı dusunuomda.. zaten varya bidaha gelınlık gıymek istiyorum ben :))) oyuzden tadını çıkart sonuna kadar olur mu? bak benım 2 dugunum olmusken bölee olsun ben 3.yede gıymek istiyorum heheheh :)))
böcükten naber ? goruyormusunuz neler yapıyor ?

2009 gelınlerınde hamıs olanlar var mı bakem ? :) benım bu ay gec geldi (korktum acıkcası) ama sonucta geldı allahtan mrak ettım bende varmı acep ?

kızz abba kızılcıklı kim diyorum ben deee :) hoşgeldin cnım nerelerdesin..

evet yaa çok az kaldı artık bana günler geçmiyor gerçi de:) şaka maka az kaldı heyecan yok daha :)

alıştın mı evliliğe nasıl gidiyor?

hamiş olan benim bildiğim yok didem istiyordu ama gelmiyor artık buraya pek.

böcük evlendi biliyorsun çalışıyor takip edebildiğim kadarıyla güzelmilş her şey...

selam kızlar..
hakikaten zaman çok çabuk geçiyor,bi bakmışız evlilik yıldönümlerimizi kutluycaz :)) ne hediye alsak diye düşüncez :)
aybuercim ne kadar az kalmış,en önemli işi evin tadilatını halletmişsiniz.
pastacım bende arabayı aldığımızdan beri eşim direksiyon dersi veriyor,ehliyetim var zaten,arabada otomatik vites aldı,sırf bende rahat kullanıyım diye,ama hala beylikdüzünün içinde turlayabiliyorum.trafiğe çıkmadım :))

ayy ben de bi çıkabilsem trafige ehliyet var cüzdanda araba var evde bekliyor ama babam öğretmedi kaç senedir.kocam öğretr inşallah bana da :)

esracımm hani ev resimlerini ekleyecektin sen unutmadım hala:):):)

kızz abba kızılcıklı kim diyorum ben deee :) hoşgeldin cnım nerelerdesin..

evet yaa çok az kaldı artık bana günler geçmiyor gerçi de:) şaka maka az kaldı heyecan yok daha :)

alıştın mı evliliğe nasıl gidiyor?

hamiş olan benim bildiğim yok didem istiyordu ama gelmiyor artık buraya pek.

böcük evlendi biliyorsun çalışıyor takip edebildiğim kadarıyla güzelmilş her şey...
:) abbalıktan kızılcıkya gecıs yaptım ;) sağol bitanesı hoşbulduk :D
nan netim yok üüüü :((( alarım bak hee ;) ancak anneme geldıgımde girebiliyorum .. eşim eve net alırsak onunla ilgilenmeyecegımı dusunuyor delüü oğlan ne diim.. malum dedımya denızcı olunca eve geldıgınde tek sadece yalnızcaa onunla ilgilenmemı istiyor haklı olarak kıyamıyorum bende ona ama ascık yıllar ilerlesin alır zaten duramaz oda :D
bak birgun daha bitti bile goruyormusun gectı gececek ve o an gelecek dındırı dındırı dındırı dınrıdı dındırı dındındın.. :P heycan yapma emi :P
ayy canım benımmm yaaa Rabbim istedıklerını tez vakıtte yerıne getırsın bitanem..ev tuttunuz mu ? esyalar ceyıs vs ne alamde? gelınlıgını nasıl istiyorsun peki ? ayy netim olsaydı keske yoksa burası boş kalmazdıı hehehehe :D:D:D:D yine eskı gunlerdekı gibi olurduk opuyorumnanaktan
evliliğe alıstım ama ilk zamanlar birazcık anlasmazlıklar oldu tabıkı sonucta sevgılıydık 3yıl kadar ama hiç aynı evi paylasmamıstık oyuzden bılmedıgımız iyi yada kotu huylarımızı kesfetmemız bazen keyıflı bazende huzursuzsuzduk.
zaten bunlarda evlılıkte pişmemızi sagladı oyle toylugumuz kalmadı tecrube edinerek :D
bunların dısında sevgılıyken yapmadıgımız cılgınları evlıyken yapmak ve halen yapabılmek süper bişiii..
bunun dısında 3.kısıler aileler cevre arkadas vs olumsuzluklar oldu bazen hakkından gelmesını bıldık.. aileler konusunda bırbırımızı yıpratmamak acısından hee hee deyıp gecıyoruz yada kaale almıyoruz sonucta huzurlu olmak istiyoruz yuvamızda.bölee işte.. :)

böcuk evlenmıs evet fotolarını gormustum sanırım himm çalıstıgı için giremıyor buraya desene
Allahım herkes yuvasında mutlu ve huzurlu olsun AMİNN...
aa didem istıyormuydu insallah istegıne kavusur bende goremıyorum gelıdıgmde de eskı sayfalara bakacak kadar vaktım olmuyor yani :(
sen iyisin yaa çok sevındım ..yine goruszzz öpüyorum çok...

hamile var korundukları halde olmus pamukprenses hamile:kedi::emir_bebek:
amanin hemde korunurken mi :1shok: hayırlı olsun bebısı :ecrin_bebek: :CüvCüv:

iki akşam eve giderken ben kullandım. ama o korku bana yetti. araba kullanmak zor değil sadece panik yapıyorum. sanki arabalar hep bana çarpmak için sıraya dizilmişler gibi. korkuyorum feci halde gamyoncuiremsu

aynen bende de var o korku cnm ya,sanki bana gelip çarpacaklar.bir de ben genelde akşam kullanıyorum,o yanan farları görünce panik oluyorum bazen,ama onun dışında çok seviyorum araba kullanması bana çok zevkli geliyor.inşallah ileride acemiliğimizi atar,iyi birer sürücü oluruz.

ayy ben de bi çıkabilsem trafige ehliyet var cüzdanda araba var evde bekliyor ama babam öğretmedi kaç senedir.kocam öğretr inşallah bana da :)

esracımm hani ev resimlerini ekleyecektin sen unutmadım hala:):):)

benmde aynen cnm kaç sene durdu ehliyet.inşallah canm sana da kocişin öğretir.yerimseniben ama ben ilk ehliyeti alırken,eşimle sevgiliydik,o zaman vites li öğrenmek zorundasın tabi,babasının arabasını getiriyordu,öğretirken baya tartışıyorduk.sürekli stop ettiriyordum kaydirigubbakcemile3 ama panik ediyordu beni.şimdi bizim araba otomotik vites,ondan pek tartışmıyoruz kaydirigubbakcemile3 yoksa hayatta öğretmezdi.

biliyorum cnm,inan hep aklımda bir fırsat olupta çekemedim evimin resimlerini.:1no2:
bu arada resimlere yazdığın yorumlar için teşekkür ederim a.s.

abbacım hoşgeldin,bende ilk baktım buraya girerken diyorum kızılcıklı kim.kimse eskisi gibi giremiyor canm zaten,eskisi gibi muhabbet edemiyoruz.

ayyy ehliyet arabaaaaaa:gitme: bende sınavları gectim ama direksiyon sınavı düğün günümle aynı gündü tabi giremedim gitti o kadar çaba:gitme:

benmde aynen cnm kaç sene durdu ehliyet.inşallah canm sana da kocişin öğretir.yerimseniben ama ben ilk ehliyeti alırken,eşimle sevgiliydik,o zaman vites li öğrenmek zorundasın tabi,babasının arabasını getiriyordu,öğretirken baya tartışıyorduk.sürekli stop ettiriyordum kaydirigubbakcemile3 ama panik ediyordu beni.şimdi bizim araba otomotik vites,ondan pek tartışmıyoruz kaydirigubbakcemile3 yoksa hayatta öğretmezdi.

biliyorum cnm,inan hep aklımda bir fırsat olupta çekemedim evimin resimlerini.:1no2:
bu arada resimlere yazdığın yorumlar için teşekkür ederim a.s.

abbacım hoşgeldin,bende ilk baktım buraya girerken diyorum kızılcıklı kim.kimse eskisi gibi giremiyor canm zaten,eskisi gibi muhabbet edemiyoruz.
hoşbulduk tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nasılsın görüşmeyeli ? evliliğin iyidir insallah :nazar: bende bakem kız resımlerıne nerdeler bende görem :)
yaa bu kullanıcı paneline resım nasıl eklıyoruz benım bi turlu olmuyır çok becerıksızım yahu :))
himm anlamadım canım herkesın şimdi yasam ev iş güç derken denk gelemıyorsunuz desene..
bende gayri kızılcıklı olam dedım esesımden(eskısehır) ayrı şehirde yasayınca..en azından burda bi parcası olsun istedım ;)
ayy araba konusunda bende senın gibiyim canımyaa eşimle nişanlıyken en çok tartısmamız araba kullanmayı bana oğretırken olmustur yanı.. hemen bi panık bagırıp cagırmalar bende ölecek gibi oluyordum sinirimden yaa araba kullanmaktan nefret etmıstım resmen yaaa...
şimdi bu geldıgımde babamla biraz alıstırma yaptık ,,babam gayet sakin asla bagırmıyor panık yapırrtmıyor yanı zevk aldım arabayı surerken diyebılırım..bide unutmamısım araba kullanmayı ona çok sevındım cunku kesın unuturum diyordum kaydirigubbakcemile senınkısı otomatıkmıs biraz daha pratık yapsan yollar sana asfaltı ağlatır canımcım
delikafadulden delikafadulden
ayyy ehliyet arabaaaaaa:gitme: bende sınavları gectim ama direksiyon sınavı düğün günümle aynı gündü tabi giremedim gitti o kadar çaba:gitme:
hadi yaaa benneyaptımki hakkaten cabaların bosa olmus uzuldum..
umarım tekrar girdiğinde buna benzer bir aksılıkle karsılanmazsın
:Saruboceq:

:) abbalıktan kızılcıkya gecıs yaptım ;) sağol bitanesı hoşbulduk :D
nan netim yok üüüü :((( alarım bak hee ;) ancak anneme geldıgımde girebiliyorum .. eşim eve net alırsak onunla ilgilenmeyecegımı dusunuyor delüü oğlan ne diim.. malum dedımya denızcı olunca eve geldıgınde tek sadece yalnızcaa onunla ilgilenmemı istiyor haklı olarak kıyamıyorum bende ona ama ascık yıllar ilerlesin alır zaten duramaz oda :D
bak birgun daha bitti bile goruyormusun gectı gececek ve o an gelecek dındırı dındırı dındırı dınrıdı dındırı dındındın.. :P heycan yapma emi :P
ayy canım benımmm yaaa Rabbim istedıklerını tez vakıtte yerıne getırsın bitanem..ev tuttunuz mu ? esyalar ceyıs vs ne alamde? gelınlıgını nasıl istiyorsun peki ? ayy netim olsaydı keske yoksa burası boş kalmazdıı hehehehe :D:D:D:D yine eskı gunlerdekı gibi olurduk opuyorumnanaktan
evliliğe alıstım ama ilk zamanlar birazcık anlasmazlıklar oldu tabıkı sonucta sevgılıydık 3yıl kadar ama hiç aynı evi paylasmamıstık oyuzden bılmedıgımız iyi yada kotu huylarımızı kesfetmemız bazen keyıflı bazende huzursuzsuzduk.
zaten bunlarda evlılıkte pişmemızi sagladı oyle toylugumuz kalmadı tecrube edinerek :D
bunların dısında sevgılıyken yapmadıgımız cılgınları evlıyken yapmak ve halen yapabılmek süper bişiii..
bunun dısında 3.kısıler aileler cevre arkadas vs olumsuzluklar oldu bazen hakkından gelmesını bıldık.. aileler konusunda bırbırımızı yıpratmamak acısından hee hee deyıp gecıyoruz yada kaale almıyoruz sonucta huzurlu olmak istiyoruz yuvamızda.bölee işte.. :)

böcuk evlenmıs evet fotolarını gormustum sanırım himm çalıstıgı için giremıyor buraya desene
Allahım herkes yuvasında mutlu ve huzurlu olsun AMİNN...
aa didem istıyormuydu insallah istegıne kavusur bende goremıyorum gelıdıgmde de eskı sayfalara bakacak kadar vaktım olmuyor yani :(
sen iyisin yaa çok sevındım ..yine goruszzz öpüyorum çok...

canım evimiz vardı tadilata girdi tadilat bitti şimdi profilimde resimler var göreebilirsin.çeyiz işi ufak tefekler tamam gibi,mobilyaları alacagız,beyaz esyalarımız bugün geliyor..gelinlik konusunda pek yavaşım hala bekliyorum neyi bekliyorsam :)hazır alacagım ama aklımda bir model yok...eşin alır inş. kısa zamandda net tabi siz bazı dönemler ayrı oldugunuzdan özlüyordur seni tek onla ilgilen istiyordur.sorunlar elbet oluyor üstesinden gelebiliyorsunuz önemi yok canım...ne kadar daha annenlerdesin?

esracımm bekliyorum resimlerini merak ettiğim evlerden biri seninkisi :) ben evlenmeden resimlerini görmek isterim :)

hoşbulduk tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nasılsın görüşmeyeli ? evliliğin iyidir insallah :nazar: bende bakem kız resımlerıne nerdeler bende görem :)
yaa bu kullanıcı paneline resım nasıl eklıyoruz benım bi turlu olmuyır çok becerıksızım yahu :))
himm anlamadım canım herkesın şimdi yasam ev iş güç derken denk gelemıyorsunuz desene..
bende gayri kızılcıklı olam dedım esesımden(eskısehır) ayrı şehirde yasayınca..en azından burda bi parcası olsun istedım ;)
ayy araba konusunda bende senın gibiyim canımyaa eşimle nişanlıyken en çok tartısmamız araba kullanmayı bana oğretırken olmustur yanı.. hemen bi panık bagırıp cagırmalar bende ölecek gibi oluyordum sinirimden yaa araba kullanmaktan nefret etmıstım resmen yaaa...
şimdi bu geldıgımde babamla biraz alıstırma yaptık ,,babam gayet sakin asla bagırmıyor panık yapırrtmıyor yanı zevk aldım arabayı surerken diyebılırım..bide unutmamısım araba kullanmayı ona çok sevındım cunku kesın unuturum diyordum kaydirigubbakcemile senınkısı otomatıkmıs biraz daha pratık yapsan yollar sana asfaltı ağlatır canımcım
delikafadulden delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 inşallah canm bakalım.resimlerim profilimde cnm ordan bakabilrsin albüm var.sen hangisini soruyorsun cnm albümü mü yoksa avatarını değiştirmeye mi,ona göre yardımcı oluyum.

kızlarr günaydın...

nasılsınız...evimizin tadilati bitti profilde albümde resimleri varr ...
sağol tatlısım sende iyisisn gorudugum kadarıyla daha iyi ol insallah :lepi: çok sevındım hemen bakıorum evinin resımlerıne ;)
canım evimiz vardı tadilata girdi tadilat bitti şimdi profilimde resimler var göreebilirsin.çeyiz işi ufak tefekler tamam gibi,mobilyaları alacagız,beyaz esyalarımız bugün geliyor..gelinlik konusunda pek yavaşım hala bekliyorum neyi bekliyorsam :)hazır alacagım ama aklımda bir model yok...eşin alır inş. kısa zamandda net tabi siz bazı dönemler ayrı oldugunuzdan özlüyordur seni tek onla ilgilen istiyordur.sorunlar elbet oluyor üstesinden gelebiliyorsunuz önemi yok canım...ne kadar daha annenlerdesin?
sizlere yazayım hemen ilk işim evine bakmak olacak canım :)
gözunaydın beyaz esyaların için hangi marka tercih ettin tatlım? gelınlık sahıbını secer derler en azından ben dıyorum ;) :) dur bakalım madem hazır alıcaksın dıktırtme derdın yok biraz daha dusun tasın aklına yatanı alırsın zemuszemus
aynen canımyaa butun ilgi ona yogunlassın ıstıyor :emir_bebek: cocuk gibi opuyorumnanaktan
bu cuma veya cumartesi donuyorum :( biyandanda sevınıyorum aşkıma kavuscam cunku
zemuszemus zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 inşallah canm bakalım.resimlerim profilimde cnm ordan bakabilrsin albüm var.sen hangisini soruyorsun cnm albümü mü yoksa avatarını değiştirmeye mi,ona göre yardımcı oluyum.
kuzum ben albüm yapmayı bılmıyorum :( resımler buyuk dıyor resım kucultmeyıde bılmıyorum ayy kaç kere yapmaya calıstım beceremedım :( facebook gibi olsa can feda ama yok yapamıyorum işte..bide 3 fotodan fazla yukleme hakkımız yokmuki? gerci ben daha 1 foto yukleyemedım 3foto az dıyorum yaa bende bi aleemimm :roflol: :roflol: du bakem resımlerıne opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba kızlar,
hepinizi çok özledim...opuyorumnanaktan
biz bebiş geliyo galiba derken meğersem Pko olmuşum ben...yumurtlama bozukluğu yani...hormonlar da dengesiz...doktorcum bu durumda sağlıklı bi gebelik elde edemeyiz dedi...mecburi doğum kontrol hapı ve diyet...3 ay sonra yine gidecem inşallah bi düzelme kaydetmiş oluruz...

başta negatif test sonuçlarını görünce çok üzülüp ağlıyodum ama artık bana bi idrak geldi...hiiiç ama hiç üzülmüorum Allahım beterinden saklasın herşey insanlar için hastalık da sağlık da...guclubacismile

günaydınn...

abbacım beyaz esyalarım beko inox.onlarda dün monte edilmiş mutfagım artık hazır :)

gelinlik konusunda bakalım bana çekecek mi gelinliğim :))kocacıggına kavusuyorsun ne güzel canım..

didemcim geçmiş olsun canım ..inşallah en kısa zamanda sağlıgına kavusursun ve saglıklı bir bbeiş dünyaya getirirasin canım.hayırlısıyla...

günaydınn...

abbacım beyaz esyalarım beko inox.onlarda dün monte edilmiş mutfagım artık hazır :)

gelinlik konusunda bakalım bana çekecek mi gelinliğim :))kocacıggına kavusuyorsun ne güzel canım.....

günaydın tatlım opuyorumnanaktan
ohh ne guzel ayy sende şimdi nası bni heyecan vardır kımbılır zemuszemus zemuszemus
çeker canım çeker sen merak etme gelınlık konusunu ;)

evet canım yaa ayy çok sevınclıyım çok özlemiştim.. :((
insallah sagsaglım gelıcek evımıze :D bende cumatresı sabah gidiyorum gölcüğe :D zemuszemus zemuszemus sanırım uça uça evıme gidicem
kaydirigubbakcemile3
bu arada evının resımlerıne baktım Masallah herseyın 4*4lük :nazar: Rabbim içini dolu etsın..huzurunuz..saglıgınız veee bırbırınıze olan sevgınız hiç bi zaman azalmasın :Saruboceq: hihoyyyt

merhaba kızlar,
biz bebiş geliyo galiba derken meğersem Pko olmuşum ben...yumurtlama bozukluğu yani...hormonlar da dengesiz...doktorcum bu durumda sağlıklı bi gebelik elde edemeyiz dedi...mecburi doğum kontrol hapı ve diyet...3 ay sonra yine gidecem inşallah bi düzelme kaydetmiş oluruz...

başta negatif test sonuçlarını görünce çok üzülüp ağlıyodum ama artık bana bi idrak geldi...hiiiç ama hiç üzülmüorum Allahım beterinden saklasın herşey insanlar için hastalık da sağlık da...guclubacismile
çok gecmıs olsun didemcim ,ben abbayım bu arada :D
insallah en kısa zamanda bebıs sahıbı olursunuz ,Allah gonlunuze göre bir evlat nasip etsin
:Saruboceq:

canım ortalama 2-3 haftada bir direksiyon sınavı oluyor. ve 5 hakkın var . 5 kez sınava girmediğin takdirde dosyan yanar. sonraki sınavlara neden girmedin ki. 5 hakkın dolmuştur eğer hiç sınava girmediysen.

merhaba kızlar,

geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.
bende cumartsi günü gittim kadın doğum uzmanına. bir süredir ağrılarım vardı. ultrasonda baktı ve rahmimin ve yumurtaların gayet temiz olduğunu söyledi kalın bağırsakta bir problem olabilir dedi. dahiliyeye gittim testler yapıldı ülser kolit diye bişi çıktı. o zamana kadar hiç duymadığım bişi. ilaçlar ve en kötüsü iğne verdi. öylede yakıyor ki iğne 1 saat bacağımın üstüne basamıyorum. bi de bi sürü şeyi yasakladı. kola,kızartma,kahve,turşu,acı bunları hiç bir zaman tüketmeyecekmişim mafoldumben

Back