2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günayddın kızlar..

kaç günür siteye yazamıyorum hiç...bugün nasılsınız?

yarın da burdayım sanırım ben çalışma ihtimalimiz var

ya site deli etti beni sanırım düzelene kadar girmicem siteye 1 saatte acılıo arama sistemide kapatılmıs beni özleyin anacım

herkese kucak dolusu selamlar güzel bayanlar. hepinizi çok özledim ama günlerdir siteye hiç giremedim. sinir oldum iyice klava:
böcüğüm evin ve eşyaların çok güzel. Allah güle güle huzurla mutlulukla sağlıkla oturmayı o eşyaları eskitmeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:
düğünde 27 aralıkmış hayırlısı olsun. canım bu zamanlarda olabilir sıkılmalar kötü şeyler aklına getirme. bende düğün gününe kadar sanki evlenemeyecekmişiz gibi gelyiordu bak 2 ayı devirdik bile. inşallah szde 2 aylar sonra 2 yıllar diye geçip gidecek. herşey güzel olacak gönlünü ferah tut canım. Allah yardımcınız olsun telaşeniz çok

pastacım cok tskler cnm
bı gergınlık oluyo istemedende olsa
geçer zaman yaa
keske az daha bekar durabılsem yaa

evet cnm bu beğendın mı:kedi:

bugun 3 düğün var anam babam ve ben herkes ayrı ayrı düğünde olcak
k valıdem suan amelıyat oluyo
ve askım bugun gelebılır
dun damatlığını almış

su gelinliğin fotosunu koy artık yaw begendim canım çiçeğinide o renk yapsana pastel cok guzel olr

kızz böcük davetiyen çok guzlmiş a.s. a.s. masallah.. evet bide gelınlıgını gorek gızz ben annemın evındeykene :)
ne var ne yok bakem..

günaydın bacılar mutlu haftalar hepinizeee:1hug:
zarif davetiyen süperrrsengözlerimebaksanab hadi bakalım sana da az kaldı 20gün şunun şurasında hemen geçerkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar..cuma sinir oldum siteye hiç açılmadı,cmtsi pazar da girmeye fırsatım olmadı..
böcüğüm ben yine göremedim yaa mafoldumben

esracım buyur cnm
kızman bacılar gelınlığımın resmı elımde yokkı ne edım
dıdem evt yaa son 20 gunakannehir
dün damatlık aldık gorumceme gıttık amcasına gıttık
davetıye dağıttık
arac kıraladı
gelınlık ayakkabımı gormcemın esı yapcakmılş:hulya:
bıde gorumcem ayakkabı hedıye ettı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…