2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

iyiim böcükkaydirigubbakcemile3
mersindeyim evimizde kaydirigubbakcemile4
yarın aksam dönüyoruz aşk yuvamıza hepinize iyi bayramlar

bende ıyyım ne edım ya
gıdemde banyo edem barı
yarın yorucu bıgun benı beklıo az dınlenem:delphin:
sende hayrlısıyla gel cnm

böcük baktım evin cok hoş görünüyor allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin bu arada oturma grubun benimkinden hemide aynısı

bizim 2 tekli 1 ikili 1 de üçlü 1 de sehpa 1 küsürdü yatak odası yemek masasını hep birlikte aldıgımız için tam bilmiom ama 1 küsürdü

günaydunnnnn bacılar beni özledniz miiizemuszemus
bayram çok şükür güzel geçti ve bitti yine iş başı bana:delphin:
siz neler yaptınız bakim

günaydın kızlar

geçmiş bayramınız mübarek olsun tatil bitti yine geldik işe çok uykum var...

böcüğüm evini gördüm çok güzel huzurla otur inşallah dayalı söşeli halini de görürüz inşallah...eşyalarını da çok beğendim .

evet aybuer ben de gördüm zarifin evini maşallah çok güzel görünüyo şimdi bile:nazar:
ben foto makinesinin azizliğine uğradım ev resimleriyle alakalı...çözer çözmez sorunu, ekleyecem çok mahcubum hepinize bu konuda:kedi:

günaydın kızlar..
öyle böyle tatil bitti gerçektende yoğun bir haftaya başladık..bayram çok güzel geçti..
aynen bende hala çekicem inşallah evimin resimlerini böcük bizden hızlı çıktı ben bakamadım ama resimlere hemen bakıyım.

eee zarif ben tahmin ediyodum hızlı davranacaanızı şaşırmadım ama çokkkkk sevindim:1hug:
herşeyin hayırlısını diliyorum senin için yevrucum:nazar::nazar:

eee gelinliki napacan bak az zamanın kaldıakannehir

27 aralıkmı kızzz ocaktı hani zarif gelinlik nerde ayy bende heyecanlandım he kızzz ne guzel evlenionnn 27 aralık kardeşimin doğum gunu

gelınlığim dıkılıyo
sıze gösterdıklerımden cok farklı bı model
eklerım bı ara

ayy heycanlanıyommm nan 25 gun kalmışakannehir

Back