2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

buluruz bı çare

nan dıdem hanı evının resımlerı
ayy lıfe cıty nın yatak odasını cok beğendım
lamba ve örtu cok uyumlu olmuş:hulya:

günaydın hatunlar..
bende sinir oldum siteye giremiyorum hata veriyor,düşündüm siteyi engellediler mi yoksa şirkette,ama neyseki herkesin ki açmıyormuş zaten..

profilini göremiorum silmişsin beni galiba neyse
kız böcük sen nasılsın ne oldu işler

kızlarrr izni aldım saat 14:30 da çıkıyommmkaydirigubbakcemile2
hemen ssk ya gidecem önce, evlilik evraklarımı verecem,sonra bankalara yetişirsem giderim... artık ordan daa gezee geze evime giderimzemuszemus
yarın da sabahtan camları silecem, öğleden sonra dr randevum var işim anca akşamüstü biter. akşam da geçenlerde bize oturmaya gelen dostlarımıza davetliyiz hem maçı da izlerizkaydirigubbakcemile3
bugün bi daha yazamam muhtemelen kızçeler hepinize iyi tatiller pazartesi görüşürüz inşallah
öpüyommm

pastacım bızdee senı h geldın

dılek h sonu bı ev var ona bakıp karar vercez olursa evlenıyom akannehir

dıdem ohh kolay gelsın cnm ı tatıller

esracım h geldın

ayy durun nan dua edınde olmasın yanı olsunda şöle en erken nisan mayıs en gec hazıranda olsun cok süper olur
hatta bana kalsa 2010 eylul ekım arası derım
cunku hazrlıkllarım bıter ve borclarımız daha az olur:lepi:

canım Allah yardımcınız olsun ama borçlar zaten hiç bitmez ki. eksikler desen onlar hiç bitmez. gel sen evlen hihoyyyt şaka diyom kısss sen ne zaman istersen hakkında hayırlısı olsun canım.

cnm evim beylikdüzünde.bana mı söyledin beni mi sildin diye anlamadım canm ama bana dediysen ben silmedim a.s
böcüğüm hadi hayırlsı bakalım :Saruboceq:

canım böcük evin hakkında bişi demiştide fotolarını sordum profiline baktım arkadas listende olmadıgım için göremiorum o yuzden ddedim sildinmi die

yok nan ben esradan bahsetmıyorum
hanı lıfe cıty vardıya pazar evlencek olan ondan bahsedıyom dur lınk verım bak

anaaam ne alaka ben esra sandım o zaman ay bugun ne yaptıgımı bilmiyorum esracım pardon iş görüşmesine gittim beni tam 2 bucuk saat beklettiler bunun yarım saati odada yalnız bekledim en sonunda cıktım ordan doğru eve bide beni yoldayken aramıslar neden gittiniz dilek hanım diyor salak kadın sizle calısamıcam kusura bakmayın dedim neden diyor bide calısma prensibiniz hosuma gitmedi dedim gelin tekrar görüşelim diyor bidaha gidecekmişim oldu gelirim

günaydın iyi hafta sonları...

bugün kimsecikler olmaz burda..siteye giremedim hiç ya...

lift citynin evini çok beğendim ben de ...

didem ve esra sizin ev resimlerinizi de beklemeyedeyiz hala :) düdem senin nikah fotolarını da görmedim ben...

Günaydın arkadaşlar.
Bir ricam olacaktı,çeyiz hazırlığına başlayan arkadaşım üçlü çeyiz setlerinden almak istiyor.
Yemek takımı,çatal bıçak takımı ve tencere seti olanlardan.Şu sıralarda hangi firmanın böyle bir kampanyası var acaba?
Karaca'nın sitesine girdim 3K ismindeki kampanyanın içinde tencere seti yok.
Ne önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…