2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

sanırım dılekcım bakcam işte guzeldır ınş
gercı hıc ıstemıyorm ama napcam bılmyom onuda

off off:gitme:

tünaydın esracımm...nasılsın?nasıl gidiyor evlilik?

iyiyim canm sen nasılsın,çok güzel gidiyor canım evlilik çok şükür.
böcüğüm ev nekadar ucuz ya da güzel olursa olsun içine bazı şeyler sinmiyorsa hiç tutma derim,ve bence nişanlınla herşeyi konuşabilmelisin,düşüncelerini ona da söyle,kırılıcağından yada kızacağından korkuyorsan bile söylemelisin.

slm kızlar nabersınız yoksa benı unuttunuzmu epeydır gıremıorum iş guc vss bıde net henuz baglatmadık bı ıkı aya kadar netımı baglatıcam bol bol konusuruzz ınsskaydirigubbakcemile2

slm kızlar nabersınız yoksa benı unuttunuzmu epeydır gıremıorum iş guc vss bıde net henuz baglatmadık bı ıkı aya kadar netımı baglatıcam bol bol konusuruzz ınsskaydirigubbakcemile2

sen unutulacak hatun musun seherrrrkaydirigubbakcemile3 nerelerdesin yawww geçmez bu zaman dedin dedin evinin hanımı oldun bile bakopuyorumnanaktan
netini bi an önce bağlat da konuşalım bol bol

ben bugün yine bi terelelliyim hemi de yoğunum bacılar kusuruma kalmayın

iyiyim canm sen nasılsın,çok güzel gidiyor canım evlilik çok şükür.
QUOTE]

ben de iyileşmeye calışıyorum canım.

seher hoşgeldin unuturrmuyuz seni avatara resim eklemişsin büyük resim isteriz :)

tesekkür ederim aybuerciiim iyi gidio evlilik salı gunu 2 ay olacak :asigim:

maşallah zman ne cabuk geçiyor ya 2 ay dün gibi daha ...

evet ya burda daha 2 ay var dugune dediğim gunleri hatırlıyorum ne cabuk geldi gecti ya anlamadım

kızlar hakketen zaman çok hızlı geçiyo...anlamıyom bile yıl bitecek nerdeyse...haftaya cuma da doğum günümkaydirigubbakcemile2 bayramın1.günü yani...

yarın eğer çok yoğunluk olmazsa bikaç saat erken çıkacam ofisten süper olacak:Saruboceq:
cumartesi de jinekolog doktoruma gidecem genel bi kontrolüm olacakbi de göğüs ultrasonumu tekrar yaptırabilirim...3 ay öncekinde yaklaşık 9 tane zararsız kist çıkmıştı da

zararsız kistmi yağ bezesi flnmı oluo cnm benim görümcemde kan pıhtısı var göğsünde doktor bebek yaparsan gider demiş

zararsız kistmi yağ bezesi flnmı oluo cnm benim görümcemde kan pıhtısı var göğsünde doktor bebek yaparsan gider demiş

canım benimkiler Fibrokist diye bişey...çekimi yapan radyoloji doktor sağolsun çok korkutmuştu beni ama kendi doktorum da bi o kadar rahatlattı...hemen her bünyede olabiliyomuş ama her ihtimale karşı en az 6 ayda bir kontrolden geçmek gerekiyomuş...a.s biz bu ay özellikle doğum kontrol hapının olumlu ya da olumsuz bi etkisi olmuş mu ona bakacaz ultrasonla

dıdemım korktun nan bende
ayy bısey olmaz ınş gıtmıştır
off kk ya bı gıremedım bana zaman geçmedı :delphin:

günaydın hayırlı cumlar

iki güündür site sorunlu ya giremiyorum hiç girsem de açılmıyor sayfalar..

nasılsınız kılzar?

Back