2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy kızlar netım cok yavaş sorun benım pc de sanırım gecmışı deıl ama gerı sayfayı okudum
cok tskler cokk
Allah yardımcımız olsun
dıdemım 3 ocak dıyo benımkı ama halam gelmış oluyo olmaz dedım 3. haftası en erken dedım
hem aılemde bıkac gunde olsa cok gecrmek ıstıyorum
k valıdemın amelıyta ve ıyıleşmesını hesplarsak ocak gıbı ınş
pastacım hayrlı olsun daha bız bıseye başlamadık
yarın gıdıp evın parasını vercez kontrat ımzalanacak ve resım ceker eklerım sıze:lepi:çokkkkk öptum

gunaydın canlarım kız böcük ee oldu olacak 5 subatta evlenin opuyorumnanaktan didem calısıomusun cnm kolay gelsn

yevrum çalışıyoz napalım her zamanki gibi...
bi de bacılar ben korunmayı bıraktım, folik aside neyin başladım:kedi::kedi::kedi:
bu akşam da doktorlan görüşecem ultrason sonucu için,
dua edin de göğsümde ters bişey çıkmasın:Saruboceq:

yevrum çalışıyoz napalım her zamanki gibi...
bi de bacılar ben korunmayı bıraktım, folik aside neyin başladım:kedi::kedi::kedi:
bu akşam da doktorlan görüşecem ultrason sonucu için,
dua edin de göğsümde ters bişey çıkmasın:Saruboceq:

canım ya şu folik asit olayını anlamadım ben :uhm: korunmayla ne etkisi olabilir.
ben hem korunuyorum hemde demir ve folik asit ilacı verdi doktor. tabi nikah işlerimlerindeki tahlillerden dolayı.
bana anlatabilirmisiniz ?
Rabbim şifa versin canım. dualarım seninle

canım ya şu folik asit olayını anlamadım ben :uhm: korunmayla ne etkisi olabilir.
ben hem korunuyorum hemde demir ve folik asit ilacı verdi doktor. tabi nikah işlerimlerindeki tahlillerden dolayı.
bana anlatabilirmisiniz ?
Rabbim şifa versin canım. dualarım seninle

canımsın sen benim Allah razı olsun:1hug:
benim bildiğim kadarıyla folik asit özellikle gebelikten önce kullanılmaya başlıyo, bebeğin sinir sistemi vs sağlıklı olması açısından. biz de bebiş düşündüğümüz içindr hemen başlattı ama senin durumundan dolayı özellikle vermiş olabilir. bence dr unla tekrar bi detaylı konuş canım:hulya:

günaydın kızlar nasılsınız..

ugün çok uykum var akşam ezeli izleyemedim netten onu seyrediyorum...

dün akşam bernardoya falan gittik çeyiz almay netten bikaç bişibeğenmiştim oraya gidince içime sinmedi başka bakıcam artık.çeyiz hevesiyle gittim evden boş geldim ::)

didemcim hayırlısı olsun inşallah hemencik hamile kalırsın inş. Allahım aratmasın...

anaaam didem kız bende ilaç kullanıosun onun için fln sandım sen bebiş istiosun ayyyy ne guzellllllllll

çok teşekkür ederim canım arkidişlerim henüz ailelerimiz bile bilmiyo bu kararımızı ama önce ben size söyledim her zamanki gibiopuyorumnanaktan:nazar:
Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin:Saruboceq:

biz daaa 3 sene dusunmuyoruz askım askere gitmedi daaaa :sinifsinif: ne guzel cnm hayırlısı olsun sizin için teyze olcem desene kaydirigubbakcemile3

didemcim hadi hayırlısı inşşallah tez zamanda bebek müjdesi verirsin.:CüvCüv:
benm eşim çok muziptir,geçen hafta k.validemin doğum günü vardı,hediyeler verildi vs,eşim dedi ki bizim de size sürpriz bi hediyemiz var ,esra yüklü dedi akannehir herkesin içinde .bi de yüklü yani gebe de değil kaydirigubbakcemile3 nerden geliyorsa aklına,herkes bir anda bana baktı ,dedim yok öyle bişey saçmalıyor kaydirigubbakcemile3
bende 1 yıl düşünmyrm evliliğimin tadını çıkartıyım biraz.:dance:

çok teşekkür ederim canım arkidişlerim henüz ailelerimiz bile bilmiyo bu kararımızı ama önce ben size söyledim her zamanki gibiopuyorumnanaktan:nazar:
Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin:Saruboceq:

:emir_bebek: ayy hayırlı olsun hakkınızda canım. sağlıklı nur topu gibi bi bebişiniz olur inşallah :Saruboceq: kim bilir ne güzel :CüvCüv: olacaksın. ayy ben heyecanlandım hee zemuszemus

dıdemım hayrlısı olsun cnm
nasılsınız kızlar
dılek subat olcana mart nisan olsa keske ama benımkı beklemez gıbı duruyo
cok öptum sızlerı
dün koştrduk bugun evı temızledık baklava ettık
nıkah ıslemlerı ıcın yarın gtcez
zaman kalmadı

dılekcım ne mook yıycem bılmıyomkı
beğendığım ıkı üc dene var cok kararsızım onlardanda

hemen olmaz az düşünem bacım
bıde gün bı alalım hele kaçına var kaçına dolu
ev resımlerımı bı ara eklerım belkıde yarın gıdersek cekerım