2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

gunaydınnn
aybuş tavık mısalısın anacım sen
bende uykusuzm ama zaten önemlı deıl kafam karışık:bbo:

dilekim aybuerim günaydın
zarifim okudum ben günlükte...bizim enişte baya tez canlı çıktı hee:roflol: bizde de aslına bakarsan aşağı yukarı aynı şeyler oldu, aralıkta evlenecektik evi erken bulunca, boşu boşuna ne kira ödeyecez diye 2 ay erken evlendik, iyi ki de öyle yapmışız Allaha şükür yuvarlanıp gidiyoz şimdi:nazar: ben de bayağı telaş yapmıştım ilk karar verdiğimizde, hiç eşyam çeyizim yoktu, hazırlığım yoktu, nikah gününü bile rica minnet alabildik yer kalmamıştı:roflol: ama kısmet dedikleri bu heralde alnımıza böyle yazılmış sonuçta evlendik...
tabi senin aile düzenine, hayattaki planlarına göre kafanda endişeler elbette olabilr anlayabiliyom bunu yevrum, ister yarın evlenin ister nisanda ama ikiniz için de en doğru kararı vermeye gayret gösterin derim ben...sen zaten tanıdığım kadarıyla akıllı mantıklı hatunsun maşallah, zaptedersin sen enişteyikaydirigubbakcemile3

kız böcük evlenion işte bizde bu ay evlenecektik nasıl olduysan eylülde evlendik benimde aynen hiç çeyizim yoktu 1 hafta içinde hallettik herseyi sen istediğin zaman hersey olur askın sana cabuk kavusmak istio demekki kız bekleyemio artıkım

dıdemım ya ölede sımdık cok sıkışığız bende ıstıyom artık burda calısmak ıstemıyorum askımın baskasının evınde sığıntı gıbı yaşamasını ıstemıyorum ama işte cok az daha beklesın dıyorum nuh dıo peygamber demıyo:mymeka:
tabı herkesın evınde eksıkler olur elbette ama kafam cok karısık

dılek benımkı cok acele edıyo
evt demekten baska çarem kalmadı yoksa gercekten aramız acılcak

öle deme böcük ya hersey iyi olur umarım bak içimizde en cok sıkıntı ceken benim maddi deil ama manevi yönden dolu sıkıntımız oldu ve biz herkesi sildik önümüze bktık sen durust mantıklı aklı basında birisin allah yolunu acık eder bak belkide hayırlısı buymus seker olumsuz yönlerini deilde olumlu yönlerini düşün evinizdede hersey tam olacak die bişi yok zaten eve girdikce dolu eksik cıkıo yavas yavas halledersiniz

günaydın kızlarrr...
yarın iznim vardı ne güzel, iptal oldu yoğunluk yüzünden...bisürü de yapacak işim vardı.
başım çok ağrıyı hiç keyfim yoksenağlama

günaydın kılzar...

didemcim sıkma canını başka zaman kullanırsın iznini.

böcüğüm hakkında hayırlısı olsun tabi nasan olsa daha rahat hazırlanırsınız ama 2 ayda herşey aceleye gelecek belki de böylesi daha hayırlısdır.eksik dediğin nedr ki çok lazım olanlarını al ki zaten çoğu var evlenince yavas yavas alırsın.

günaydınnn

dılekcım cok haklısın hep bardağın dolu tarafını görmek ıstıyorum ölede yapıyorum ama bu cok farklı
dün bana kuzenlerının marketının karsısında ev bulmuş ona bakcaz dedı
ben ıse ıstemıyorum onlara yakın olmayı
nıye dıyceksın
abısının marketı cok buyuk deıl ve ılerde ılla ordn bısıler alalım der
almak ıstemem buyuk ve uygun marketler varken
başka yerdende alamazsın o varken yanı ıstedığım gıbı evıme alışverış bıle edemıycem
1200 tl arıtma aldım bana dıokı abımden su alırız gerek yok delı mısn dıom arıtmam süper arıtıyo hemde mutfağa montaj edılıp aynen normal su gıbı musluğuda var
abısıne para kazandrcam dıye bız batacağız bızım ıcın evlendıkten sonra 3 5 kuruşun bıle onemı var
sonra halasınada yakınız
tmm hoş ama ben kımseye yakın olmak ıstemıyorum ılerde onların işi düşer benı bırakıp koşar gıder
halamı cok sevuıyorum kuzenlerı gelınlerıde cok ıyı ama sımdıden benımkını markete calıstırıp cırak dıye kullanıyolar
ddüşünsene kapıdan cıkıyoz patt dıye onlar nereye gıdıyorsunuz dıye sorarlar hesap vermek zornda gıbı. yada benımkı rapor verır
bunlarıda dusunuyorum

dıdemcım uzulme nan bızde calısıyoz hatta c tesı bıle calısıyom:delphin:

hımm böcüğüm o konuda haklısın o zaman.tabi kuzeni varken büyük markete gitmez.yakın olmanın iyi yönleri var ama kötü yönleri de var canım uzak ol başın ağrımasın.sonucta kuzenleri ama sana çok yakın değiller iyi zamanında iyi olursun kötü bişey oldugunda da senden kötüsü olmaz.en güzeli uzak olup ayda yılda bir görüşmek.

öle aybuer bende bılıyom ama ınan bunu benımkıne dıyemem
başta bıkac sey dedım
onları savundu kırıldım cok sımdık dersem daha cok kırcak benı dıe korkuyom

gunaydın kızlar didemim kolay delsin aybuer muck muck
böcüğüm haklısın o konuda yakın olmak bazen iyi ama uzak ol daha rahat olursun saha uygun bi dille anlat cnm sende yada sen ev bak netten fln bak surda ev buldum bakalım fln de

neten bakıyom ama hıc guzellerı yok
netten bısey almaya bakmaya pek alışık deılım beğendıklerım cok pahalı beğenmedıklerımde oturmam zaten
bı ev beğendım ılk baktığımız
500 tl önceden tutalım derdı
dün dıo napcaz okadr paramı verelım yanı dıo
fikrını kım değiştrdı bılıyom ama bısey demıyorum artık
yakın olan o evıde beğenmem olur bıter
beğensemde beğenmedım dıycem
ıstemıyorum kımseyı
anamdan kardeslerımdenuzaksam onlardanda uzak olmak ıstıyorum

canım 500 ev kirası cok iyi bence istanbul yani bizde evimizi netten bulduk bak cnm cıkar ya gönlüne göre bi ev

yok dıleğım sıkıldım bakmaktan
500 tl cok ıyı evde cok guzeldı ama bızımkısı vazgectı yada vazgecırdıler
sımdık 300 tl bulmuş bı akrabasınınmış
içini tadılat yaptrcakmışız yanı sadece parkesını yaptrcakmışız bı kaç ay kira vermıycekmışız
2 koca odası varmış
bakalım nasıl bısey cok merak edıyorum

yok dıleğım sıkıldım bakmaktan
500 tl cok ıyı evde cok guzeldı ama bızımkısı vazgectı yada vazgecırdıler
sımdık 300 tl bulmuş bı akrabasınınmış
içini tadılat yaptrcakmışız yanı sadece parkesını yaptrcakmışız bı kaç ay kira vermıycekmışız
2 koca odası varmış
bakalım nasıl bısey cok merak edıyorum

hayırlısı ya inş iyidir ev ama 300 tl çok ucuz ya akraba diemi öle fiyat

Back