2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

gunaydın
dıdem okudum gunluğunu nan:jeyyar: k valıden ne yollamış
mıdene nolıy nan senın allam ya

okudum zarif okudum..maşallah size ne diyim Allah hayırlısıylan tamamına erdirsin...
kayınvalidem dolma yollamış lahana sarma bi de helva kavurmuş ölmüşlerimizin ruhuna değsin:Saruboceq:
ya midemi ben de çözemedim 2 güne kadar halam gelmesse yusuf yusuf durumları başlıcak bende:ecrin_bebek:

hayrlısı cnmm zaten tam ıstedığım gıbı oldu acelesı yok tabı benımkının var orası ayrı
yusuff yusufff sımdıden bence:jeyyar:

pastacım evime bakmıssın
böcük benimde geldi

evin çok güzel canım. Allah güle güle oturmayı nasip etsin
dılek benımde halam geldı nan cok ağrıyooo cok :sinifsinif:

esra ohh süper valla hee ne yemkler ettın bakım

kımodamutlu olcak hemıde cok ınanıyom ben
sen naıslsın pasta

iyi diyelim iyi olalım canım.
ya kızlar kendimi bildim bileli ailemizde sorunlar eksik olmadı. evlendim şükürler olsunki de mutlu bi yuvamız oldu. ama hala ailemin sorunları huzursuz bırakıyor beni. eşimle mutluyum ama annemlerin huzursuzlukları gölge düşürüyor herşeye.eşime yansıtmamaya çalışıyorum.zorlanıyorum da. yolumuzun üstünde annemlerin evi. bazen işten erken çıkıyorum oraya gidiyorum sonra eşimde geliyor. ama öyle bunaldımki stresten gitmek bile istemiyor canım artık. babam çok huzursuz ve geçimsiz biri. hadi biz alıştık artık eşimin yanındada tutarsız davranışlar sergilemeye başladı. bende istemiyorum bunları eşimin görmesini. evlendik evleneli 3 kere eşimi götürdüm annemlere. sıkı görüştürmemeye çalışıyorum. offf bunalttılar beni iyice. dertleri sıkıntıları hiç bitmiyor

günaydın pastacımmma.s.
zarif ve dilek cadıları, hafif de olsa halam geldi:roflol: ben size bişey yoh demiştimmmm:hulya:

tühh be dıdem 12 de vuramamışsınız:roflol:

pastacım annenı gormek ıcın gıdıyorsun deıl mı
annen sıze gelse olmaz mı
babanı gormek zorunda kalmazsın
tabı babanda bende gelcem demezse

günaydın kızlar
of he didem tursuları hazırlamıstım bende
pastacım üzülme cnm canını sıkma sen tek gidersin eşinle gitmezsin pek eşin yanında sen mutlu ol

günaydın pastacımmma.s.
zarif ve dilek cadıları, hafif de olsa halam geldi:roflol: ben size bişey yoh demiştimmmm:hulya:

gözün aydın canım :ecrin_bebek:

tühh be dıdem 12 de vuramamışsınız:roflol:

pastacım annenı gormek ıcın gıdıyorsun deıl mı
annen sıze gelse olmaz mı
babanı gormek zorunda kalmazsın
tabı babanda bende gelcem demezse

annemi görmek için gidiyorum. eğer onu yalnız bırakırsam babam hepten annemi üzer. nasılsa evlatlarıda sahip çıkmıyor ve ezmeye çalışır. ama istiyorumki hani huzurla oturalım o bir iki saattede çok istiyorum sanki.
ayy sabah sabah kafanızı şişirdim. durup dururken nerden çıktı bunlar diceksiniz. akşamda annemlere gittim. eşimin işi vardı geç saatte bitecekdi. seni ordan alırım deid.
artık ben öyle dolmuşum ki patlamaya hazır bomba gibiyim. en ufak bi şakaya bile tahammülüm kalmamış onu farkettim. anneme şaka yapmasını bile kaldıramıyorum ve hemen yüksek tepkiler verebiliyorum. sizce ne yapmalıyım. annemlere gitsem bi türlü gitmesem bi türlü.
ben çalışıyorum annem bize gelemiyor tabi. gelirsede babamla birlikte gelebiliyor.

bence sen annene gtmeye devam et cnm senın evıne gelmesın baban madem anlasamıyorsunuz bukez kendı evınde senı huzursuz etmesın
sadece annene odaklan bırak değer vermıyon madem takma dedıkleını yaptıklarını
annenın yanında ol ki bılsın sahıp cıkanı var
eşın gelmeden sen çık eve gt
mesela o gec gelcem dedığınde sen ben evde olurum de evıne gıt
saatlerce oturmak zorunda kalmazsın
yada esın senden ne kadr sonra cıkıyorsa esın gelmeden evıne dönebılrsın 10 dk bıle sıze yeter

pastacım çok zor bir durum ne diyim canım ama böcüğe katılıyorum ben de.

üff iyileştim derkenbugün de durmuyo burnum geçer geçer die doktora da gitmedim ...

life cityy ne kadar az kalmıss yaa ...

lıfe aşkımında d gunune son 5 kaldı :lepi:
süper heycanlısındır

aybuer bence gtmelısın cnmbekledıkce artabılır hastalığın

uçuk deıldır nan o
sılmekten yara olmuştur
gir cnm ılerlemeden
bu mevsımde hep normal grıp olurduk ama bu yıl cok buyuk bulasıcı hastalık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…