2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy akşam olsa da çıksak yaa..

böcüğümm gördüm eklediklerini kırmızı da süpermiş ::)

sezon sonu ben de alıcam bikaç bot ayakkabı vs..yazlık 4 tane aldım kış bitimi de alayım bikaç tane evlenince geçim derdine düşmeden :)

aybuer gec kaldın cnm nerdeydın
h geldın
tskler cnm beğenmene sevındım
ben 80 tl yazın bı ayakkabı beğendım
kışın şansıma aynısını aynı yerden 40 tl ye aldım
demekkı sezn sonlarını ı takıp etmek lazımmış

kızlar naber bende giremiom bugun aşkımla gezmeye gittik gezdik akşamada misafir var
kızlar banlanırsam sasırmayın konu baslığını büyük küçük harflerle yazmısımda sucmus uyarı aldım :umursamaz:

korkma cnm bısey olmaz uyarı cezası vermışlerse kac puan verdıler
kolay gelsın yemek ne yapcaksın

korkmuomda böcük saçma ya benim konu baslıgımı değiştirmişler bir ev gördum sanki fıkra baslığına benziyormus uyarı cezası deilmiş sadece yazılı uyarıymıs

yaa kızlar daha bişey yokk ama olsa da hayır demem yanii:roflol: eşim hele manyak olur sevinçten, bebek diye başımı yiyo evlendiğimiz günden beri

yok nan daha erken döferım sızı he
şöle gezın tozun ohhh mıs mıs
cocuklu hayat cok zor he

kız anneannem bana turşu gndermişti canın isterse bana söle getiriiiim sana oyyy cnm benim kız olursa adını kk koy kız kaydirigubbakcemile3

aman erkekler öle valla
doğurunca cocuk ağlasın baska odaya kacrlar
sen gezmeye gıdelım de
cocuk var hasta olur
sonra onun b dunya masrafları
Allah bılır ama ben uzun süre ıstemem hatta ev alana kadar

aman erkekler öle valla
doğurunca cocuk ağlasın baska odaya kacrlar
sen gezmeye gıdelım de
cocuk var hasta olur
sonra onun b dunya masrafları
Allah bılır ama ben uzun süre ıstemem hatta ev alana kadar

şimdi zarif şöyle bişey de var, ben de şahsen bi evimiz olsun sonra çocuk olsun diye düşünüyordum ama milli piyango çıkmadığı sürece öyle bi ihtimal yok:roflol: ne eşimin ne de benim herhangi bi kariyer beklentim vs. de yok; yani Allah hastalık dert vermediği sürece 5 yıl sonra da aynı hayat standartlarımızda oluruz biz..yani ha şimdi doğmuş bebeee ha 3 yıl sonraa.s
ama gezme konusunda ben de hemfikirim senle:roflol:
dilek yolla kız turşudan hamile olmasam bile yerim lüp lüp

olsun nan ozmn
teyze oluruz:lepi:
mınık dıdem :asigim: esının adı neydı nan mınık x
bjk lı yapın he hemen

didemcim hayır lsun inşallah...

böcüğüm diğer topikte okuyorum yazdıklarını ev çok uygn istanbul için.evlilik içinse biraz erken diil mi canım yaa ama nişanlı için de zor tabi kendi yuvasını kurmak istiyor.hayırlısı olsun canım.kışın donmassın korkma kocan ısıtır seni :)

Back