2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ay kızlar evden dısarı cıktıgım yok 2 gundur bi kırgınlık var üzerimde üşüttüm galiba

elisaa hoşgeldin canım evlilik güzel gidiyo bana göre çokşükürrr
amanin dilek dikkatli ol ben 2. ye grip oluyorum nerdeyse:sinifsinif:
zarif kız siz de uslu durun la:roflol:

evet evet evlilik bana görede cok guzel allah bozmasın
didem tesekkür ederim cnm ben hayatımda grip olmamıştım hapşırır dururum öyle yataklık grip olmam ama burda olcam galiba istanbul soğuk ben 25 sene soğuk hava ne bilmeden yasadım mersinde mont bile giymezdik
elisaa tesekkür ederim cnm
böcük ne temizliği yaptırcan cocuğa be rahat dur klava:
askım aradı az önce temizlik yapacam şimdi dedim sakın kalkmıosun diyo ben yaparım gelince dio :asigim: bende sesimi cok hastaymısın gibi yaptım gelsinde yapsın temizliği :dance::roflol:

yaa dilek bu sene hakkaten var bişeyy
ben de normalde 5 yılda bir girp olurum ama olunca da sürünürüm resmen...
ama bu sene böyle olunca hayret ettim kendime..biraz meyva vitamin takviyesi yapmak lazım anlaşılan...akşam da 1 doz kocaya şımarma:roflol: iyileşrim evelallah

askım aradı az önce temizlik yapacam şimdi dedim sakın kalkmıosun diyo ben yaparım gelince dio :asigim: bende sesimi cok hastaymısın gibi yaptım gelsinde yapsın temizliği :dance::roflol:

bak sen bizim hatunlara sırnaşık şey kocalarınada nasıl sırnaşırlarmış. sırnaşın valla güzel oluyo Şeniz ayy kocamı özledim diektimm kocamla beraber çalışıyom 24 saat dibindeyim adamın opuyorumnanaktan bazen odasına gidip öpüyom öpüyom öpüyom :kedi: sanki kaçamak gibi oluyo çok heyecanlı kaydirigubbakcemile3

zaten aksam askım gelince sanki daha cok hastalanıyorum kendimede sasıyorum ya cocuk gibi hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile2 çok şımardım ben çok kaydirigubbakcemile3 ama askımda çocukmusum gibi ilgilenio benle hoşuma gitmiyoda deil:1hug:
didem bizim mersinde limon portakal bahcemiz var ordan gelince annem zorla içirirdi portakal greyfurt fln onların cok yararı oluodu aslında şimdi burda 4 limon 1 milyon biz mersinde 5 kilosunu alıoduk 1 milyona :roflol:

pastacım çok alemsin kaydirigubbakcemile3 bende çok özledim kocamı yaa akşam olsada gitsem yanına,ben eve gidene kadar o gitmiş oluyor kapıda bekliyor beni.Şeniz
yarın tanışma yıldönümümüz 8.yılımıza giricez,bir pasta alıyım diyorum,üstünede 8 tane mum.sürpriz yapıcam kocişime opuyorumnanaktan

yıldönümüz kutlu olsun canım
ayy ben burda bile özlüyom. sürekli odasına gidip geliyom Şeniz
canım pasta istedi cokacimcoook

:jeyyar: glince temizlik yapacağına inanmıyorsun dimi böcüğüm

cıx:jeyyar: o dursa ben durmam:roflol:
mrb kısçeler a.s.
nasıl gidiyor evlilikler :))
oo taze gelın Şeniz
ay kızlar evden dısarı cıktıgım yok 2 gundur bi kırgınlık var üzerimde üşüttüm galiba

dıkkat edın da
kalabalık yerlere gtmen
elisaa hoşgeldin canım evlilik güzel gidiyo bana göre çokşükürrr
amanin dilek dikkatli ol ben 2. ye grip oluyorum nerdeyse:sinifsinif:
zarif kız siz de uslu durun la:roflol:

duruyoz bısı etmıyoz
edemedığımız ıcın yanı-tatlicadiarzu-

bizimde ayın 9 unda tanısmamızın 1. yılıydı askımda bana hamburger almıs yememi yasaklamıstıda burger kınge gitmemi kilo alıyorum diye ama biz onun üzerine mum dikemedik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dılek numara hee
bende denıycem derım ama benım herıf yeemez

esra nıce yıllara koca dılım bana yolla yeter cnm cektı yaa

dılek gell gell portakallara gellllllllllll 1 tl abla 5 kılosu gell:roflol:

esracım nice mutlu huzurlu yıllara canımma.s.
bizim toplamda 1.5 yıl felan oldu hemen evlendikk tazeyiz biz daha

kız böcük ben ünvdeykene masaj dersimiz vardı bak bunuda kimseye sölemem bi aşkım bilio bide sen kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…