minilya senin doğum tarihin 10/10 mu.aynı burcuz desene.:jeyyar:
benimkide 10/15 bizde o tarihe denk getirmeyi düşünüyoruz ama kasım aralığada sarkabilir.:çok üzgünüm:
kızlar siz maşallah pek hazırlıklı sınız.darısı bana
daha hiçbişeyim yok.:1no2:senağlamasenağlama
minilya senin doğum tarihin 10/10 mu.aynı burcuz desene.:jeyyar:
benimkide 10/15 bizde o tarihe denk getirmeyi düşünüyoruz ama kasım aralığada sarkabilir.:çok üzgünüm:
kızlar siz maşallah pek hazırlıklı sınız.darısı bana
daha hiçbişeyim yok.:1no2:senağlamasenağlama
evet caınmı bnim.bende senin gibi asker yolu beklicem daha.yineki benim meleğimde allah izin verirse kısa dönem yaapacak.durumlara göre ne zaman giderse.allah herşeyin hayırlısını versin.
neyseki 5 ay çok şükür 155 gün çabuk geçer inş.,
bu arada minilya bağcılar da oturcam dedin ya,bağcılar halk sarayını biliyormusun ,nişanlım orayı çok beğenmiş düğün için,şimdi bir ark.ıyla bakmaya gitmişler,bakalım ne kadar fiyat vercekler..
cnm ben hıc oraları bılmıom valla yenı yenı alısıom ıste sozlumle gıde gele kaydirigubbakcemile3
yanı onceden bıde hıc gıttgım yoktu dusun bıze ters bölge bız gazıosmanpaşa kucukkoyde oturuyoz benım en cok gezdıgım bıldıgım yerler emıonu eyup gop taksım sıslı kı helekı sıslı calıstgım yer cok sevıorum sıslıyı..
demek ıstedıgım alısmak zor olucak ama alısırız artıqın
bızımkı esenler beledıye nıkah salonunun ust taraflarında oturuo galıba yanı nasıl desem hemen karsılarında da spor kompleksı mı ne var ıste tek oraları bılıom -tatlicadiarzu-
sen nerde oturuosun cnm?
ben beyliküdüzünde oturuyorum canm,evlendikten sonra da yine burda oturucam,bende hiç bilmiyorum o tarfaları,benim nişanlım merter de oturuyor,bu arada bende şişli harbiye de çalışıyrdum,taşındı ama iş yerimiz ordan maslak tayım şimdi,
ben sizin konunuza çok yabancıyım yaaa
yıne beylızduzunde oturman cok guzel valla bende yıne aynı semtımde oturmak ısterdım cok özlucem cookkk senağlama
ama napım yaa arabamız var cok sukur gercı sırket arabası ama ona verıolar aracı benı goturmesı 15 dk
kırada oturcak olsaydık yıne aynı yerde oturmayı ısterdım ama kendımızın evı olcak benım sozlumde kucukkoyde calısıo yanı ıyı olurdu ve bende ısten cıkmak zorunda kalmazdım ooff ooff ıns ıs bulurum valla cunku evde oturmak cok sıkıcııı:1no2:
sızın kıramı olcak cnm yoksa kendınızın evımı?
ben sizin konunuza çok yabancıyım yaaa
kimsecikler yok sanırım.:çok üzgünüm:fisfisfisnerdesiniz kızlar yaaaa.senağlamasenağlama
hoşgeldin gülüm.biz öyle sıkışkınız.hem askerlik hem öğrenim ve katkı geldi.bakalım napacaz
2009 mart-nisan olur mu gelebilirmiyim
bizim de kendi evimiz canm geçen sene aldık,tek problem evin içini falan yaptırcaz işte,kiracı var şu anda temmuz ağustos gibi çıkarcaz,evet benm düzenim herşeyim aynı olcak,bi tek nişanlım işte merterde çalışıyordu evine 10 dk ydı..ama onun da servisi var beylikdüzüne zaten,o da alışkın zaten b.düzü merter e arabasıyla sürekli getirp,götürdüğü için :) ama servisi kullanır tabi işe giderken.
şimdii ben geldim,öğrendim bu arada 6 milyar a geliyor,bir düğüni,biraz moralim bozuldu ,aşkımında morali bozuluyo,bide askere gidicek bu aralar hep gergin offfff
dügün ıcın 6 mılyar cok bence yaa bızım tutacagımız 2-3 mılyar lık olucaktır..
cnm fera dugun salonunda bızım sekreter evlendı ve cok guzeldı sımdı dahada ozellesmıstır belkıde 2007 mayıs ta evlenmıstı dsun o zamanda yarı yarıya dusurmuslerdı fıyatı sezon degıldı cunku bıde cok memnun kalmıslar salondan..ben ferayı ıstıom ama bakalım
evet canm bağcılar düğün sarayı işte,yemekli ama 9 milyon bi kişi,400 kişi çağırsak 3600 yapıyr,bide ayrıca salonun kirası var 1600,bide fasıl istiyorz biz orkestra da 750 desen,işte 6 mlyar .bencede çok,bide 400 kişi gelceği ne belli,genelde tahminden fazla geliyor,ben taç düğün salonu istyrm,3950 dedi orasıda,bakalım bu.h.sonu gidip bakcaz yine.ben hiç kolonsuz istiyorum.
cnm bence cookk dıyolar yaa ben bı salona 4 mılyar veremem ha sızın yemeklıdır tmm okk o zaman 4 ıyı fıyat valla benım tutacagım salon 2-3 arası olmalı kı benım arkım 4 ekımde evlendı 1300 e tutmus ya ole dusunme 1300 ha bıtmıo sen 4 verıcen yada 6 verıcen ama bıde bahsıslerı dusun ıste fotograftı bılmem ne oooo yanı olan bıze olur o yuzden yanıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?