2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydınnn taze gelinler ve gelin adayları :)

nasılsınız bugün?

böcüğüm ya didem gelmedi sanki 2 gündür iş yerinde sorunlar vardiyordu geçmiştir inşallah..

gunaydın cnm h geldın nasılsın
artık soğuk havalar dıkkat et kendıne hemı
ben mont ve botumu gıydım falla

dıdeme sey sorcaktım ya benım k kartım yok strawberyy dıe bı sıte var ordan alısverı edıyomuş yenı okudum
bılgı alcaktım
aradım strawberry ı maıl atın havale edeblırsız banka hesap nomuzu ancak maıle verırız dedıler
bılıyon beımde maıl msn face kullanmam yasak
askımın k kartı var ama asla vermez kozmetık alcam dıe
cok pahalı orda urunlerde
dıdemle onunla ılgılı konuscaktım

gunaydın kızlarrr
şimdi azcık annemle konustum msn de fotolarımız gnderdim ben seni bebekken orda sallardım şimdi gelinlikle orda fotomu cektirmişsin dedi ağladı ay bi kötü oldumki düğünden sonrada tam kapıdan cıktık annem sarıldı ağladı ağlamyım die öle bi içime attımki hiç beklemiodum annemin ağlayacağınımafoldumben bugunde ağladı uzaklaşınca insan kıymetleniomuş demekki

ben zaten uzağım annemden senı cok ı anlıyom belkı o duygu farklı o an hıc durmadan ağlarız ama alışığız bırazda
annem cnm benım
haftaya gelıyorlar babamla zemuszemus

iyiyim canım sen nasılsın?

evet yaa soğudu havalar oyy benim düşünceli böcüğüm ediyorum ben de montumu giyiyorum bir haftadır kalın giyiyorum.

anladım cnm o siteyi bilmiyorum ilk duydum şimdi senin mail işte mi yasak canım?

günaydın kızlar iyi haftalar hepinize...
gripten kırılıyorum 2 gündür geberdim:sinifsinif: hepinizi de çok özledim bu arada

günaydın kızlarr

didemcim çok geçmiş olsun dikkat et kendine..havalar bir anda çok soğudu dikkat etmek lazım,donuyorum çok soğuk...

elisa ben göremedim fotolarını profilinde 1 albüm var nerde fotolar :kedi:

you_know merhaba canım.arkadaş listende ekli olması gerekiyor sanırım yoksa göremiyoruz bende göremedim

hımm anldım cnm ben albümlere koymustum fotolarımı bazı arkadaslar profillerine koymuş lady ninkide profilindeydi onlara baktım ama elisanınkileri göremedim bizde görelim yaaa:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…