2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

esra:asigim: çok guzel cıkmışsınız

dıdemın nosu olan yok mu ya bı arasak keske bende olsa hemen arardım merak ettım ıyıcene

poff nerdesın dıdemmm yaa

neyse canlarım iyi akşamlar herkese
kımse gelmez bu saaten sonra bende sıkıldım zatenkaydirigubbakcemile4

günaydın kıızlar...

yagmurlu bir gün şakır şakır yağıo...

didem hastaydı acaba ondan mı yok nerdeki...

evet kızlar ya didemde yok kaç gundur kötümü oldu acaba prenseside merak ediorum böcük annenlerden haber varmı kız

burdada sabah yağıyordu ama şimdi yağmıyor ne olur ne olmaz yağacak gibi pazarda kurulmuş sokakta ama kızlar burda pazar marketten pahalı ya

knoww bu aksam cıkıyolar yarın burdalar Allahın ıznıyle:lepi:
bız genelde marketten alıyoz
carsamba gunlerı karsı sokağa pazar kuruluyo
buyuk bı market var manav reyonu bugun cok ucuz herkes bırbırını eze eze alıyoo valla
elma 30 40 kurus falan öle ucuz ya

bizde geçen hafta pazar a gittik beylikdüzünde beylik pazarı var,herşey çok güzel ama pahalı,bide bana pazarda gezince fenalık geliyor.en iyisi git markete adım başı var zaten,sepete doldur,toplu parayı ver :))

aman ben yıllar oldu gtmıyom pazara
markette ucuz ve taze urunler oluyo ayrıca pazarda bazı satıcılar çürüklerı dolduruo:mymeka:

mersinde pazarda daha ucuz mesela ondan garip geldi burda pazarlar daha pahalı bizde gidip marketten alıoz hep büyük bir market var ve daha kaliteli oluo aşağıda bağırıp duruolar soğaaan domatesss kaydirigubbakcemile3

lady banada bunal gelio valla daralıom kalabalık herkes içiçe kaydirigubbakcemile3
kız böcük sen nerde oturuon komsumuyuz yoksam kaydirigubbakcemile4

ben esenlerde cnm sen
avrupa yakasında
off askım bana cok uzak ama tee anadolu yakasında keske onunla yakın olsaydık mafoldumben

neresı orası yaa
ben hep ılçelerı karıstırıyomda :roflol:bahcesehır daha yakın sanrım bana
ıst otogarını bılın mı ben o semteym işte

Back