• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

benımkıyle aramda cok fark yok albumlerımde resmımız var zatı sorun yok
damatlığı nerden alcaz bılmem ama kınada ne gycek bellı
bjklı kravat almış
nan ben yesıl abıye gycem o sıyah olck alakasız:bbo: bılmım benımde cok hosuma gıdıy
yada bende sıyah beyaz bı elbıse alırım
bındallı gymek ıstıymmm

evimi yerleştridim kızlar
ayy cok gsüel oldu
insanın hiç bırakası gelmiyo gidicez diyolar bütün odalara bakıorum
valla acaip heyecanlı şimdi bi an önce evime gitmek istiyorum

evimi yerleştridim kızlar
ayy cok gsüel oldu
insanın hiç bırakası gelmiyo gidicez diyolar bütün odalara bakıorum
valla acaip heyecanlı şimdi bi an önce evime gitmek istiyorum

prensesçim hayrılı olsun canımm sağlıkla huzurla oturun inşallah evinizdezemuszemus aynı duyguları ben de yaşıyom dünden beri...

bugün de şu son 1 saat geçsin de eve gideyim teyzemler çeyizlerimi hazırlıyolar çatlayacam meraktan...yeni eşyalar da geldi bi deeedelikafadulden heee bi ara gelinliği de bi giyip denemem lazım bi eksiği bişeyi var mı diyeyerimseniben

pamık resım ısterık

dıdem sendende gelınlığın nası bişi satın mı aldın kıraladın mı kaça?

ahan da büle gelinliğim yevrum

bi de ayrıcana uzun bi rahibe duvak aldık ama tam rahibe gibi deil işli mişli bişey

ınş

bayramda askımın elını öpcem harclık vercek bana
annemde babamı hep öperdı harclık alırdı sızde var mı

ınş

bayramda askımın elını öpcem harclık vercek bana
annemde babamı hep öperdı harclık alırdı sızde var mı

valla canım bizde yok ama nişanlım arıyo ağzımı şimdiden "sen bayramda elimi öpersin dimi aşkım bidi bidi " diyekaydirigubbakcemile3 ben öperim sonuçta saygıdır hörmettir, ama o da versin harçlığı heee:roflol:

versın tabe
ben vermezse bıda öpmemkı:roflol:
yok yok vermesı lazım ben saklarım o parayı cuzdanımde bereket paramıs olur

slm kızlar
canım gelinliğini öncedende görmüştüm çok hoş gercekten benide moda evinden aradılar papatyaların geldi gel bak die gidemedim mersinde deilim dedim hafta içi gidecem bakcam inşallah çünkü gelinliğimin modelini papatyalar ortaya cıkarıo onun için çok dikkat ediodum aşkuşumun damatlığınıda aylar öncesinden sarardan almıştık kırık beyaz krem gibi yakıştı aşkıma açtı biras zemuszemus benim ayakkabımıda almıştık taksimden beyaz önü hafif açık balerin ayakkabısı gibi bilekten bağlı topuksuzzzzzzzzz aşkımında kemeriyle ayakkabısını aldık
bende burdan kendime gül kokulu seccade mum tesbih aldım namaz kılacak misafirlerime veririm
ayy düşünüyorumda 17 gun kaldı ya ne cabuk gecti :asigim:

pic0081h.jpg

pic0082e.jpg

pic0083tl.jpg

pic0093o.jpg

pic0135w.jpg

pic0102.jpg

pic0087j.jpg

pic0127t.jpg

pic0125l.jpg

pic0138r.jpg

Son düzenleme:
ilk ben gördum ilk ben yazdım dier topiktekaydirigubbakcemile2 allah bir ömür mutlu etsin sizi cnm dier haftayada ben koycam resimleriii

Back