benim de kuaförüm hazır kaç yıllık kuaföüm aşkımında benim de arkadasımız çok uygun fiyata yaptırırım gelin saçımı.makyaj konusunda tereddütlerim var bakalım ama kuzenimin düğününde yaptırdım fena değil 1 yıla kadar daha da iyi olurlar sanıyorum prova istiyorum ben d eo zaman beğenmezsem gittiim güzelleik merkezindeki ablaya yaptırıcam kuaförüme gelmesini rica edecim bakalım belki gelir yakın çünkü gelmezse de ayarlayacağım bişeyler...
slm kızlarr bende mersindeki kuaförü ayarladım ama istanbuldakini:sinifsinif: aşkımın kuaför arkadaşı varmış eve gelir yaparız demişler bakalım ne olacak bende mersinde anlaştığım kuaför boya prova 100tl
delikafadulden ne kadar ucuz,herşey içinde bide dimi,manikür pedkür ağda falan filan...
istanbul pahalı yaa..
kızlar nişanlımla görüştüm
bugün evimizin doğalgaz işi yapılacakmışhihoyyyt 3-4 saat sürermiş en fazla...
pazar günü de inşallah erken buluşup halı,yolluk ve avize bakmaya gideces
Allahın izniyle herşey yoluna giriyo yavaş yavaş
didemcim hadi bakalım ne güzel eksikler bitiyor ohhh :)
you_know ben de kırmızı o dediğindne istiyorum ama aşkım çok sıcak bakmıo sanki :)
teşekkürler kızlar bütünnnn sevinçlerimi paylaşınosunuz
ben de koçtaştaki avizeleri sarkıtları çok beğeniyorum ama nişanlım nazlı biraz bu konularda kolay beğenmiyokaydirigubbakcemile3 bi orta yol bulacaz artık
bu arada benim yatak odam mor olacak halı perde..
banyo mutfak koyu sarı-turuncu
salon bej-krem gibikaydirigubbakcemile2
canım senle çoğu şeyimiz aynı :1hug:
benimde yatak odam mor yatak örtülerim fln salonda kahve bej ayrıca biz düğünde dış mekan cekimi yapacaz onların içinden en sevdiğimiz fotomuzu devvvvvv boyutta yaptırıp yatak odamıza asacaz zemuszemus yatak odasına 1 tanede mor koltuk armut tipi gibi olanlardan yine koçtaşta gördüm duvar stıckerleri var onlardanda istiyorum mutfağa opuyorumnanaktan:lepi:
ben geçen 18 temmuzda gittim kuaföre sadece mayaj a 30 mlyon verdim...
bende avizelere bayılıyorum bizde nişanlımla gittik pazar günü koçtaş a,çok çeşit var.insan şaşırıyor.ondan önceki haftada kapalıçarşıya gitmiştik,you kmow dediğin kağıt fenerlerden vardı,böyle kırmızıydı,avizeler ve başucuna koymak için takım yapmışlar,bizde çok beğendik.
canımbenim duvar stickerı ben de çok istiyom ama benimki ikna olmadı bi türlükaydirigubbakcemile3 fotoları ben de dış mekan istiyom teyzemler de fotoğtafçı zaten ama stüdyo olsa da sorun değil nasılolsa kafamıza göre yaptırabilirizyerimseniben
hayrlı cumalar kızlar
cok yoğundum yaa gecmışı okuyamaya vaktım yokk,
zam aldım:lepi:
hayrlı cumalar kızlar
cok yoğundum yaa gecmışı okuyamaya vaktım yokk,
zam aldım:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?