2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

böcüğüm çok gecmıs olsun tatlım..suan iyisindir insallah..
haklısın Allah dermansız dert vermesın hiç kımseye..
ceyızlerinide iyi gunlerde kullan balımmm :nazar: :nazar:
paran tukendı ama taksıdın azaldı bidenem ;) opuyorum seni..

tskler abbacım
sende ıyı gezıyn he
bende 3 tane ayakkabım var hıc gıyemedım ayağıma vuruyo aldığıımda ı bıgn sonra sorun cıkıyo anlamadım valla
ıyıce gezdın ıst nan ben bıle gtmedım o yerlere:gitme:

kızz oyle deme bak ben eskısehırlıyım nerde tarıhı esermıs kaplıcaymıs pıknık yerıymıs hiç bilmem .. hep baska illeri gezmekten kendı memleketımızı bılmıyorum valla :)
valal ayakkabılarında seklıne semalıne tutulup alıyoruz sonrada hiç giyemıyrouz :) en azından benımkısı oylee :)))

günaydın bacılar mutlu haftalara.s.
dün aşkımlan salona yatak odasına hallı ve yolluk aldık bi de avize işini hallettik:nazar:
heyecan artıyo zaman geçtikçehihoyyyt

abbacım öpüyom seni bol bolzemuszemuszemuszemus
böcüküm geçmiş olsun dikkat et kendine:1hug:

günaydın kızlar
bende heyecan filan yok yaaa
tek hissettiğim ayrılık hüznü
ben ailemden memleketimden nasıl ayrılıcam :(((

günaydın kızlar

canım benim yaaa:1hug: ne desem bilemedim ben evime 20 dk mesafaya gideceğim için...ama içini ferah tut, sevdiğim adamla yuva kuruyorum diye kendini telkin etmeye çalış; Allah üzücü ayrılıklar vermesin bunlar hayırlı şeyler biliyosunyerimseniben

günaydın kızlar,iyi haftalar ..

nasıl geçti tatiliniz?ben anlamadım yaa hemne eçti,aşkımla da görüüşemedik :(

valla ben de hiç dinlenemedim canım dün sırf koşturmakla alışverişle geçti ama güzeldi:nazar:
bu hafta sonu inşallah beyaz eşyalar evimize gidecek, şu an tesisat işleri yapılıyor...
hazırıklar hızlandıkça ben bi hoş oluyom yaaa:dance:
Allah hepimize hayırlı yuvalar nasip etsin:Saruboceq:

böcük nerde kaldı laaaa

didemcim bitiyor hazırlıklarınızı tüm uhızlyla...

böcüğüm geçmiş olsun biber çok fena yapar bilirim o acıyı..

abbacım gez tabi cnm ne güzell ...

biz de dğün görüşemedik nişanlımla o çalıştı ama bizim işimiz için çalıştı yatak odamız bitti kızlar bi tek boyamöası kaldı o da sonraki iş :)

gunaydınn
ancak geldım yoğun olduğum yetmezmış gıbı bı abı tatıle gıttı onun yerıınede ben bakyom:bbo:
halam gelcek ılaç alım dedım başağrısı yaptı off ne kötu basladım gune ya

günaydın kızlarrr opuyorumnanaktanhihoyyyt

günaydın bacılar mutlu haftalara.s.
dün aşkımlan salona yatak odasına hallı ve yolluk aldık bi de avize işini hallettik:nazar:
heyecan artıyo zaman geçtikçehihoyyyt

abbacım öpüyom seni bol bolzemuszemuszemuszemus
böcüküm geçmiş olsun dikkat et kendine:1hug:
ohh ohh ne guzeeell tatlım, iyi gunlerde kullan bitanem cicilerinizi :nazar: zemuszemus
didemcim
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın kızlar

abbacım gez tabi cnm ne güzell ...

biz de dğün görüşemedik nişanlımla o çalıştı ama bizim işimiz için çalıştı yatak odamız bitti kızlar bi tek boyamöası kaldı o da sonraki iş :)
ooo hayırlı olsun kuzum senınde işlerın bitmiş azcok.. nişanlınla gorusememene uzuldum ama dedigin gibi.. sonucta evınız için çalışmıs çabalamıs zemuszemus bu daha möhüm :lepi:

gunaydınn
ancak geldım yoğun olduğum yetmezmış gıbı bı abı tatıle gıttı onun yerıınede ben bakyom:bbo:
halam gelcek ılaç alım dedım başağrısı yaptı off ne kötu basladım gune ya

günaydın böcüğümm.. opuyorumnanaktan
oğleden sonraya biseyın kalmaz insallah tatlısım .. tatıle gidenin yerıen bakıyosun madem patron sana fazla mesai parası versın -tatlicadiarzu-

elisacım yaa üzülme canım sevdiğinle olacaksın ailenle de görüşğürsün sık sık inşallah..

abbacım evet daha önemli bitene kadar hafta içi görüşürüz artık napalım..

böcüğüm gönder bana az iiş benim de yok fazla işim...

ben bıraz dua okuyum kızlar patlamak uzereyım seytan benı askımal kavga etmem ıcın dürtuyo resmen

bekleyın ı olunca hemen doncem

Merhaba bende aranıza yeni katıldım, daha doğrusu sohbetlere katılmaya yeni başladım. Benimde düğünüm yaklaşık 2 ay sonra . 3 ekimde. çok heyecanlıyım ya. nolursunuz biraz tavsiyelerde bulunun yapmam gerekenlerle ilgili hangi yolu izlemeliyim. Teşekkürler şimdiden

Back