2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

benim de kuaförüm hazır kaç yıllık kuaföüm aşkımında benim de arkadasımız çok uygun fiyata yaptırırım gelin saçımı.makyaj konusunda tereddütlerim var bakalım ama kuzenimin düğününde yaptırdım fena değil 1 yıla kadar daha da iyi olurlar sanıyorum prova istiyorum ben d eo zaman beğenmezsem gittiim güzelleik merkezindeki ablaya yaptırıcam kuaförüme gelmesini rica edecim bakalım belki gelir yakın çünkü gelmezse de ayarlayacağım bişeyler...

yani canım öyle ayarlarsın yada olmadı evde yapar makyajını o da olabilir belki.

evet cnm bakıcam artık o gün hele bir gelsin de..

böcük bugün çok yoğunmus sanırım ondan gelemiyordur...

slm kızlarr bende mersindeki kuaförü ayarladım ama istanbuldakini:sinifsinif: aşkımın kuaför arkadaşı varmış eve gelir yaparız demişler bakalım ne olacak bende mersinde anlaştığım kuaför boya prova 100tl

slm kızlarr bende mersindeki kuaförü ayarladım ama istanbuldakini:sinifsinif: aşkımın kuaför arkadaşı varmış eve gelir yaparız demişler bakalım ne olacak bende mersinde anlaştığım kuaför boya prova 100tl

delikafadulden ne kadar ucuz,herşey içinde bide dimi,manikür pedkür ağda falan filan...
istanbul pahalı yaa..

evet esracım istanbul çok pahalı.

geçen hafta evlenen kuzenim de benim kuaförüme gidecekti 40 lira gelin başı düşün porselen makyajıyla.tabi tanıdık olmasının etksi de var.benim de o civarlarda olur sanırım.gweçen yıl eltim için sormustuk ne kadar gelin bası die 35 e yaparım size demişti.

delikafadulden ne kadar ucuz,herşey içinde bide dimi,manikür pedkür ağda falan filan...
istanbul pahalı yaa..

ağda hariç diğerleri içinde 100 tl ama istanbuldaki kuaför aşkımın arkadaşı olduğu halde 300 olur demiş burda makyajı 8 tl yapıolar hemde çok güzel istediğin tarzda renklerde istanbulda 25 miş galiba:kedi:

kızlar nişanlımla görüştüm
bugün evimizin doğalgaz işi yapılacakmışhihoyyyt 3-4 saat sürermiş en fazla...
pazar günü de inşallah erken buluşup halı,yolluk ve avize bakmaya gideces
Allahın izniyle herşey yoluna giriyo yavaş yavaş:nazar:

kızlar nişanlımla görüştüm
bugün evimizin doğalgaz işi yapılacakmışhihoyyyt 3-4 saat sürermiş en fazla...
pazar günü de inşallah erken buluşup halı,yolluk ve avize bakmaya gideces
Allahın izniyle herşey yoluna giriyo yavaş yavaş:nazar:

hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile5 en büyük zevkim avizeler bende dün koçtaşta gördüm dolu dolu kaydirigubbakcemile2 ama ben yatak odamıza kağıt olan fenerlerden alcam kırmızı ışıkla :kedi:

didemcim hadi bakalım ne güzel eksikler bitiyor ohhh :)

you_know ben de kırmızı o dediğindne istiyorum ama aşkım çok sıcak bakmıo sanki :)

didemcim hadi bakalım ne güzel eksikler bitiyor ohhh :)

you_know ben de kırmızı o dediğindne istiyorum ama aşkım çok sıcak bakmıo sanki :)

bakar bakar sen ikna et ben mor istiyordumda aakım evin heryeri mor olacak yeterrrrrr dedi kırmızıda karar kıldık ama hiç belli olmas ben morda yapabilirm :kedi:

teşekkürler kızlar bütünnnn sevinçlerimi paylaşınosunuz
ben de koçtaştaki avizeleri sarkıtları çok beğeniyorum ama nişanlım nazlı biraz bu konularda kolay beğenmiyokaydirigubbakcemile3 bi orta yol bulacaz artık

bu arada benim yatak odam mor olacak halı perde..
banyo mutfak koyu sarı-turuncu
salon bej-krem gibikaydirigubbakcemile2

teşekkürler kızlar bütünnnn sevinçlerimi paylaşınosunuz
ben de koçtaştaki avizeleri sarkıtları çok beğeniyorum ama nişanlım nazlı biraz bu konularda kolay beğenmiyokaydirigubbakcemile3 bi orta yol bulacaz artık

bu arada benim yatak odam mor olacak halı perde..
banyo mutfak koyu sarı-turuncu
salon bej-krem gibikaydirigubbakcemile2

canım senle çoğu şeyimiz aynı :1hug:
benimde yatak odam mor yatak örtülerim fln salonda kahve bej ayrıca biz düğünde dış mekan cekimi yapacaz onların içinden en sevdiğimiz fotomuzu devvvvvv boyutta yaptırıp yatak odamıza asacaz zemuszemus yatak odasına 1 tanede mor koltuk armut tipi gibi olanlardan yine koçtaşta gördüm duvar stıckerleri var onlardanda istiyorum mutfağa opuyorumnanaktan:lepi:

ben geçen 18 temmuzda gittim kuaföre sadece mayaj a 30 mlyon verdim :((

bende avizelere bayılıyorum bizde nişanlımla gittik pazar günü koçtaş a,çok çeşit var.insan şaşırıyor.ondan önceki haftada kapalıçarşıya gitmiştik,you kmow dediğin kağıt fenerlerden vardı,böyle kırmızıydı,avizeler ve başucuna koymak için takım yapmışlar,bizde çok beğendik.
benimde yatak odam perdeler gold renkli alıcam,yatak örtüm krem üzerinde gold taşlar var,duvarın rengide şampanya rengi boyuycaz.bide yatak baş ucuna desenli duvar kağıtı beğendik,şampanya rengine uygun.
mutfak açık toz pembe,salon rengi açık gri,koltuklarımda gri çünkü,yine griye uygun desenli duvar kağıtı beğendik,oturma odası da lila olucak.

Son düzenleme:
canım senle çoğu şeyimiz aynı :1hug:
benimde yatak odam mor yatak örtülerim fln salonda kahve bej ayrıca biz düğünde dış mekan cekimi yapacaz onların içinden en sevdiğimiz fotomuzu devvvvvv boyutta yaptırıp yatak odamıza asacaz zemuszemus yatak odasına 1 tanede mor koltuk armut tipi gibi olanlardan yine koçtaşta gördüm duvar stıckerleri var onlardanda istiyorum mutfağa opuyorumnanaktan:lepi:

canımbenim duvar stickerı ben de çok istiyom ama benimki ikna olmadı bi türlükaydirigubbakcemile3 fotoları ben de dış mekan istiyom teyzemler de fotoğtafçı zaten ama stüdyo olsa da sorun değil nasılolsa kafamıza göre yaptırabilirizyerimseniben

ben geçen 18 temmuzda gittim kuaföre sadece mayaj a 30 mlyon verdim...

bende avizelere bayılıyorum bizde nişanlımla gittik pazar günü koçtaş a,çok çeşit var.insan şaşırıyor.ondan önceki haftada kapalıçarşıya gitmiştik,you kmow dediğin kağıt fenerlerden vardı,böyle kırmızıydı,avizeler ve başucuna koymak için takım yapmışlar,bizde çok beğendik.

evet kağıt fenerler çok hoşuma gidiyor ya evimin heryerine onlardan almak istiyorum ben dün gördüm kocaman krem kahve tam salonum gibi 5 tl ydi şaşırdım hatta gercekmi die görevliyede sordum :kedi: bide uzun fenerler varya köşelere konulan içine bazen büyük mumlardanda koyabiliosun onlarada bayılıorum pazar gunu istanbula geliyorum aşkımlada gidip bakacaz kapalıçarşıyada gideriz o zaman koçtaşın saatlerinede bayılıorum çok orjınal duvar saatleri var

canımbenim duvar stickerı ben de çok istiyom ama benimki ikna olmadı bi türlükaydirigubbakcemile3 fotoları ben de dış mekan istiyom teyzemler de fotoğtafçı zaten ama stüdyo olsa da sorun değil nasılolsa kafamıza göre yaptırabilirizyerimseniben

ikna et ikna et kaydirigubbakcemile3nasıl değişik modeller var ya baktım dun mor pembe çiçekler varrrr ağaç dalı şeklinde hepsinden istiyorum hepsinden

Back