2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

abbam ıst dasın demek nee kadr guzel nan goruşsek ya ne zmn doncem bacımm
hadı balaynda hayrlı olsun
gelınlığını damat görmese düğünden önce bızde gösterılmezdı
ama sımdık emın deılım belkı bende cok ısterım gosterırdım

amann bişi olmaz kuzum beraber netten beyendık zaten modelını.. bide ustumde goruversın nolucak :D
bahcelıevlerdeyım tatlım.. haftaya carsamba dınuces bakam.. ayy keske gorusebılsekkk varyaa süper olurdu..
ben ist.lu pek bılmıyorum ama yaa :(

merhabalar kızlar...
ben bugün çok halsizim hiç çalışasım yok havadan galibaakafamçokkarıştı
yarın da çalışıyom bu arada

veee kayınbiraderim dağıtım iznine geliyo çokkk mutluyummhihoyyyt

ben sormuştum canım ya ben çok kararsız kaldım yakın olarak bir kızılcahamam var balayı için

canım bizde ordu ya yakın diye istedık.. bizdede aynı sorun var zaman kısıtlı.. ilk önce ben fethiye istiyodum ama orduya gişt gel yani dusunduk vaktımız hep yollarda gececek.. dedım basbasa kalalım bundan guzeli nedir araba tepesınde gidecegımıze.. oyuzden uzungölü sectık tatlım..
birde sole bişi var kızlarr zaten bizin yaramız acık olduguna siz denıze gşrmeyı felan unutun sonra yıllar suren bir kadın hastalıkalrından birine sahip olursunuz
bana bunu ananem basta olmak üzere k.validem bile ustu kapalı bi şekılde dile getırdı..

denız,havuz vb herkesın girecegı yerlerden bızım daha kolay mıkrop kapma olanagımız var oyuzden sadece kendınıze hasa bır kuvette yıkanmak daha iyi..

gunaydın bu arada...
yaa burda deli gibi yagmur yagıyooorrr.. hatta bı tane yıldırımın gurultusunden tum araba alarmları calıstı benımde aklım çıktııı tabeee

bizimde balayımız ayarlandı voyage belek e gidiyoruz,ve hiç bir kuvvet benim deniz e girmemi engelleyemez hihoyyyt deniz temiz olduktan sonra,zarar vermez,aksine vücuda bir çok faydası var.ama havuzu bende tavsiye etmem.

bizde bu yakın zamanda düğün yok onun için rahatız bizkaydirigubbakcemile3
en yakın bayramdan sonra köyde düğün olcak onda da giyilecek kıyafetim hazırzemuszemus

bizim her ay bir düğünümüz var valla,hepsinin kıyafetini ayarladım..:dance: saçımı makyajımıda kuaför de yaptıryrum rahat oluyor.hem düğün öncesi baya prova oluyor kuaförüme,gerçi düğüne 2 hafta kala gelin başı provası yapıcaz.

bizim her ay bir düğünümüz var valla,hepsinin kıyafetini ayarladım..:dance: saçımı makyajımıda kuaför de yaptıryrum rahat oluyor.hem düğün öncesi baya prova oluyor kuaförüme,gerçi düğüne 2 hafta kala gelin başı provası yapıcaz.

yaaa kına ve nikah için benim de kuaförle görüşmem lazım aslında bi ara...
erkenden ayarlayayım randevu alayım da kimse zor durumda kalmasın sonrayerimseniben

ooo süpermiş canım:lepi:
ben saçımı evde boyadığım için boya hariç, ağda manikür pedikür prova vs olan bi paket isteyecem...çok temiz bi yer çünkü, hepsini aradan çıkartırımhihoyyyt

gelinlik makyaj malzemelerim nerdeyse tamamlandı yalnız manikür seti almam lazım bi tane...hayattta kuafördekin kullanamam tiskinirim:umursamaz:

böcük nerde bu aradaaaa

anladım canım,yarın akşam bizimde çok yakın arkadaşlarımızdan birinin düğünü var,oraya gidicez.ne giyceğime karar verdim,ama saçımla makyajımı nasıl yaptırsam karar veremedim.:uhm:

benim de kuaförüm hazır kaç yıllık kuaföüm aşkımında benim de arkadasımız çok uygun fiyata yaptırırım gelin saçımı.makyaj konusunda tereddütlerim var bakalım ama kuzenimin düğününde yaptırdım fena değil 1 yıla kadar daha da iyi olurlar sanıyorum prova istiyorum ben d eo zaman beğenmezsem gittiim güzelleik merkezindeki ablaya yaptırıcam kuaförüme gelmesini rica edecim bakalım belki gelir yakın çünkü gelmezse de ayarlayacağım bişeyler...

bende hiç uğraşamam evde ağdayla falan hep kuaförde yaptırıyorum zaten.
manikür setimle gidiyorum bende hep,ne olucağı belli olmaz.
hakikaten böcük hiç girmedi bugün.

Back