2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

seyyar kuyrul nasıl oluo esracım...

prensescim ne alakası var cnm kiloyla gelinliğin elbette istediğini giyeceksin..bindallıyı da çok uyguna kiralamısısn .

canım seyyar kuyruk işte istediğin zaman gelinliğin arkasına takıp çıkartabiliyorsun,yine aynı gelinliğin tülünden yapılıyor,ben işte bir fotoğraf çektirirken stüdyo resimlerinde ,bide ilk giriş ve dans ta sonra çıkarıcam hemen orda düğünde oynayamam rahat,hekes basar kaydirigubbakcemile3 baya uzun olucak çünkü.

bazı kuyruklarda öle gelinliğin içine toplanıyo
ben kuyruklu gelinlik değilde upuzun duvak cok seviyorum o yüzden kısmetse uzun olacak ve takılışıda değişik bi tarz olacak

kızlar sizce kına malzemesi alışverişine bu aydan başlasam mıııı yoksa eylülde mi alayım karar veremiyom.. ben fiyat araştıracam nişanlım da alacakkaydirigubbakcemile3

benim duvağımda uzun olucak.ama o ayak topuk hizamda biticek,yerlere sürünürse sonra ona da basarlar :))
didemcim benm de 3 ekimde olucak kınam,haftaya ına kıyafetimi alıcaö,ama kına malzemelerini bayramdan sonraki hafta alıcam.

kına malzemesi derken
kınayı kına tepsisini falan alabilirsiniz ben onları aldım şu mendiller falan oluyo onlardan
aldık bizde bekar kızların kollarına tülbent baglanıyo onları aldık
cerezi nişanlım alacak onları bi kac gün önceden getirecekler
ramazanda alış veriş zor oluyo ben ondan aradan cıkartmaya calışıorum bide yaklaştıkca insan stresten
unutabiliyo

ya kızlar ben buralardayım ama iş güç bitmiyo ki bi de mesaideyim bu akşam 8 e kadar:delphin:

hakkaten ıssız burası bugün he

ben geldim iki gündür evraklarla maaşlarla faturalarla ugrasıyorum ,canım sıkılıy,çok sıcak ..

napıyorsunuz kızlar... son yarım saat kaldı ama servis bakımdan gelmedi daha bugün uzayacak sanıyorum çıkmam :(

iyi aksamlar kızzlarrrr :))) istanbuldan sevgıler :D:D
ancak girebıldım kkya valla aşkım imdadıma yetıstı :)) saolsun golcukten bana kargoyla laptopunu yolladi :asigim: :nazar: benım deli kardesdım bana laptopunun sıfresını vermedi :oklava: net var pc yok ne kadar kötü bi durum anlatamam sizlere yaaa....
neyse bugun anladımkı aşkım bana ne olursa olsun kıyamıyor bugun bunu tescıl ettık :))
normalde nete gırmeme kızar , az gir gozlerın bozulcak dıe..

bocugum beyenmedin mi nan gelın kınasını .. yok balım biliyom senı kuzucum.. yaa o kuzenın dugundede hint kınası koymuslar :oklava: oda ölee sımsıyah yapmıs kötu durmus anlıcan ama bas harfte iyi fikit hiç aklıma gelmemıstı valla saol bebısım a.s. a.s.

dasilvadido ,prensesim kızancıklar sizler dugun gununu saydıkcaa beni daha bi heyecan basıyoooorr malummm ben sizden önce gidicem ... aşkımla kavusacagımmm :asigim:

ayyşşş 1 ay 16 guncuk kaldı benımdeee zemuszemus ...
darısı sizlereee... bu gunleride gorun insallah..

bu arada gelınlıgımın son provasındayım been ama burda olduguma iptal ettım aşkımın gelcege gune ayarlıcam oda son halını gorsun demı.. :D

abbacım hoşgeldin cicim tadını çıkar İstanbulunhihoyyyt
hepimiz için hayırlısını diliyorum Allahtan:Saruboceq:

üff kızlarr baska bi topıkte nan yazdım dıye adım erkeke çıkıp yonetıme şikayet ettı vatandasın tekı.. uyuz yaa resmen prim yapmaya caslırıyor yani...
bende onu şikayet ettım tabe :D
çok sağolun kızlarr.. benden daha iyileri daha guzelleri sizlere olsun ınsallah :Saruboceq:
benım 22 eylude olcak esk.te..bide 25inde orduda olcak bakalım kısmett ayyss herseyım guzel olsun ınsallah..

Back