2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

gule gule gıy cnm
senın azcık faslan varr:kedi: kızmazsın umarımm
kına elbsenıde bı gyseydın keske
bındallı gıycek mısn

bacılar ben de yakına gelinliğimi evde bi prova edecem çamaşırlarımla felan, hem kınalığı hem onu giyinip fotolarımı koyacam buraya
özellikle kınalık için bana takı ve saç önerisinde bulunursunuz anlaştık mı:lepi:

bende bindallı giyip giymeme konusunda kararsızım,kırmızı bir gece elbisesi alıcam,zaten yine kırmızı başıma örtüceğim örtüyle eldivenler takım olcak.herhalikarda bindallı giymiycem zaten de kaftan giysem mi diye düşünyrm,daha var nasılsa karar veririm :)))

bacılar ben de yakına gelinliğimi evde bi prova edecem çamaşırlarımla felan, hem kınalığı hem onu giyinip fotolarımı koyacam buraya
özellikle kınalık için bana takı ve saç önerisinde bulunursunuz anlaştık mı:lepi:

tamam canım sen koy fikir veririz,gerçi benimde hiç bir fikrim yok saç için kaydirigubbakcemile3
bende haftaya salı provaya gidicem,orda resimlerini çeker paylaşırım sizlerle :dance:

anaeeemmm bindallı var dimiii unutmuşum ben onuuukaydirigubbakcemile3
kayınvalideme hatırlatayım da ayarlasın bişey
giymek istiyom ben hevesim varhihoyyyt

sen giy koy biz fikir veririz didoşum.

bindallı bende giymek istiyorum ,bakalım o günleri bir göreyim de ...

prenses evlenınce almazsın ınş cnm
nan nasıl denk geldı aynı modell gelnlıık anlamadım hee

ben bındallı gymek ıstıyommm

esracım krmızı ıse gerek yok ama cok yakısıyo yaa ben cok sevıyorum
ben zumrt yesılı bı elbıse dusunuyom sonrada bındallı

bencede canım sonucta modeller aynı olmasa bile benzer mutlaka aynı gelinlik bi şekilde giyio

ben bindallı giyicem dun gitmişken kirası için kapora verdim o kaporayı sonra depozito yapıo 25 liraya kiraladım hem öle kadife diil tül üstüne sarı tek kırma sanki kac kere gelin olucaz bindallı bi daha nerde giyicez

evet dimi o da var aslında bir kere gelin olucaz, ama ne biliyim bindallı hevesim yok benim,giysemde 15 dk sonra çıkartırım,sadece kına yakılırken giyerim.

o bide aradaki pırıltılı kuamştan upuzun bi duvak olacak el ciceği falanda cok güsel cok cici
yaa kilolu oldugum için cok yakışmıyo ama ben begendim bi kere gelin oluncam ondada düz beyaz elbise giymek istemedim

yani tüm gece giymenin bi manası yok bence de bi kına yakılırken yeterli,ben bide kırmızı gece elbisesi k.validem e aldırcam,ayrıca 2 gece kıyafetim daha var,hiç kimse görmedi zaten,onları da giycem, 3kıyafet değiştircem.ama en çok kırmızı yı giyerim,arnavut gelini oluğum belli olsun :)))

o bide aradaki pırıltılı kuamştan upuzun bi duvak olacak el ciceği falanda cok güsel cok cici
yaa kilolu oldugum için cok yakışmıyo ama ben begendim bi kere gelin oluncam ondada düz beyaz elbise giymek istemedim

ya bunun kiloyla ne ilgisi var ki canım ,beyaz gelinlik herkese çok yakışır.tabikide içinde kalmasın,bir kere oluyor sonuçta,hangisini istiyorsan onu giymelisin.benim duvağımda uzun olucak,bide seyyar kuyruk takılcak,ilk çıkarken ve ilk dans ta takıcam,sonra çıkartıcam.

bende kuyruk istedim model bozulur dediler
duvagımı topuzun içine sokuyolarla öle istemiyorum böle dedğişik yapıolar kat kat ondan istiyorum
fotosunu bulursam eklerim

seyyar kuyrul nasıl oluo esracım...

prensescim ne alakası var cnm kiloyla gelinliğin elbette istediğini giyeceksin..bindallıyı da çok uyguna kiralamısısn .

Back