2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

merhaba bacılar bugün evdeyim...
sabahtan pazara çıktım kendime çeyizlik eşofman kapri neyim aldım, birazz dinleneyim kışlık eşyalarımı ayırıp valizleyecema.s
sizde ne var ne yok bakim

h geldın Şeniz ohh ne guzel cnm evdesın gercı evde olmak ayrı yoruyo ınsanı
ben coğu tşörtumu ıhtıyacı olana verdım
benımkı cok kıskanc yaa acık olanları gydrmıyo:gitme:

selam en güzel gelin adayları a.s.
herkesler inşallah çok çok iyidir. öyle umuyorum

bu hafta fizik tedaviye başladım nişanlım götürüp getiriyo hastane biraz uzak. Allah hastalara şifa versin. oraya gidince gördüm ki sağlık ve huzurdan başka bişi istememek lazım. eşyaydı bohçaydı ne kadar boş herşey. sağlığıma kavuşayım bişi istemiyorum

bu akşam nişanlımın ailesi davet etti bizi. oraya gidecez. belki dini nikahda kıyabilirz. ben istiyorumda ailem pek istemiyor gibi. inşallah itiraz etmezler :Saruboceq:

pastacım gecmıs olsun
takvımdekı yzıyı duzeltsen nan
gurbaamın prens olmasına dıon ya sankı adamı ılk sen öpcen :roflol:
bence gurbanın prenses olmasına de

günaydın kızlar nasılşsınız bakalım off ben cok heyecanlıyım yaa bu hafta bi gün bandırmaya gidicem nikah için gün alıcaz aynı gün dini nikahıda yapıcaz yaklaştıkca böle içim tuhaf oluyo dün nişanlımla damatlık baktık ayy onu öle giyinmiş görünce nasıl fena oldum anlatamam
biliyomusunuz onun bu halini bizim için hayal kurmasını kurdugu cümleleri duydukca daha bi aşık oluyorum yaaa

değiş değiş asık mısn nesınn

prenses ne edın sende alttan altanbakıyon

ya roselının düğünü gectı ama hıc haber alamadım bazı sorunları vardı ınş atlatmıs ve düüğünü olmustr

günaydın kızlar nasılşsınız bakalım off ben cok heyecanlıyım yaa bu hafta bi gün bandırmaya gidicem nikah için gün alıcaz aynı gün dini nikahıda yapıcaz yaklaştıkca böle içim tuhaf oluyo dün nişanlımla damatlık baktık ayy onu öle giyinmiş görünce nasıl fena oldum anlatamam
biliyomusunuz onun bu halini bizim için hayal kurmasını kurdugu cümleleri duydukca daha bi aşık oluyorum yaaa

ne güzel opuyorumnanaktan Allah daim etsin mutluluğunuzu

değiş değiş asık mısn nesınn

prenses ne edın sende alttan altanbakıyon

ya roselının düğünü gectı ama hıc haber alamadım bazı sorunları vardı ınş atlatmıs ve düüğünü olmustr

aşığım tabi canım hemde deliler gibi :asigim:

kışlıklarımı topladım kızlar kitaplarımı falan koliledim ne güzel bi heyecan bu yaa
bide 4kilo vermişim off nasıl nesem yerimde anlatamam:)

tabı guzeldır prenses olmaz mı
ahh ahh bızım daha cok var
dıkkat et kendıne gelınlık buyuk gelır sonra

hee tombışsın yanı
ozmn ver manken gıbım ol
gelınlığı sectın mı sen dıkıldı mı dıkılıyor mu

1807main.jpg

gelinlik bu olacak canım gelinlikciyle anlaştım 750 ye herşeyi dahil dikecek hafta falan başlayacagız dikilmeye bide arkası britli olacak yani bu fransız korseleri gibi bagcıklı ascık daha zayıflyayım diyorum daha güsel gelin olmak için :)opuyorumnanaktan

kızlar selam tekrar gelinlik güzelmiş canım.

pastacım geçmiş olsun ayagın mı kırıktı doğru mu hatırlıyorum ...nasıl oldu annenle durumlar ?

ben de bugün okuyorum sadece içim biraz rahatladı çıkısta aşkımlara gidicem...

ınş olmadı ben h sonu gtcem halası nıe gelmedın dedı
gıdem askımı gorm ama cok uzak yaa karşı offoff

işte istanbulun da bu zorlugu var canım yaa çok uzak mesafeler.sizin arabayla 1 saatse mesafe bizim yürüyerek 1 saat en fazla arabayla 15 dakika aramızdaki mesafe aşkımla oda en fazla.

off offf
sorma karsıda calısıyo
köpruden gecmek ölum gecıyon okadr yol var ın ıkı tane daha arabaya bın
bu hafta ınş gelır
persemb ızınlı

Back