2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

sen nasılsın aybuercim? nasıl gidyor iş hayatı..

böcüğüm hiçç sorma kimse kalmadıı...:1no2:

iyiym esracım sen nasılsın?

iş hayatı güzel şimdilik alışıyorum yavas yavas...

merhabayın kızlarr
Allaha şükür nikah günümüzü almayı başardıkkk 04.10.2009 Pazarrrhihoyyyt
böcüküm çok tatlı olmuşsun hemen baktım fotolara
Allah tamamına erdirsin cicim:1hug:

nikah günü almısısnız cnm hayırlısı olsun ne güzel 4 ekim .iptal olmasaydı geçen yıl nişanım olacaktı o tarihte bi an o geldi aklıma

biz evlilik planlarımızı iptal ettik kızlar..Allah size mutlu huzurlu sağlıklı çikolata tadında bir evlilik yazsın hepinize mutluluklar

biz evlilik planlarımızı iptal ettik kızlar..Allah size mutlu huzurlu sağlıklı çikolata tadında bir evlilik yazsın hepinize mutluluklar

canım iyi dileklerin için teşekkürler...hakkınızda hayırlısı olsun, sebeplerini paylaşmak istersen biz burdayız biliyosun:1hug:

yela üzüldüm canım hayırlısı olsun hakkınızda....

kızlar fikre ihtiyacım var.geçen gn dedim ya askım mobilayalarımız yapmaya baslayacak.tv ünitesi de yapacak ama aklım karıstı biraz.mobilyaları almadık daha.bikaç model gösterdi bana beğendik bi model iki renk olacak siyah beyaz yapalımdedik.her renk mobilyaya uyar mı sizce?başka renk mi olsn..ben koyu bi oturma odası istemiyorum ama ne renk olsun o da aklımda yok napsak ki....

günaydın bacılar hayırlı cumalar:Saruboceq:
keyifler nasıl bakalım
bugü kayınbiraderimin yemin töreni var, k.valde ve k.peder oradalar

hayrlı cumalar

ayy cnm cok üzüldum yaa anlatmak ıstersen destek oluruz sana

aybuer cnm sıyah beyaz guzel ama sıyah kısımların cok toz tuttuğunu bıl bence cam kapak olcaksa orlar sıyah olsun gerı kalanı beyaz
benımde beyaz olmuyck ama acık renk mobılya ıstıyorumm

prenses sen naptın cnm nasılsın

günaydın kızklar.hayırlı cumalar.nasılsınız bugün?

böcüğüm resmini koyuyorum bak.kahvemsi abanoz mu ne oralar beyaz olacak siyah olan yerler ya siyah kalacak ya da mobilyaya göre daha sonra boyanacak.

model bu.

işte sorun o ya canım oturma odası için düğündüğüm bişey yok.bunu oturma odasına koyucaz.ama çok koyu istemiyorum.pembemsi kremli tonlar olabilir ya da kahve tonu.hiç fikrim yok oturma odasi için nedense.

ben oturma odam ıcn hep krem kahve ıkılısını dusunduğum ,için mobılyamda kahve olcak ama cok acık
sıyah beyazda gzel durur ama ben olsam acık kahve secerdım
bu rengı acığıda cok guzel olur

kılo verdı mı acep bılmımkı stresten olabılır cok strese sokar kendını

beyaz olsun dediğimiz yerleri mi kahve secerd,n cnm siyah olan yeerlerini mi_?

sanki öle gibi geldi bana ya da fotolardan ...

yok cnm benım mobılyalar bellı resımlerı koymustumya aynen heryerı acık kahve olcak baska renk ıstemıyom sıyah beyaz gıbı
ama bakalım bence en guzelı canlı canlı gormek öle uzaktan ben bişi dıyemıyom
mesela benım beğendım mobılyaların koyuusu gelmıstı süper gönlum kayıyo yanı

günaydın kızlar iyi olmaya calışıyorum teşekkürler böcüğüm

tv ünitesi cok güzelmiş

ıyı olmaya calısma ı hısset kendını
ben dun cok düşündum askım dedı nışan yapmayalım o parayla esya alaım hemen düğün edek dedı olmas dedım ama bı aklımda olur dıo cok kararsızım yaa ama benı kırmamk ıcn tabı yaaprız dıo
sımdık coğu kısıye bohca sart dedım
ıkımıze yaparız sadece dedı ananesıokadr yoldan geldı ona yapmasam olmaz yapsam dığerlerıde olur
boşver dusnme dedı sonora bız evlendıkten sonra rızeye gtcez ozmn kucuk hedıyeler alırız dıo off:sinifsinif:

böcüğüm bence de bohçayı düğünde yaparsınız akrabalara ananaey falan.nişan da sadece sana ve nişanlına yaparsınız.

nişanı da çok istiyorsan fazla masrafa kaçmadan sade bir tören yapabilrisin ev dısında nasılsa düğün salonda olur.

pamuk prenses teşekkürler cnm onun siyah beyazını düşünüyoruz bakalım ne olacak.

didemcim hoşgeldin.gördüm seni

ben 2 haftaya kadar alacam mobilyalarımı inşallah bacılar. hemen resim de eklerim sizin içinopuyorumnanaktan
koltuk takımım deve tüyü gibi bi renk yarısı deri, kenarları falan...duvarlarım kum beji boyanacak, yatak odası duvarlarım lila ama yatak odası mobilyamı daha bakmadım onun için net bişey yokkaydirigubbakcemile3

dıdem yengemın odası lıla yatak odası perdesı duvarlara ben beğenmıyom
fil dişi renk cok guzell bıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…